Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Loading...

Thursday, August 29, 2013

Test....test....

Test wifi ...ecewah...maklum la baru pasang wi-fi kat umah....semangat harus lebih.

Thursday, May 23, 2013

Holllla

setelah sekian lama xbuka blog...Dan hampir2 juga password blog aku lupa...ya ampun..rindu sampai Dah nak naik gila aku dengan Dunia blogging yang best sgt nie Dulu...gila xbest brapa ramai kawan aku Dah jumpa kan....Ntah la aku bukan xrindu cuma kekangan masa tue buatkan aku xmampu...sebagai pelepasrindu tuk semua..*bajet masih Ada yang rindu* nie gambar yang terkini..pagi  tuk tatapan semua....ok please Jgn tegur aku gemuk nanti ai is sentap.....

Thursday, February 14, 2013

Jangan baca....kosong...


posted from Bloggeroid

Friday, December 28, 2012

PRS

Still remember wat is PRS????...Dulu masa zaman sekolah slalu sgt dengar words PRS...Pengaruh Rakan Sebaya...yeah....aku la tue slalu sgt terkena...*Dasar xkuat iman kan.....*

Dah ada anak nie...anak lak suka sgt ikut apa jerk yg kitorang buat...

Klakar pun ya gak...tgk kan anak2 nie macam2 peel dia kan...so cuweet sgt....







Kanda amani dengan pose cermin Mata....kekekeke nie bukan pengaruh rakan sebaya...tapi nie pengaruh bonda ngan rakan2 bonda......


Rindu Gila ngan blog....tapi nak hapdet thru phone nie...berchenta hoke...menci Dasar jari debob nak touch screen pun seksa....redho jerk la klu typo yer....

posted from Bloggeroid

Wednesday, December 26, 2012

Anugerah


Kanda & dinda...

posted from Bloggeroid

Thursday, December 13, 2012

Testing...testing

Cuba..test...try sat...nak tgk Boleh ke x...?

posted from Bloggeroid

Tuesday, November 20, 2012

cuti sekolah hari tue kan....

sila sambung ayat di atas......
teringat zaman2 sekolah dulu...buat karangan dengan sambung ayat kan.....

hmmmmm tetiba teringat....ada kejadian yang berlaku masa cuti sekolah hari tue.....ala yang cuti 2minggu tue la...


hahahahhaha dah masuk cuti akhir tahun dah...baru kuar story nie kan....tegar la kononnya kennn....
mencik tau...bz sangat...sampai xsempat...nak story mory...






dah nak masuk setaun dah pun umur dinda next month....
hahahahahaha masa nie dinda baru brapa bulan ntah...kelupaan sudah...




masa cuti sekolah hari tue...anak buah aku datang sini..so bawak la dia jalan2 ke I-CITY...dah lama jugak kitorang xjalan2 kat i-city tue.....dulu last pegi masuk pun pree...now dah kena bayar ...
RM10 per car....






kanda amani yang klu ada maktok...memang sangat BAIKKKKKKKKK la perangai dia..bersabar jerk la haku....





nie la...anak buah aku tue....dah besar panjang dah pun...
encem????? sorry taken alady.....hahaahahah budak2 zaman skrang kan....kecik2 dah ada boypren gulpren...



percubaan mengambil mentos dalam plastik....




bila lihat senyuman di wajah2 kesayangan.....hati pun rasa tenang kan...







pitt stop tuk feeding dinda aisyah sat.....









aksi gedik anak beranak.....
cubaan mengikut apa saja pose bonda dia...






ya ampun anak sapa nie....
dapat makan mentos....memang lantak la apa pun yang berlaku....
pehhhh skrang nie....mulut...cam bertih hoke....
kaki mengadu sangat tau.....







sekejap jerk masa berlalu...dah nak masuk setaun dah anak bonda nie kan....





I-CITY skrang macam2 ada....tapi semua pun...no money no talk....kekekekkekeke ok sekian....





Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails