Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, July 1, 2010

release tension dan bebanan...

selamat petang tawan2...amacam hari khamis??? ada baguih ka???? :)...
aku hari nie bagusssssssssssssssss...tadi lunch ada orang belanja..harus la baguih kan...
murah rezeki mak yong.....ha..apa lagi beb..cepat2 la...jadi makyong.. :P


motip letak gambo mata jerk nie..konon nak try contest mata menawan la nie..
huhauhauhauahuahuahau
*xsedar diri idung berminyak....*


ok lah..sebenarnya xda mende sangat pun aku nak bebelkan kat sini...
just nak share nan korang..
ye lah...aku ada baca dalam buku...
klu kita mengandong nie..kaki xelok dok biarkan terjuntai2 selalu..
maksudnya tue..kan dekat opis tue..kita dok atas kerusi dari datang keja..sampai la ke balik kan..
so haruslah..kaki sentiasa terjuntai jerk kan..
nak2 klu yang mempunyai ketinggian yang mengalahkan..tyra bank...pas tue verangan dok ataih kerusi cam bos2 tue..
harus la kaki xmencecah ke lantai kan..
not gud ok..nanti akan mempercepatkan kaki membengkak..
dalam buku tue la cakap..aku just share jerk nan korang..


makanya sebab adalah x elok tuk kesihatan kaki...
aku harus lah..ada inesiatif lain.....
kat production banyak kerusi plastik..mintak saja....

nak tengok...meh2..scroll bawah....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
bawah lagi..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
dan lagi


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


ha.....nampak tue...cam tue la aku dok skrang kat opis...
dah tue camna..mata nie asyik2 nak lelap jerk...
dah macam nak baring dah gayanya kan....
siap melunjur bagai...




ohhhh abaikan kaki ku yang dah mula membesar bagai johan tue..
huhuhuh saiz kasut pun dah tukar ok skrang...
dah xmuat saiz 6...saiz 7 dah hoke......
huhuhuhhuhu




kaki melunjur...perut memboyot...
elok sangat la tue kan..



pastue badan mengembang...wakkakakakakaka
tetek pun dah membesar....nasib baik naik satu saiz jerk...
hahahahahahahahah..nak gak tue up...

apa lagi kengkawan...pas nie..p la cari kusi cam tue..letak bawah meja
pastue marilah kita sama2 melunjur di dalam opis.... :P



11 comments:

Shu Shinju said...

hahaha..shu yg x pregnant ni pon dok amalkan camtu tau... lengoh ok... hehehe...

Ieda Al-Habsyi said...

heheheh!! dulu aku letak kotak, ekekeke :)

POSH76 said...

aku yg takde isi pun camnila kat opis siap bersila lagi....hang tak kembang sgt ler...perut jer besar hehe

qellissa said...

OOOO kena lunjurkan kaki atas bangku ea klu duduk..pas ni leh lah tanya u petua petui time ngandung..

( berangan nak ngandung ni..muehehehe)

Deqna said...

kita pun selalu gak wat camtuh time pregnant.. tapi time lunch time, buat kat mtg room, pastu terus tetido...hahaha

yus dah 32 weeks kan.. so get ready lah yer.. bila dah cecah 36 weeks baby dah anytime jer keluar..cam saya 37weeks dah keluar...

hope everything berjalan lancar...

NeenaAnuar said...

hihihi.... cute lah sis! takpe.. biler lagi nak merasa saiz cup naik satu saiz kannn... hahahaha...

Lady of Leisure said...

i yang kat umah ni pun suka dok melunjur gitu selesa kan kihkihkih

Iena said...

nok... aku nmpk baju ko basah. dah kuar susu erk??? hahahhahahaa...
#larik sebelum kena pelangkung ngan pompuan berperut boncit... hu3

Ena said...

psstt!!
eida,, akak nie pulak asal dok atas kusi jekk msti nak bersila.. hahha.. maklum la kaki kenet jekk kalor menjulur kompem tergantung.. so, hasrus la bersila kan!! heeheh

kak ina mail said...

ko cam akaklah.selesakan , kalau letak kaki kat atas.tapi elok, masa pregnant wat cam tu, supaya kaki tak bengkak.motip ambik gambar mata je.muahhh muahhh

Mimy Hamid said...

sian ko perut makin membesar....sabar ek...menghitung hari..baby dah kuar..legaaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails