Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, July 7, 2010

mentang2 la ko pree...suka suki ko jerk telan komen aku kan...

nie yang bikin hati aku panas nie......
korang alami dak apa yang aku alami????????
tension btoi aku dengan blogspot nie semalam....
habis di telan nya komen2 aku...yang aku dah publish...
motip ko blogspot...aku taw la ko nie pree.....
xyah la nak membikin onar...kat page aku...
*wah onar kata aku kan...*




lu sini..gua nak tunjal kepala lu... :P


semalam aku rasa blogspot nie memang ada something goes wrong la...
tiba2 kan...walhal kita dah publish komen...
jap g ko tengok non hado ok...WTH la kan.....
penat aku kumpul komen..*motip nak kumpul komen cam kumpul point kat jj *




dekat page tulis ada 19komen kan....



sekali buka...ada 6 sajork k...
hat lagi 13 kena makan nan blogspot gamaknya...
nie pun komen yang aku publish hari nie jerk la yang ada...
semalam punya langsung non hado...


semalam penat aku blogwalking..tinggal jejak kat umah kengkawan...
mesti xda gak kan.....penat aku tinggal jejak taw... *wah motip penat.. :P*


xpa klu aku rajin nanti aku g tinggal balik komen kat umah korang...
tapi berpandu kepada kerajinan aku la..
klu aku rasa malas....gud bye my prenz la jawabnya...
tapi jangan ingat aku xg ziarah umah korang taw...aku pegi..tapi tue marah kat
blogspot tue..dia yang telan semua komen2 aku nan komen2 korang semua....
dasar taw.....


30 comments:

Mimy Hamid said...

eh komen aku la nok...yer memang aku hangin ngan blogspot....habis komen semua hilang

Iena said...

nok, komen aku dlm entry ko tu pon kena telan gak. beria aku taip panjang lebar, skali aku cek hari ni xder pown... sedey aku...

*komen2 ko kat blog aku pon kena telan gak. nyampah aku...

Cik Yayang said...

Aah...sama la ngn teman!
Tapi hari ni pulak, baru jap tadi ni saje2 pergi kt comment moderation, tiba2 ada la 2 comment yg lum di-approve, tp notification takde bagtahu pn..huhuhu

SURIA AMANDA said...

Sabar Kak yus..sabar...bukan akak sorang kena Lisa pun sama...

Shu Shinju said...

hari ni rasanya da ok kot yer....

qellissa said...

i punya pon same gak semllm blogspot mengong..sakit ati ai...lalalala

Lovely Bella said...

erk.. bella nye pnah jadi cmtuh... cume skali jerk laa.. pastuh x dah.. heheh jadi x bape nak hangen laa.. hehehhe sabar tau akak..

Ena said...

tu la kan eida... masalah cam ni buat kita kompius dan tertanya2 kan!..

tak pe.. komen2 tu akan masuk nanti.. cam akak tadi gak la... bile tgk ada 6 je.. tapi bile klik dah ada 13.. petang baru semua komen tu nampak dengan jumlahnya..

Dee said...

suma org yg pakai blogspot mengalami nasib yg sama..dh..jgn marah2..ko pegi je daftar domain sendiri..hehehe...

POSH76 said...

tulah aku rasa aku dah komen tapi takperlah komen lagi walaupun tenet aku ni tenat

psst: beb aku ada TAG hang kalu hang rajin buat yer...macih hehe

kak ina mail said...

sama cam akak tak boleh baca komen.akak adalah bagi komen kat dee, tiba -tiba dia masuk tempat akak, di cakap jangan lupa baca entry semalam.akak pun pelik enty tu semalam akak dah komen, rupanya dia tak dapat baca komen tu

NeenaAnuar said...

percubaan kite tuk tido gagal wat masa nie.. so kite wat blog walking lah! hehehe...

apa pun bersabar yer sis.. kite pun sama gak... tak terlepas dari masalah durjana si blogspot nie! hareemm tul... yg lagi best.. kite dah siap reply semua comment kawan2... tapi satu pun reply comment kite tu tak masuk semalamm! uuuwwwwaaaaaa!! sadis tol lah! :(

mier@merr said...

same..same.....huhu...kuciwa ai....

Deqna said...

rasa sumer org mengalami nasib yg samalah kot....

Nazz@Purple said...

kene telan terus ke?ke dia nyorok kejap je..nanti nampak ar..pnh jadi gak aritu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ ye nok...blogspot bikin panas taw...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ hari lapar blogspot kot nok..habis semua nak di telannya...huh` tension aku..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Yayang ~ semua orang mengalami nasib yang sama..huhuhuh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ kita serupa...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ sehari ja dia problem..pas tue ok dah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ tue la ramai yang protes..huhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ nie pes time nie..geram..geram..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ dia main nyorok2 nyek...heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ tanak kena bayar...hahaha nak yang pree jerk..wakakakakka

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ tue la kan..sama cam aku beb..dah komen..tapi tengok xkuar..aku komen lagi..last2 kuar sampai 3...hamek...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail~ hehehehe komen tue nak main sembunyi2 tue kak... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ tercabar kesabaran kita..hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mier@merr ~ kita serupa la nyek..hehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ tue la penangan blogspot..bikin panas jerk kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Nazz@Purple ~ tue la..saja nie blogspot nak bikin panas..hehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails