Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, July 27, 2010

Miles of Smiles

this is a sticky post until 27th July

tiba2 hari nie mood nak join contest secara tiba2...
mula2 memang malas gila nak hapdet blog hari nie...
tiba2 tengok dekat shout box aku tue...ada kenalan dari perantauan yang menyinggah kan...
terus laju jerk aku pun pegi umah dia balik...
tiba2 aku di sambut dengan contest nie....
heheheeh keji kan..baru nak berkenalan terus join contest.. :P





"I follow Miles of Smile kerana aku dah tergoda dengan anak2 teruna mama zhafran n arif nie..sangat cute n ensem....leh buat calon2 menantu nie..dah aku suka live dia yang nampak hapie sangat dekat tempat orang yang jauh di UK... dan yang paling utama..aku suka..hadiah tue... :P...(t-shirt tue sebagai pembakar semangat tuk kembali kurus lepas beranak nanti...)"




nie la hadiah yang menjadi pembakar semangat aku....



england..i''m not the fanatik of england..i'm oranje..*tiba2 kan...*


*walaupun aku bukan penyokong england..tapi klu orang nak kasi..aku terima ja.. *

ok nak taw lebih lanjut tentang contest nie...
sila la skodeng kat sini...(saja letak kecik2..tanak kasi korang masuk contest nie..hahahaha :P)


14 comments:

Dee said...

td dee pun jenguk ke sana..tp mcm malas sket arini nak join contest tuh..good luck ye cik purple..

Ena said...

tu la.. tadi akak kompius juga yerla kan.. tba2 je ad gambo budak2.. dah besar pulak tu.. rasanya belum bersalin lagikk.. hehehhe..

btw, gd luck yeh!.. ;D

Shu Shinju said...

shu comfirm x leh masuk kontes ni..kalau shu masuk jugak..mana tau menang kan.. kene bagi kat org lain t-shirt tu....huhuhu...

tapi, cantik kan t-shirt tu.. comey..

POSH76 said...

bess jugak ni nak jointlaa...asal ala2 overseas ajer laju ler hehe

A D I A said...

aku penyokong england, kalau ko menang ko hadiahkan je baju merah tu kat aku. berkenan i.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ heheh saja la cuba nasib...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ tiba2 kuar dah anak teruna kan..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ shu masuk jerk..nanti menang leh kasi hadiah kat akak..hehehe :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ moh kita sesama join beb..mana taw ada rezeki..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ walaupun aku bukan peminat england tapi t-shirt tue buatkan aku jatuh hati beb.. :)

mummysyafie said...

masuk contest ni kena ikut mood kan dear..kalau mood nya rajin, kerap la join contest camni

gud luck sis...

qellissa said...

cantek sey shirt tu..gud luck babe..klu u menang bg i ye shirt tu....maklumlah u kan x minat england..hihihi

NeenaAnuar said...

cantik giler hadiah2 tuu.. good luck sis.. kalau agak2 tak muat t-shirt tu jgn lupa sedekah kat kite yek! hahaha...

mama zharfan said...

orait! me dh check. tq and good luck!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails