Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, July 30, 2010

bleh la dari dak...

ingat lagi N3 aku di canaikan tue?????
sapa xingat sudah..aku malas nak ingatkan...
banyak makan semut taw korang nie... :P
hauhauhauahuahuahau mak yong yang emo di petang jemaat...
motip sangat kan..malas nak buat keja..dan2 emo...

kan masa xtvt mencanai hari tue...aku ngan en shukri pegi sambil merempit kan...
jangan sangka makyong xleh rempit weh...ahahahahahahah
en shukri lak keji..dia siap sound aku..eh angin tayar nie xda ka...
ohhh lupa lak bawak muatan berlebihan...WTH gurauan tue.....
kang aku sentap kang..ada aku ajak dia ke lumut kang esok..hahahahahaha
ober taw makyong kalu sentap..nak berjalan semedang...


sebabkan..hari tue masa besday en shukri....aku xda kasi apa2 hadiah dekat dia...
melainkan dia terpaksa membeli motor sebagai hadiah tuk diri sendiri...
aku lak bagi 'SOKONGAN' jerk kan dia...
dan2 terasa diri nie..ohhhhhh apa punya bertuah en shukri berbinikan aku kan...
terus beb...keinsafan terbit dari timur...*eh tue matahari beb..bukan keinsafan..*

makanya aku telah menawarkan kat en shukri..
nak belikan 'BONET' tuk mr blue dia tue...
yelah..susah jugak kan...klu pakai en nyamuk tue dulu ada gak tempat tuk simpan barang2..klu ujan kan...
nie mr blue nie..celah bedah mana ko nak simpan...
bedah pun xkasi celah dia di gunakan sesuka hati..... :P


makanya ..... seperti yang telah di janjikan....
merempit la kitorang hari tue ke kl...
kebetulan hari tue..ada xtvt mencanai tue kan....
sebelum ke tempat mencanai tue....pegi cari 'BONET' mr blue dulu...




pilih2...yang mana yang berkenan di hati...
kan men en shukri hoke...mentang2 la aku yang nak taja dia...
dan2 pilih tanpa segan silu...huh`





tengok tue..sampai cekak pinggang la nak cari yang mana satu pilihan qalbu..
bajet ramping la tue..cekak pinggang sakan..
cam iklan..tengok pinggangku ramping kan...



lepas pilihan dah di buat......
menunggu la plak cino tue nak pasang e2 'BONET'


cekak pinggang lagi...
dah gaya mandor pun ye gak laki aku nie...
tengok pekerja uat keja...
baguih2...
tapi kan..member aku cakap kan...*dulu dia satu opis nan en shukri*
en shukri nie garang ok.....eleh garang konon....tido luar kang baru taw...
eh tetiba2... :P



e2 apek tengah memasang 'BONET' mr blue...
apek ko pasang bebaik..bukan sehengget dua taw aku bayar tue...

ha nok iena..sebab tue aku terlewat sampai dekat xvtv mencanai ko tue..
sebab aku g pasang 'BONET' mr blue la....
bukan sengaja hoke..nak2 lak hari tue kan..ujan...langsung lewat kan...


alamak gambar dah siap di pasang xsempat nak amik la...
tapi xpa... baru2 nie aku sempat amik gambar curi en shukri posing nan 'BONET' mr blue dia...



hehehehehe nie gambar seawal kul 7.20am..
kat opis aku...
ohhhh sila jangan marah yer...hari tue en shukri terpaksa hantar aku naik motor..
sebab dia ada hal dekat IJN kul 8.30am...*laki aku sihat walafiat...dia ke IJN bukan sebab masalah kesihatan ok...dun speku.. :P*
klu naik keta..alamat memang xsempat la...
terpaksa la aku merempit ke opis....



cewah termenung panjang lak en shukri kan...
ye lah...dah sampai awal..tiba2 production manager tue g kunci lak mangga grill tue..
aku xda kunci mangga tue.kunci grill ada...bijak dak aku...abestos btoi..
..makanya terpaksa lah en shukri tunggu aku kejap...
takut dia nak tinggalkan bini dia dok dengat pak guard2 tue...





17 comments:

Dee said...

eloklah ada bonet tu..leh bubuh hangbag..elak dr kena ragut..betul tak?

Iena said...

aku leh byg dialog dlm otak en shukri:
"bonet pon bonet lah... nak harapkn bini aku bayarkn moto @ downpayment mmg x r... dia kn kedek!"
hahahhahaaaaaaaaaaa...

Eye_nee said...

Dapat adiah Bonet Incik Sukri...jadilahhh...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ ha'ah btoi..btoi...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ ahahah wei aku berjimat cermat nok... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ ha kan akak kan..ko menyokong aku kak tenkiu la...

Lady of Leisure said...

bagusnya ada bonet tu... boleh simpan barang2 kalau hujan tak la basah kan

Aujinz said...

ko dah lewat lewat bulan nie, jangan merempit sangat..

nanti baby dalam perut tue keluar, sibuk nak naik moto..baru ko sawan nanti...

hua hua hua..
..celupar lak mult aku..eh salah..jari.

Eri-chan said...

titiba aku rasa en shukri ni ensem pulak masa duduk atas motor dgn bonetnya..

hahaha lariiiiiiiii......;p

normie said...

da dpt adiah bonet ok ar tu.. sok baby pon bole dok dlm ikut mama dgn papa dia gi merempit.. broommm..

Ena said...

elok la tu ieda..
senang nak letak barang dalam tu nanti..
walapun mukanya dah nampak cam serious tapi ok la sbb sanggup juga temankan..

mummysyafie said...

mr hubby siap posing kat mr blue iyer. maklum ada acc baru..

POSH76 said...

bonet tu pun bukam murah lagipun bagus hang hadiahkan dia tngk bonet tu mesti ingat kat hang hehe

kak ina mail said...

Dah ada bonet senanglah nak isi handbag hang yang banyak duit.kwang kwang.en.sukri sayang ngan ko.baik hati ko ye hadiahkan dia bonet.

Mimy Hamid said...

takpe la nok...janji dia hepi berbonet..heheh...nok kesian kan kena tunggu ko..tp mmg lawak..hahaha

NeenaAnuar said...

uikkk! en. shukri sudaahh gonjengg lah! hahahaa.. teruss hilang rupe Dato' K! hahahaa...

btw elok apa bubuh bonet tu.. :D

qellissa said...

bestnya encik shukri dpt adiah dr wife dia...hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails