Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, July 29, 2010

Bulat bertemu kaki.. :P

*semua gambar adalah ehsan dari cik kaki...*

sebenarnya kejadian nie betol2 berlaku dah seminggu yang lalu dah..
tapi baru la skrang aku berkesempatan nak hapdet...
aku...as usual la kan...pemalas lipas cam kipas lipas.... :P
nie pun sib baik la seminggu... klu buatnya mood aku "terghajen" maw almost sebulan baru aku hapdet....

tapi xkisah la..biar la bila pun kejadian nie...
yang pasti benar2 belaku kan..ini bukan cobaan..ini betoi2 kejadian...

hari tue....puan kaki nie...sepatutnya dia nak g hantar achik ke airport....
tiba2 last minit pak supir opis si achik tue yang nak hantar
makanya..sebabkan dia dah amik cuti hapday..
langsung plan nak kuar makan ngan aku....

tapi dengan bersyarat la..dia kena jemput aku kat opis...
sebab skrang aku dah xda keta...al-maklum la..aku pun dah pakai pak supir gak skrang nie...
:P

lepas set time segala bagai....dalam kul 12.30 cam tue...hanpon aku pun bunyik...
opssss dah sampai la puan kaki nie...
terus aku ngintai dia dari dalam bilik anak bos aku...
hahahahaha nampak puan kaki tengah dok tanya pak guard....
sengaja aku dok ngintai dia dari atas..hahahahah bila lagi nak dera puan kaki tue kan...

kitorang janji nak lunch date dekat nando's...
sebabkan kat area opis aku tue..nando's terdekat adalah dekat the mines...
makanya ke the mines la kitorang hari tue....
aku jadi cam madam besar jerk...i'm follow..u drive me crazy....
hahahahahahaah "P" besaq hoke kat cemin...scary mak tengok nok....hahahaha *lariksssssssssssss*



tengah study menu....
bak kata puan kaki tue...
nanti datang lagi kat c2..dah leh order tanpa tengok menu dah...
hahahaha eh bleh wei...aku order ice lemon tea..without tengok menu hoke.. :P

lepas order...harus la bergedik santai sambil mengumpat..eh bukan2..borak2 ...
segmen berkenalan...hahahaha...



sengeh....2-2 orang nie...
dapat berjumpa kan men lagi..
amik gambar semua stok nak baring jerk..
taw la..berat perut...


aku yang gumbira....
gumbira dapat kuaq makan berjemput nie..
inat senang ke weh...orang nak jemput kita kuar makan...
ala setakat nak belanja nandos tue no hal la..
bleh sajork...:)

ha kan aku dah cakap....
semua gambar stok nak baring2 jerk kan...
hahahahah yang nie aku xtaw dia berat tang mana...
klu aku berat perut..dia maybe berat...apa nyek...ahahahahah *larikssssssssssss*

lepas dah habis bergedik sakan...
makanan pun sampai...



ice lemon tea..dengan harapan..leh refill sampai ko rasa nak merangkak pegi ke parking...



menu puan kaki ngan aku...
sama jerk..yang membezakan hanyalah coslo ngan jagung sajork....

bila makan...haruslah pokus kat makanan jerk kan..
so non ado la gamba buruk laku makan kan..
eh aku baik skit lakunya..puan kaki aku xtaw...huahuahauhau




tapi ko tengok la...gila scary ok..tengok aku lepas dah kenyang
tersandar cam duyung arinata yang terdampar kat pantai jerk..
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scary..scary mak scary nok.....
tapi still ada lagi baki2 makanan kat dalam pinggan aku kan...

meh kita tengok..pinggan puan kaki tue lak...
dah ready ke...
meh..meh....


















ha licin hoke....
pas tue kaber amik gambar tarik2 baju kan..
ahhahaahahahahahah tettttttttttttttttttttttttttt

borak punya borak..makan punya makan...
masa dah menunjukkan kul 2 lebih dah...
eh halu....mak yong xsedar diri ke...ko tue keja....
baru la reti nak gerak..tapi terstop plak lagi



mak yong n puan kaki....


mentang2 la aku xleh nak angkat kaki...
xpa2....ko tunggu aku lepas pantang nanti..
bukan setakat angkat kaki hoke....posing melompat terus kat depan nandos tue..
ada bran ka nok????



last but not least....
tapi gambar aku jerk lelebey interprame kan..
xpa aku sokaaaaaaaaaaaaaaaa......
:)....
sampai opis dah almost 3 dah...maw nyer x..dah sampai dekat depan opis..
dok borak2 lagi dalam keta..sampai kena halau ok kuar dari keta ahaahahha
keji kan..puan kaki tue...
aahaahahahahahah...
nokkkkk bila kita nak kuar makan gedik2 lagi cam nie nok....



notakakikuberbunyi: semalam...xsempat nak lawat umah kengkawan...semalam ada lunch date ikan bakar..hari nie lak masuk opis dah tengah hari..huhuhuhuhuh tue pun nasib baik la aku terghajen jugak nak hapdet...nanti aku ada kesempatan aku g lawat umah kowang k...dun worie...



40 comments:

Ena said...

uit! bestnyerrrrr..
mana aci (aci kat India la) mcm nie.. tak ajak akak pongg.. ekekekeke.. kidding je tau!
best nyer..

kak ina mail said...

Jadikan minggu ni.nanti akak email ye sebelum sabtu.semalam sunyi pergi nando ye?

Iena said...

muakakkakaa... izinkan aku gelak seketika...
ko berat perut... aku??? berat tuttttttt...
ko sajerkan nk highlight ko nyer ader sket x abes... aku nyer licin tinggal tulang. kalo aku leh kunyah tulang tu, mmg aku kunyah nok. jagung tu aku rase nk telan ngn btg2 dia skali. seb baik aku msih jaga kelakuan ok... aku takut ko terberanak kat situ tgk kerakusan aku. hahahha...

Mrs weck said...

wahh..mamam sedap!!! hehe..dah x lama lg due date. xsabar nk tgk bby mrs purple nih!! jgn x update tau! sentiasa menunggu entry baru..hehe.. *nmpk sangat xde keje kan? haha..

SURIA AMANDA said...

yer la..akak ngan lisa sam jer jadi pemalas lipas kan...akak pun dah lama x komen apa2 kat blog Lisa..huk huk..sedihhh

ieda said...

hermm sedapnya layan makan di nandos nieh .. akak rajin gak gi .. heheh makanan dia kira ok lahh kena ngan tekak kan :))

-NiD's- said...

AMPA DUA nia coMeilaaa....besh jaa..jenjalan sesama ke NANDOS...eheheh...
ina comeija...kakyus plak, makIn teserlah wajah keiBUan......=]

Shu Shinju said...

wah..bestnye korang.........

POSH76 said...

murah rezeki hang banyak jemputan makan hehe

POSH76 said...

murah rezeki hang banyak jemputan makan hehe

Mimy Hamid said...

comeynya ko nok ngan baju preggy itewwww...terus teruja nokkkkkkkk.....nok ko dah jangkit nngan ratu nandos gamaknya kan skrang..

ratusiput said...

sape amikkan gambo korang be2 ni...laki nok takde...laki ko ikut ke yong?

Hamzah Ian said...

bestnye nandos..

Lady of Leisure said...

kenyang smp pegang perut hehehe

Ms AiReEn MoHd said...

huhuh da boleh komen pun...huwaaa pang pang due org i kang...sape suh tk ajak aku ni....vunggoksss...jelessssssssssssssssssssssssssssssss

[z@ck] said...

nandos..masuk dalam waiting list balik msia perlu qada ni..
ahahaha

mummysyafie said...

mama to be lanyan Nando lar..pic semua tankap lentok. hihihi..takpe..takpe..comel apa amik pic camtu

qellissa said...

bestnya g mkn sesama kat nandos..bile nak ajak i pulak yang? (ngeee..ayat tak malu...)hihihi

Eye_nee said...

makan Jgn Tak makan.....nnt byk bender tak leh nak makan....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ ahahaahha next time kita g sesama k.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ nanti apa2 eida call akak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ hahaha harus la nok...sebab agak scary tengok gambar aku tue kan..sebab tue aku ngelat statement tue plak...hahahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mrs weck ~ dapat makan memang lupa diri..heheheh sedappppppp...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~alolo jangan la sedey2 dik nun..nanti akak ada masa pasti akak g terjah kat sanun...:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ ha'ah not bad la kan..rasa dia..nak2 lak sos dia tue..terbaikkkkkkkkkkkk

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ tomey ke dear?? hehehe tiba2 malu..wakakakaka

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ shu dok jauh kot x..leh join..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ beb ko tanak jemput aku ke?? hehehhe :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ hahaha teruja ka nok...ko jangan sakit ooo tapi sedapppppppppppv hahahaha tetttttttttttt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ selftimer nok..hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Hamzah Ian ~ memang best...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ hahahah nak membuktikan kenyang.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ms AiReEn MoHd ~ hahaha ko jawh nok....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck] ~ singgah kl kita p makan sama2 na.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ ahahah makan sampai lupa diri..sebab tue dah terlentok..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ yang bila u pree..nanti kita g makan sesama k...u sudi ke yang nak g makan ngan i...hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ e2 la pasainya kak..aku kena makan puas2..nanti lama tue kena tahan napsu serakah.. :P

normie said...

amik gambo pon semua dah menyenget jerk.. x leh nak lompat.. nnti lps bersalin ko jgn lupe lompat tinggi2 hoke..

normie said...

lepas mkn dua-dua pon menyenget jerk.. nak angkat kaki sebelah pon x larat.. hahaha.. lps bersalin nnti jgn lupe lompat tinggi2 hoke..

NeenaAnuar said...

amboi2... bukan main korang bergedikkk santaii yer!! elok lah tu.... esok2 anak hang confirm kaki gedik gak! owhh I loikke! hehehee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails