Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, July 13, 2010

belanja laki makan..

tajuk sangat tidak menunjukan ciri2 wanita melayu terakhir hoke....
tapi xpa...walaupun tajuk xmenunjukkan ciri2 wanita melayu...
tapi aku tetap ayu...panggggggggggggggg diri sendiri supaya tersedar dari khayalan...


macam biasa...aku membasi dan memperam dulu N3 aku nie...kat dalam draft...
pas agak2 dah masak baru la hegeh2 nak publish.....

hari tue masa besday en shukri..aku dengan berbesar hati.... *selalu aku kedek skit nan en shukri nie..ahhahahahahahaha syyyhhhh jangan bagitau dia taw..*
nak belanja la laki kesayangan hamba aku tue makan....

pikir punya pikir...last2 teringat lak nak makan...kat NANDO'S....
nie semua gara2 fomfuan nie la....
dia kan peminat setia nando's......
dari story2 dia...aku pun dah cam teringin gilos nak makan kat nando's jugak....

last2 aku pun suggest la kat en shukri kata nak belanja dia makan kat nando's
sempena besday dia tue.....




welcome to best tasting....
kata beranak taun ayam..kena la makan peri2 chicken kan.. :P




muka budak yang xdapat terima hakikat dia dah tua...
ya hampun gomuk nya aku tengok laki aku nie..
dagu sampai berlapis hoke...
senang hati la tue...



nie la menu aku malam tue...
hot peri....sedapppppppppppppppp la nok....
aku kasi 3 1/2 bintang2 kejora.. :P



air bak kata iena...order satu jerk sebab leh refill....
makanya refill la sampai ko kembung.....
aku jerk ober bab2 minum nie..en shukri dia makan..xbersulamkan dengan air....
aku lak..satu suap makan..sekali sedut air..
last2 kembung perut sebab air jerk...




nie menu en shukri..
ohhh laki aku nie...dia xbrapa nak makan pedas2 nie..
makanya dia amik yang mild sajork...



saja nak tayang gambo makanan bebanyak...
walaupun berbayang2...tatap gak nak tayang..
nak kasi korang teringin...
sedappp wei...betoi xtipu..sedapppppppppppppppppppppppp


aku pun xtaw motip laki aku amik gambar gini...
nak tunjuk barang emas bini dia gamaknya..
wakakakakakakakakakakakaka


skrang baru aku paham kenapa dia amik gambar
cam kat atas tue...
huhuhuhuhu sebab bini dia malam tue..dah ropa ponti anak *alamak lupa tajuk*
ya hampun ropa bini sapa la nie...tapi xpa..pompuan tue tatap wanita melayu terakhir..
wakkakakakakakakakaka...oklah xmo bebel dah...stop....




34 comments:

Mimy Hamid said...

fomfuan yg ko maksudkan si iena popiah..yer dia tu memang giler ayam nandos..nok aku pun nak try le..dah lama tk makan nandos

POSH76 said...

aku tak naper aku dgn NANDOS ni ade kureng sikit hehe....pandai dah en shukri amik gambo...tang fokus brg kemas tu bukan apa mau kasik hint tambah lagi hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ sapa lagi nok..dia dah leh di lantik duta nando's dah nok nanti..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ hahahaha agaknya la kan..dia nak tambah koleksi bini dia kot.. :P

Shu Shinju said...

akak...mmg la..en.syukri dah nampak gumok dah skrg..pandai akak jaga dia...

nando sedapnye... nak..nak..huhuhu...akak la ni...huhuhuhu..

Iena said...

hahahhaha... pengaruh rakan blog ni namenya... aku kalo ko nak belanja nandos, sanggup aku monteng dan berdesup ke mines sana! hehehheee...
*x fhm ker? aku nk mintak ko blanje nandos ni nok! hahhahahaa

Deqna said...

Nandos... fuh antara my feberet masa ngandung dulu..

yea pasni dah leh makan balik dah... pantang sudah abis...

Cik Pah said...

blogwalking..

salam kenal.. lagi 41 hari nak deliver.tapi muka awak tak nampak kembang macam org peknen pun.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ gemuk kan dia..heheehe.sedap shu..apa lagi..nanti p cari nandos na...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ tue la..nak kata rakan sebaya..xbrapa nak baya sangat..hahahaha...nok..aku xakan mungkir janji nok..pasti kita berjimba dekat nandos the mines nanti..sila datang.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ sedap kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ salam kenal...lorr xnampak kembang ka?? hahah rasa cam dah kembang ja..

Ena said...

hehehhe.. kelakar la kome nie.. ;D

nUR_rOsALiNdA said...

Jom makan nandossss~ sblm puasa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ hehehe akak mentang2 la baru balik dari perak.. teruih jadi kome taw... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nUR_rOsALiNdA ~ jom2..sebelum aku beranak..kita pakat2 p pekena nandos...

Eri-chan said...

ampunkanlah aku sebab aku gelak titibe2 mlm2 kat bilik sorg2 baca entry nie.. aku gelak bab cik tuan tanah kutuk diri sendiri..mcm pont...oppss terlebey sudah..
cik tuan tanah, yg penting idop ni ada org syg, dia tak pilih rupa dah kekayaan, tp hati maa..hati...
pepun, dah lama tak p nandos..

NeenaAnuar said...

en. shukri senang hati tu... pasai tu berlapis... hehehehe...

kite kalau nandos nie pedasssss memang akan jadik pebrett! ngeeeeeeeeeee... :D

Lady of Leisure said...

wakakakka i suka caption untuk second last pic tuh ehehhehe

[z@ck] said...

nandos ni best sebab dia punya sos..
terbaik di muka bumi!

qellissa said...

i x minat sgt nandos ni babe coz of sos dia tu..ntah lah tekak i ni x leh terima..tekak org kampung lah katakan..hihihi..tp klu kenny gojes i punya febret...wakkkkaaakakaka

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ ko klu ada masalah datang la umah aku..leh gelak2..hahahaha...slalu aku dok puji diri sendiri jerk nok..sekali skala aku kutuk diri sendiri plak..:P..jom nanti kita layan nandos...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ ha'ah kan..senang hati la tue.. :P..pedas tue terbaik kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ hahaha yelah babe..tiba2 amik gambar kat tangan jerk kan..motip...:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck] ~ btoi2 sos dia terbaik...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ hahahah tekak orang kampung demand hoke..kenney gojes taw..:P

ratusiput said...

akak pun pnh try makan gara2 termakan godaan melampau si nokkk...jap g tak bp nak masuk la ngan tekak.cam tak cukup syarat je.tekak lg serasi ngan kenny rogers kot...

Eye_nee said...

uihhh tak mengalah ko yer..mkn kat nandos jer...wa tak penah msuk ini tmpt mkn beb..tekan wa selera "Warung Mak Lampir" jer...

nasaoji said...

akak peknen ek?..huhu..dah nak meletup pun kan?..sori deh, kt mmg lama tak jengah2 blog since ujung2 peknen, la ni, bby kt dah kuar...wahhh..nnt akak pun akan rs gak bersalin ghupe maner..huhuhu...berpantang lg... ;)

kak ina mail said...

Nandos , dah lamanya tak makan kat sana.masa pregnant dulu selalu gak pergi.sos dia macam -macam adakan.mesti en.sukri bangga , ko belanja dia.sesekali apa salahkan.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ tue la pengaruh rakan blogger..heheheheheh kenny rojer sedap kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahaha harus la kak...seb baik besday dia setaun sekali jerk..kot setiap bulan..sila la belanja diri sendiri..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasaoji ~ alhamdullilah..dah dok tunggu masa dah la nie..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahahah tue la kak..harus dia kenyang seminggu bini dia belanja..hahahahaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails