Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, July 16, 2010

aku telah di canaikan olehnya....

Waka Waka eh eh....Tsamina mina zangalewa
Anawa aa...samina mina eh eh
Waka Waka eh eh....Tsamina mina zangalewa
This time for MENCANAI........ *sila menyanyi sambil goyang2 vontot yer.... :P*


cam biasa...aku kan..yang selalu jadi orang terakhir bab2 nak menghapdet nie....
orang dah masuk syaaban aku dok kat rejab lagi...
hauhauhauhauha
tue mujur kat rejab..kot dok muharram lagi kalut kan...
ok2 taw xlawak...sila la jentik vontot aku secara manja....


hari sabtu bersamaan dengan 10/07/2010 hari tue...
member bloggers aku telah bermurah hati..nak belanja kawan2 kat blog dia roti canai...n teh tarik..
ulang sora..roti canai n teh tarik...yang korang pandai2 order mende lain tue napa wei..???
hauhauhauhauhuahuahauahuahauhauah tetttttttttttttt.......


dah seminggu dah berlalu..baru la hari nie aku bermurah hati nak hapdet pasai mencanai tue..
ish2...nak taw sapa yang bermurah hati belanja kitorang hari tue...
meh2..skodeng cepat...sapa manusia pemurah tue....
*cam la orang xtaw kan....xsedar diri aku yang paling last buat N3... :P*


puan kaki nan achik......
*sajer aku dengki tanak cakap cik..dia dah kawen weiii...dah kawen..dah kawen...taw ka... :P*
diorang la yang baik hati...belanja member2 blogger pekena roti canai petang tue.....
tengkiu lalink...nanti belanja lagi ye...aku kan janji nak makan 2 keping..tapi aku makan sekeping jerk kan..hari tue..makanya masih berbelen lagi sekeping..bila maw belanja...
hauahuahuahuahua lariks sebelum kena lastik vontot aku nan dia.. :P
*ohhh gambar haruslah di cilok dari blog miss kajol mesia...*


sebabkan perjanjian adalah mencanai..makanya...harus lah..makanan yang terhidang adalah....roti canai..jangan la ko bermimpi nak roti cheese naan..atau roti prata....ahhaahahahah tue dah kira lari syarat....



roti canai....nan teh tarik..@ teh ais...
tapi aku nan en shukri order teh o ais....
:P


time makan...gambar adalah sangat terhad...
biasa lah penumpuan terhadap makan harus lah lebey kan.....
harus beb....jauh tue aku datang..dengan merempit lagi.....
ohhhh hal merempit tue..nanti2 aku story kenapa aku merempit pegi ke acara mencanai puan kaki nie....


sebabkan bersembang sampai lupa diri.....
dah sampai orang mintak diri baru la teringat nak bergambar ramai2......
nie antara kaum hawa yang datang.....


dan seperti biasa..setiap dari kaum hawa tue...
adalah pasangan masing2.....


sila la match n win pasangan sendiri yer...
aku pilih mamat baju belang yang kat hujung skali tue....
si itam manis...pujaan hati aku...
*eh baru aku perasan..3 dari kiri baju plain..3 dari kanan berbaju belang...bagus la korang nie...*


lepas dah agak2 semua customer meja kiri kanan depan belakang..
dok usha sambil dalam hati berkata...bilalah budak2 gedixxxx nie nak belah...
baru la kitorang mengorak langkah....tapi bukan terus balik taw....
sebelum balik...acara menggedix secara berjemaah harus la....
di jalankan lagi....



cubaan menggedix yang pertama....



menggedix kedua...
nie namanya pose ketapi tanah terbengkalai....



ramai yang tanya...
nama cik purple jadi cik ijo lak kan...
haluuuuuuuuuuuuuuuuu baju n tudung ijo...tapi aku wakilkan suar ngan barangan dalaman kaler purple hoke...
hauhauahuahuahuahauhauhauha



motip aku berdakap lesbo nan cik mimy tue....
nie gara2 laki aku la..
ada ke dia suruh aku nyorokkan perut...
memang hampeh kan...
tapi kan...napa aku nampak aku sangat cubby kat dalam gambar nie...
ish nie yang xdapat terima kenyataan nie...
malam nie diet la tanak makan... :P



nie adalah cubaan untuk memperkosa perut aku secara berjemaah...
sian baby dalam tummy bonda..kena gegaran unti2 yang havoc..tapi sangat bestttttttttt kepala otak diorang... lap uolssss so much....



sebelum balik...harus la menggedik dengan orang yang belanja makan kan.....
nie adalah kali kedua aku jumpa dengan puan kaki nie...
1st time jumpa masa teh tarik neena.....
masa tue xsempat nak beramas tetek mesra
tiba2 jumpa kali kedua nie..terus xtaw malu dah...
huahuauauaauhauhauahua
dia nie ada kepantangan skit..katanya xleh nak chat nan aku...
kang melekat..dia cakap aku nie cam gam uhu...melekat.. :P

melepak dok bergedix kat c2 jerk almost 45minit cam tue..
dah brapa kali salam laga2 dada dah..xjugak balik2 nya...
dok bergelak sakan lagi...
sampai laki aku pun dah bertukar rupa la......
gila safety first taw laki aku...
nak tengok....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

tapi janji jangan gelak....
janji dulu....


ok...dah janji baru leh tunjuk....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



tadaaaaaaaaaaaaaaa



hahahhahahahahahaha
wei kan aku dah kata jangan gelak...
ooooooo tipu yer......
hahahahaahahahh tapi aku sendiri tengok pun gelak hoke..
laki aku pun gelak tengok gambar dia nie..
ish la...laki sapa la nie weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

*kanak2 di bawah umur sila jangan ikut contoh nie yer... :P*


pehhhhh akhirnya..dapat gak aku publish N3 nie...legaaaaaaaaaaaaaaaa....

31 comments:

kak ina mail said...

kah kah kah , sorrylah akak gelak.apa motip tangkap gambar , pakai helmet.laki sapa tu?.nak order barangan dalam warna purple kat mana? kwang kwang

dalila said...

aku konpius,,kejap gambar siang..kejap cam malam... kira dari siang ke malam la korang gedix ni kann...

SURIA AMANDA said...

seronok kalau dekat ngan Lisa..leh join sekaki ...tapi jauhhh..

Ena said...

ekekekekke..
memg kelakor.. ;D

best nyerr.. dapat bayangkan betapa hiruk pikuknya la suasana time tu..

mrs.ecam said...

ouhhh mamat pki helmet tu laki hang ghupenyer...kih3 terbaek wokkkk...hekhek

NeenaAnuar said...

aaaawwww... maluu I dijolok ngan jolokan miss kajol mesia tu taw!! hahahaha... apa pun memang funn kan that day sis! ;D

POSH76 said...

suker tngk gambo ni pastu aku senyum sorang tngk gelagat korang...nak2 gambo yg last skali tu kelakar la beb hehe

Eri-chan said...

ko mmg lambat hapdate kan..
takpe aku tlg semakkan kat post comment kau nie..ahahaha
best ar korg..tp laki kau mmg safety giler..kekekekekek

Lady of Leisure said...

i baru donlot waka2 nih ekeke... gtw bestnya gathering.. rajin u join gath, i malu2 tuceng ekekekek

kathy jem said...

akak...peyut dh nmpk....haha..chumel jer.. ;)

Ms AiReEn MoHd said...

memula jeles nokkkk pastu kan aku janji da tak mo gelak tapi aku tergelak nok...ampun..kelako la plak laki ko tu nokkkkkk...ngape gitu gayanye nok oiiii adoiii la hah

A D I A said...

cantik ler handbag pn kaki tu, nak handbag tu sbg hadiah bersalin leh ke?

maaf offtopic.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahahahaha haip2..jangan gelak taw... :P..xtaw la kak..laki sapa la tue.. nak order ka..bleh2..bagi saiz sini..ada bran ka?? hahahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dalila ~ ahhaha xda la..time tue petang hingga bawak ke dekat2 magrib..kena lak baru lepas ujan..tue yang cuaca sat terang sat gelap tue..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA~ mana ada jauh..kl-seremban...45minit dah sampai...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ hehehhe best akak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mrs.ecam ~ syhhhh diam2 nok..kang orang taw..laki aku.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ harus sis..terbaikkkkkkkkkkkk

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ let's pica tell everthing...betapa happeningnya..xpa one day kita berjimba sesama lak nyek..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ hahahaha aku bab2 nak hapdet nie..memang makan bulan skit nok..wakakakaka...harus nok safety first katanya..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ bestkan lagu tue..heheheh ala i join jerk..malu letak tepi kejap..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kathy jem ~ dah nak masuk 9blan dah kathy..hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ms AiReEn MoHd ~ wei...jangan cakap kuat2 nok tue laki aku..hahahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ motip nak henbeg nie..aku nak kasi dekat baby ok..bukan dekat mummy dia.. :P

en_me said...

ammvoiii menggedix ghitewww.. ehehe

mummysyafie said...

semua pic nampak happening..tapi yang last tu mmg tak leh nak tahan. kena gelak gak...sapa la tuan punya badan..

ratusiput said...

ble anto peraduan gambo yg last tu..ehehehe...ne taui rezki baby leh menang..

qellissa said...

kelakat i tgk hubby u..x bleh tahan nak gelak je...bestnya ader org belanja oti canai..xde sape2 ke nak belanja i pulak..? ngeee( muka x malu lak mintak org belanja..hahaha)

Lovely Bella said...

lawak laa akak nih.. stp kali bella bace entry akak.. kompom gelak!! adeh sakit peyut.. ermm dah lame x mkn roti canai..

Dee said...

bestnya..tp gambar gelap2 lak ye..part gambar last tu mmg buat dee sengih2..safety abis..takut durian gugoq ka...

[z@ck] said...

hahaha..apasal en shukri macam tu?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails