Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, July 9, 2010

token bukan sebarang token..tapi yang pasti nie bukan token game hoke....

selamat petang jumaat uolss.........*sila ubah sendiri hari apa yang korang baca nyek..:P*
sebenarnya hari nie aku nak meriak skit nie...
cewah nak meriak hoke...xhengat kata perut bonyot..ada hati nak meriak kan...
hauhauahuauahauha

aku kan biasa la..slalu terlambat nak menghapdet...
nak cari mood tuk hapdet tue ingat senang ke...
susah ok..susah...nak2 klu makanan penuh atas meja..
lagi la susah aku nak pokus...
tapi memandang kan...si cik kaki ngan miss posh nie
dah buat n3 diorang.....tentang token-token nie..
aku pun harus la..pantas..bergerak..wahai demi musuh negara..*tiba2 kuar lagu gerak khas...taw la malam nie ada gerak khas... :P*


tapi kan..kan..kan....
diorang dapat satu jerk kan...
aku dapat 2 ok...ulang sora...2....
hahahahahahaha *gelak syaiton.....cik kaki...sila jeles... :P roti canai 2keping.....*




nampak tue...ada 2 parcel yang aku dapat ok....
2...satu dari kl..satu dari johor....
sila jeles lagi...dan lagi.... :P




di beri nama..yusnida binti yusof..cikkebom..cikebom....
*ingat dak lagu tue..masa kecik2 dulu...*




dari kl...adalah dari cik puan kajol a.k.a neena
*thanks lalink...* nie sempena aku teka hadiah besday dia...
mula2 kita tengok dulu.
apa cik puan neena nie kasi...
sila suspend k....
sila la..suspend..ish penat aku suruh nie...
meh2..skodeng cepat....






wow...diamonds..ok..diamond...
kat kotak pun ada diamond..rasa2 bulan nie sengkek..sila cungkil diamond tue
p kedai pajak...kompom..ada rege.. :P

meh skodeng lagi..mende yang ada dalam kotak diamond tue...
feliks gak..kotak diamond..tapi xbrapa nak berat...huahauhahaahuaha
mende nyek...



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



kulit siput...yang di bawa khas dari terengganu...
jangan tertipu dengan kotak..bak kata neena tue...
heheheheheheh
sweet...nanti i gantung kat meja opis i k sis...




terengganu with love..neenaanuar...
*kat doket poslaju neena johari..kat siput nie.neenaanuar...tapi masih orang yang sama ok..sama... :P*



*sis ampun i curi gambar u without ur permission...*
nie la orangnya..sama kan..neena johari..@ neenaanuar...



yang lagi satu lak..dari sapa??????
dari orang johor...
kita tengok..apakah yang aku dapat jauh dari johor tue...
*nie lak sebagai tanda friensdhip...bestkan dunia blogging nie sebenarnya...*


kreatip ok..ada cloud2....tapi klu cloud nie kaler purple lagi lawa...
eh tapi xpa..orangeje pun xpa...skrang i adalah holland..
wah tetiba...hahahahahahah tetttttttttttttttttttttttt


sebelum token di kuarkan...kita kuarkan dulu..madah pujangga yang pemberi nie kirimkan dulu..
huhuhuhuh tersentuh hati aku...
thanks dear...aku suka..suka..suka..
*akak..nanti cik katol balik..soh bawak balik lagi FM nyek..huahuahauhauhau*




kenal e2 signature?????
sebabkan aku hanya menggunakan kamera handphone yang hanya berpeksil 3.2 sajork..
makanya tulisan adalah kembang cam badan aku jugak...
xpa2 aku ada alternative lain..
nak kasi korang baca...kongsi perasaan ngan aku...




gagah ok..aku siap scan lagi...
ha amacam dapat baca dengan jelas dak..
klu xdapat gak..memang sah la tue....


gila jauh ok...thanks akak..kerana ko sudi memberi aku token2 spesial nie...
terharu n tergaru aku kak...



ada 3 barang....semuanya dalam kotak putih tue...



ada keychain dari saudi arabia...
eh baru aku perasaan..aku nyer bulat .....
wei korang keychain saudi aku bulat ok..bulat..korangnya petak kan...
hahahahahahah ayat seorang pengdengki....


ada FM unta padang pasir..
saudia....
nie nak bagi semangat tuk aku supaya xmiss depositkan duit dalam TH setiap bulan nie...
pembakar semangat..tuk aku nek unta padang pasir nanti....


dan ada jugak..keychain dari tioman...
yahhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooo purple kaler ok..purple kaler...
*aku tiru cik kaki..amik gambar boh keychain gini..sebab aku dengki nan dia..hahahahahaahha*




eh ada lagi la...
sisi lain lak...
hahahahahahahha...saja nak belagak lagi...

dan tima kasih..tuk pemberi token spesial nie....
sapa lagi klu x....


|
|
|
|
|
|
|
|


opppssss silap2...tue trademark dia jerk...
orangnya adalah kat bawah nie ha... :P



thanks akak...i lap u....
*pica nie pun aku curi tanpa kebenaran jugak..ampun...*


23 comments:

Iena said...

arghhhhhhhhh... ko memang sajer jer kan nok! mmg sentiasa x puas hati ngan aku! dahla tiru pose ibu carik berkasut crocs... siap ada pandangan sisi segala... xnak kalah!!! hahahhahahaaa...

#si siput tu bagi ko keychain bulat sebab nak perli perut ko boncit n bulat cam keychain tu...

-NiD's- said...

wah..besh..besh........syukur akak terima TOKEN....nida geget jari jaa tgk akak terima token...ekekekke harus jeles nie...
tuhlakan, best dunia bloging nie...ukhwah betambah erat >_<

Dee said...

best dpt hadiah..mmg dlm blogging ni leh dpt byk kawan..musuh2 sila gi jauh2..hahaha..

POSH76 said...

bessnyer ko dpt dua sekali tuah anak hang tu....aku masih berhutang dgn hang hehe TUNGGUUUUUUU

NeenaAnuar said...

uwwaaaaaaaaa.... semua org dah dpt token di tangan! gamaknyer aku lah yg last sekali akan wat entry token dari cik ciput nie nanti! huhuhu... takpe... biler korang semua dah abis belagak... bagi chan kat aku lak tu belagak! ngehh... ngehh.. ngehh...

*aku berdoa adelah kotak dari ratu siput nie kat atas meja opis aku hari senin nie! dah 3 hari tak ke opis nie! huhuhu*

btw! sis... awat biler nak wat kerja mencurik gambo tu tak curik gambo yg elok2 cikitt.. buruk noooo gambo yg sememehhh tu! hahaha... kan ker baguih kalau amik gambo yg pakai baju kajol tu! :p

motip bagi kotak diamond? hahahaha.... sesungguhnyer kite ade banyak collection kotak perfume.. so biler nak bagi siput tu jenuh dok pikir... nak bubuh siput tu dlm bekas apa laaa agaknyer sbb takot nanti pecah ker kann di kerjakan oleh abg posto nanti... haaa tu yg kite bungkus siput dlm kotak perfume tu! bak kata sis... mana tahu laku diamond yg kat kotak tu... so simpan kotak tu baik2 yer! hehehehee...

Aujinz said...

kenappe aku tak dapat??????...

Shu Shinju said...

huhuhu..jeles siot !!!!!!!!!!

Lady of Leisure said...

hamboih kemain lagi memacam hadiah u dapat murah rezeki alhamdulillah...

ratusiput said...

ooowww tidak...ko siap scan tu surat cinta hakakkkkk...(malu!malu!tutup mata n iduang jap..*wink*wink)..akhirnya selamat gk sampai sebelum ko beranak.ehehe...simpan elok2 tau..

kak ina mail said...

akak tak dapat pun.ni yang nak gelak syaiton ni. siput besar lagi akak boleh bagi ko.ko tengok akak ko ni yang busuk hati.kwang kwang.Alhamdulillah rezeki ko.

[z@ck] said...

wah..byk sis dapat souvenir..
=)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ hahaahah :P....aku boncit yang cute hoke...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ alolo...xpa lum ada rezeki nida..tunggggggggguuuuuuuuuuu..tue la bestkan dunia blogging nie sebenarnya...leh tambah kenalan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee~ katakan tidak pada musuh..hehehhehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ rezeki beb..rezeki..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ hahahaha harus la sis..i kena letak gambar yang kerut2 tue skit..kata curi kan.. :P...amacam dah dapat ke token dari ratusiput???

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz ~ tunggu besday ko la..aku kasi.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ ahhahaha best ooo makcu...ahhahaha saja bagi makcu jeles lagi.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ macam2 ada...cam astro tue ... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ harus la kak...aku tersentuh nan warkah cinta ko tue.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahahahahah...nak siput besar 2...wah demand nak sampai 2 kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck] ~ rezeki zack.. :)

Mimy Hamid said...

murah rezeki si ratu siput kann...fm unta tu aku minat ar...bila ko nk gi arab saudi??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails