Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, July 14, 2010

jom menful kan pocket.. :P

hari nie bos xda....puhhhhhhhhh lega.....hujung bulan baru bos masuk...bos aku bercuti...
g uat 'umrah' huahuahauhauhauhaua...
sebabkan bos xda..keja aku dok merayap kat umah kengkawan jerk....
sampai terbabas nak hapdet kat umah sendiri..hehehehhe..


lsat friday kan aku ada lunch date dekat jj .....
tiba2 cam teringin sangat nak makan kahepci...
dan nasib baik jugak la orang yang nak date nan aku tue..
tunggu aku dekat kahepci...
yahoooooooooooooooooo dapat makan kahepci jugak...

apa lagi marilah kita try menu baru tue...




toasted pocketful....




mountain dew.... sedappppppppppp

meh kita skodeng nan sapa aku ada date tue...
sila jangan speku hoke...
tidak kan sesekali aku date ngan janzzz..... i setia taw.. :P lepas kawen nie..
sebelum kawen xsetia xpa...
hahahahahahahahahah




|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



nan mak budak cinonet nie la aku ada date hari tue.....




aktif btoi anak dara sorang nie....
lepak kat kahepci..tapi makan mc'd
nasib xkena halau kan.. :P



sebelum makan pocketful.......
hidung dah kembang cam buah kembang semangkuk dah...
tapi tatap cun kan..kan...baik ngaku...
aku paksa nie...kang aku sentap kang.. :P
kuang..kuang..kuang...



selepas makan pocketful........
*kan cam iklan dari tb tue.....berubah2 kan.....*
meh tengok aku lepas makan pocketful tue jadi apa...


dan ready ka????

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

eh mana nie.....ilang plak...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

aku bertukar cam kat bawah nie la..


hahahahahahahahahahaaha






ok aku taw xlawak....
melampau ok..kot nak bertukar pun.....
xkan bertukar wajah2 skali...kuang..kuang....

nie la orang yang aku date hari tue....
nie orang yang baru lepas pantang...
balas dendam makan..xhenggat.....
macam2 ada.......
ohhhh hari nie..dia dah masuk kuje..so ada la orang nak borak nan aku kat opis nie..
xda la aku kebosanan lagi..dan xda la mulut aku rasa lenguh sebab xbercakap...
ehhhh..orang bercakap lenguh aku lak klu xbercakap lak yang lenguh...
ok lah nak kuar lunch dah..hari nie ada geng nak kuar lunch..baru semangat skit..nak makan...



30 comments:

[z@ck] said...

menu baru kat Msia?

Iena said...

suratan @ kebetulan... aku pon melantak ke ep si jumaat lps utk dinner. mkn toasted pocketful tu jugak sebab pengaruh iklan ler...
tapi x sedap mana la... x abes aku...

Cik Yayang said...

Baru je tgk iklan ni semalam, Pn Yus dah rasa dah...gaya nya cam tedap..:p

Ena said...

ehehehhe..
ingatkan apa la yg nak penuh kan pocket tu.. adeihhh!!

tu la.. ingatkan dah berbah wajah tetiba kan!. rupannya???? hua hua hua..

Shu Shinju said...

wawawa...sib baik lagi akak..kalau makan pocketful tu akak terus naik ke bulan camner??? hahaha...

Mimy Hamid said...

nok agak2 ko makan ada terbang tak macam iklan kfc tu...hahah...

NeenaAnuar said...

owh kite tak penah try lagi yg poketful nie.. sedap yek sis?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck] ~ ye adikku yang jauh di NZ... :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Yayang ~ hehehehe dah cik yayang....not bad la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ kita kan sehati sejawa..hahahahahah....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ hahahahaha berubah wajah terus kan...hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ hahahah xleh shu berat dah melebihi muatan skrang..hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ nok..xleh nok..berat aku dah melebihi dah skrang..hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ not bad la..rasa dia...

qellissa said...

sedap ke pocket file tu? ea silap pocket kfc tu? cam sedap je..tp i tgh diet..x leh mkn key ep si..huhuhu..

Aujinz said...

mak buyung lepas bersalin makin cun plak...


gagagagga...
..iyer laa..iyer...menten cun..tak ngaku kang sentap plak..


gagaggaga

Eye_nee said...

Sodap banget ke Ungu..den nak torai jugak la...

Cik Pah said...

nampak sgt sedap.mcam nak try ..tapi memula puas memikir aper itew kahepci.. kfc rupenya... hahaha..

sayangtikah said...

nanti kita gi mkn lagi nyek!!!!memang sodap toasted pocketful nih..yummy2!!!!(nak balas dendam sb hritu x dpt makan huhuhu...)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ heheheh beb..pocket file hahahaha...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz ~ ahahha cun kan...mak buyong tue lepas bersalin...
ahhaha aku memang cun la wei.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ sodap la jugak..idak ler sesangat sedap...:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ hahahah tue code rasier.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sayangtikah ~ bleh2...katakan bila..tarikh dan masanya...

Dee said...

lps ni dia pulak xde kawan..sian dia..hehehe..

sedap nmpknya pocketful tu..tp my pocket is not full..belanja akaklah pepel oii..hahaha..

Eri-chan said...

matila aku teka kahepci tu apa..rupa2nya KFC...
pening aku kejap..hahah

Lady of Leisure said...

wahh i tak rasa lagi poket nih... baru ni pi tak makan i makan snack plate...
hehehe

Lovely Bella said...

huhuh pertukaran yg drastik!!! heheheh ingat kan tukar jadi superwoman .. heheh bella mkn ari tuh cam xsdap sgt jerk nih..

POSH76 said...

ni lagi sorang kasi aku ngidam kfc ni....mmg nampak sedaplak nanti nak pi terailer...hehe

kak ina mail said...

Tak pernah cuba lagilah yang ni.dah besar mesti lawa budak tu.kecik pun dah comel.cam nak cuba je pocket tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails