Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, October 22, 2012

INAACHIK HOME SWEET HOME

balik dari umah sis rasp hari tue....belah malamnya dapat jemputan dari my gojes darlink....inaachik...

sebabkan aku dah merimas pakai kebaya kan...ajak en dedi g JJ cari suar...ngan baju...
eyyeyeyyeye dapat baju baru...*pandai x...otak aku generate cara2 nak baju baru..*



elok sampai umah ina...orang masih ramai la...cari port hujung2 skit...*yang penting dekat dengan meja makan...lalalallalalalal*

ok makanan semua adalah sangat superbbbbbbbbbbbbbbb...sedap gila...
xrugi tahan perut xmakan apa2 masa dekat JJ....


gambar makanan xamik..sebab aku malu....ramai kot ahli2 jemaah...huhuhuhu penampilan kena sopan hoke...kekekekekeke kang malu ina nak ngaku kawan.. :P





 nie orang dah xda dah...tinggal kitorang ngan adik2 ina jerk...
so mari kita gedix...sebelum balik...
masa nie dah almost 12am dah...
gila beraya kan...









 dinda tue ada jerk benda dia nak kacau kanda amani tau..hehehhehehehe








 marissa yang cute mute....
marissa pun dah nak jadi kakak kan..bulan depan marissa lak dapat adik...yeyeyyeyeyeye







auwww.....GOHJES nyer......hahahahahahaha










kaum adam....*eeee gemuknya en dedi kan..*









 selagi kaki xkuar dari umah..selagi tue la...pantang nampak cahaya camera...
dasar kaki pose semua...








yeahh.....dunia blogging aku sebenarnya sangat indah....

*yeah...nak start jadi blogger tegar la....*




balik....elok masuk jerk keta..kanda amani..ngan dinda aisyah pun zzzzzzzzzzzzz..sampai la ke umah...termasuk la ngan bonda diorang skali....yeyeyeyyeye hati senang perut kenyang....mata pun ngantok la kan...






Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P



9 comments:

SURIA AMANDA said...

dah lama x tinggalkan jejak kat sini..moga2 bonda aisyah dan amani boleh jadi blogger tegar kembali...

Zura@Iwan said...

wahhh..bestnya posing...smpi kul 12am u..hehe...

mamyharraz said...

meriahnya.
dunia blog ni mmg happening..sbb tu sunyi je kalau tak dpt buat entry :)

Gieyana said...

lamanya x dtg sini..umah inaachik mmg cantik kan..:-)

Rasp said...

hati pun senang...
sbb dpt baju & suar baru...

eh eh sis...
tgk 2 gambaq yg last tu....
dinda dok takel fayel...
amboiiiii....

Dee said...

eh..mimi n fayel pun ada..sakan beraya smpi kul 12 mlm kan..12 mlm gojes2 pontianak harum sundal malamlah..hahaha..

ieda said...

winduu nye ngan amani !

Ena said...

rindunya ngan omelan ieda ni tau...

eLLy said...

blogger tegar? hurmmmm tungguu :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails