Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, October 1, 2012

sepupu sepapat....

ya allah....rindunya dekat dunia blogging....terlalu lama rasanya aku menyepi...
bukan merajuk membawa hati....

apatah lagi nak terasa hati...cuma kekangan masa dan xdapat di penuhi....


maaf kepada semua yang dah lama aku xtinggalkan jejak...bukan lupa apatah lagi meriak...
cuma xberkesempatan nak buat cam tue ja...

dun worie...aku masih lagi...pepel...pepel yang mana korang kenal dulu...
cuma skrang nie...masa adalah sangat2 terhad tuk aku berblogging....maaf k...



ok2...meh la sini aku nak story kejadian di hari raya kedua hari tue...
hamek ko....raya dah pun sebulan lebih berlalu kan...
well u know me kan....
selagi xbasi..selagi tue la..dok peram...


raya kedua hari tue...cousin aku...bertunang...
nie antara cucu2 perempuan dalam keluarga tok nab (tok aku la..)



 2 mak dara bersama 3 anak dara...
xpayah la bagitau yang mana mak dara dan anak dara...
telek2 sendiri la no...kekkekekekeek












 kitorang memang close since dari kecik2 lagi....
tapi kat dalam gambar nie..kira cam ada 3 generasi la...
yang pakai baju merah(tudung pink) satu geng dengan cousin aku yang baju hijau polkadot tue...
aku lak dengan baju merah (tudung hijau)...yang bertunang tue lak...geng dia xda dalam gambar nie...hehehhehehehe








 muka kitorang cam sepesen jerk kan...
klu bab menggedik...serahkan pada yang pakar gedix.....






ehem2.....sebenarnya kan..selain nak bagitau...pasal sepupu sepapat aku nie...
nak jugak aku bagitau...cantik x...baju raya aku tue....
pemberian ahkak tersayang.....kak nor...sebenior dari bandong....
cantik kan................tima kasih akak...


dan buat sepupu aku...adik kak nor...(hahahaha peliks2 jerk kan..tapi memang kitorang panggil dia..adik kak nor) selamat bertunang.......dan selamat berdebar2 tuk menjadi isteri orang bulan 11 nie...hehehheheheheh....

*xsabar nak balik kampung lagi..berkumpul dengan sedara mara...bergosip....*





Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P






6 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

mmg seronokkan dpt berkumpul sepupu sepapat camtu. akak ni dah lama tak berkumpul sepupu camni, rasa rindu le pulak

Qhaifa Nur said...

seronoknya ramai sepupu...
banyak cerita boleh kongsi.....

-cinta soFiaSafiya- said...

aah baju akak chantik.........!!!!

makin teserlah kejelitaan kakakpepel ngan baju tuh...

Rasp said...

sronoks bila dpt kezen yg sepakat and sekepala gini ...
mmg happening laaa....
lawa lah baju u tu....

Zura@Iwan said...

aha...lama x blogging eida..bz ye..

NanaLiana said...

lagi satu persamaan hmmmm "gigi" wakakakakakaka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails