Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, December 7, 2011

musim ombak rindu....


semalam mc.......hari nie pun xbrapa nak sihat sepenuhnya lagi...tapi ku gagahkan jua kaki melangkah...*amoih ayat scary nak baca*

mula2 aku jerk yang demam..skali semalam petang...amani pun demam...huhuhuhuhu....

petang nie ada gangguan bekalan elektrik lak kat opis nie..kul 4..sampai kul 8malam...
bos nie xreti2 ke nak bagi kitorang balik awal??????





ada bran nak rempit ngan amani x?????


ok...tajuk xda kena mengena ngan jalan cita..saja jerk nak bikin panas..sebab sampai ke hari nie..aku lum tengok cita ombak rindu............
menciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 


Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P




22 comments:

*SiRibenMerah said...

nk g tengok?
sanggup je jd peneman sbb citer tuh best!

♥MAMASYAZA♥ said...

takpa, tunggu keluar kat astro first. langgan 1 filem, rm15, boleh tengok puas2 selama 2 hari...hehehehe

atty's said...

jangan lupa makan ubat tau..kena cukup rehat tu

SyaNa said...

sian bonda lotih ek
rest ok
amani kemain mcm minah rempit.kalah iman
hehe

Qhaifa Nur said...

sana sini orang dok citer ombak rindu..best la tu

amboi amani, nak gi mana tu...

SURIA AMANDA said...

jommmmmmm.....

mekchu said...

x de letrik nak punch card celah mana? bagi je la balik awal kan kan kan...

etiey.com said...

waahahahahha bonda... ai datang tau. lama tak bw. mood dah kemari nk bw. insyallah dh tak byk kekangan utk bw hehhe...

alolo amani dah besar! love u sayg

Fieza79 said...

ombak rindu ni menjadi sebutan ramai sguh..ingt kan nk citer psl ombak rindu huhuu..

mc sebab penangan alahan ke...dh bpe bln ehh..

Dilla Ady said...

eh, eh..chumel dak amani!

ai pun lum tgk lagi tau..takpe, tunggu kuar kat astro nnti...huhuhu

Mimy Hamid said...

aku pun tak tengok ombak rindu lagi....benci la sana sini duk ckp best....aku sentap ni megat ckp tak best...aku nak baut trick book dulu...lantak la apa nak jadi..geram aku

Dee said...

k dee pun sanggup tgk lagi sekali..sbb citer tu mmg best..

-oP_ida- said...

nnti bonda p tgk tau...nida dua kali tgk...ehehehhehehehe

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

jom tgu kat astro 1st

Mamamya said...

alahai..dua2 demam lah pulak...sian bonda n amani..

akak pun x tgk citer ni kat panggung tunggu kat astro 1st je nnti...

ratusiput said...

amboi menantu...dah pandai merempit nampakkkk...

eB ezrin said...

tc yer. tgh mism nih. hu3
wat pelakon rempit baru yer? :)

Cho Zila said...

demam yerk.. demam ombak rindupun samalertu... nak gak tengok ombak rindu...

~izan~ said...

meh acik izan nk teman amani merempit hehe..so cute!

semoga cepat sembuh yer bonda...

eT said...

sama la dengan...hehehe
cepat sembuh...

Softtouch [Hanim] said...

sy pun xtgk lagi ombak rindu tu....alahai soannya bonda n amani..musim skrg nie...skrg dah ok?harap2 dua2 dah sihat dah...

Mama Gee said...

jgn harap dpt tgk...kena tggu dvd kuar kalo nk tgk..
incik botak tak minat...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails