Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, February 23, 2012

u xsuka tapi ai suka...

tajuk sangat membikinkan kontroversi murahan sangat kan....
kekkekekekekekke....eh..eh..tapi btoi la weh...apa korang ingat semua suka aku ke...
ada jerk kot yang xsuka..tapi tatap..hari2 skodeng blog aku...

lalalalala u klu xsuka ai..xyah la ngintai di sebalik tirai kamar....:P
*eh2...dah macam sesi luahan perasan jerk*


ok2...sebabkan hari nie....aku mood ceriaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......eh asal ceria lelebey di hari khamis..sempena malam jemaat nie...
haip2...jangan dirty2 pikiran tau....
ai pantang lagi uolllsss.....100hari tau..wakkakakakakakak

ok2 xlawak....



 ada gaya cam nak p kenduri dak?????
scary hoke..nak sarung kebaya nie..pagi tadi...
dalam hati...jangan xleh butang sudah...
skali..pehhhhhhh menten..menten..
baju nie..tahun 2009.....see..see

lalalalalalalalallalalalal *ada orang makan hati dak?? *
 




















masa nak amik gambar nie..baru kelam kabut cari lipstik dalam beg....
skrang nie asyik la lupa nak pakai lipstik ka..lip gloss ka....
selalu datang keja..mata bereye-shadow segala...pipi merah segala..tapi tengok tang mulut...
pucat....bukan apa kang melekat lak.lipstik aku dekat pp en dedi anak2...*wah cam kaya sangat jerk bunyiknya..anak2..kekekke..dulu anak jerk...*





bergedik sorang2 xberapa nak best...makanya ku ajak my gurl gedik skali.....




amoih kak..sorang muka besar pinggan nasi..sorang muka besar pinggan tambah...
hahahahahahahah.....


skali skala sarung tudung bawal nie best jugak kan....


ok dah..nak sambung buat research sat......



Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P




13 comments:

mamyharraz said...

woahhh sgt jeles! menten pakai kebaya walau lepas pantang...yg diri nih apa kes dah bertahun-tahun tinggalkan pantang masih tak lepas satu butang kebaya pun? *lap air mata*

rasp said...

saya sgt jeles ok...
akak mu ini...
baju awal tahun nie pun lum tentu muat nak pakai lani...
hahahahahaha....

SURIA AMANDA said...

maintain eh...hehehe....

kazmyra afkar said...

cantek!!

eMMe said...

wa berkenan kat kasut n color lipstik lu, hahahha...

ratusiput said...

pergghhh saje lah tu cari pasal dok nayang kebaya dolu2 leh sarung.tau ar kebaya ai dah kasi orang.tp disebabkan eye shadow u mainten kale pepel...ai maafkan.kahkahkah...

rATu kEBaYA said...

wa.. sudah berkebaya kembali ye..

Eri-chan said...

pitam..
aku makin naik setiap tahun. jgnkan baju 2009, baju 2011 pun dah rasa sengsara pakai. hahahaha

wahida said...

ko apehal? kan aku dah ckp jgn tayang body ko kat blog...kan aku dah sentap neh...adoi la hai....


aku jelesssssssssss!!

ieda said...

manten tuu yg x tahan tuuu
mauu x makan atii ngan statement tuu ahahahaha ;)

Eye_nee said...

Kebaya bg gua dah jd sejarah hang lekiu dah beb..jeles gua beb..kebaya 2009..kalau gua punya 2009 alamat inkredibel haq la jdnya kalau disarung...

eLLy said...

wah merah nye mak ngahhhhhhh .....



*jeles la sangat*

Bitt (double IS) said...

wahh syabass yunk ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails