Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Loading...

Monday, May 28, 2012

dah selim hoke....

Mati la tajuk bikin onar dan amarah dan jugak kebencian penduduk bumi…hahahahahahaha



Well just nak bagitau…semenjak bertukar keja kat tempat baru nie..berat badan aku dah turun 2kg…


2minggu turun 2kg…ce bayangkan klu setaun keja kat sini…xke dah macam skeleton nanti aku…


Wakkakakakaka ok xlawak…


Kat sini hazab hoke nak cari tempat makan…limited sangat…ada kfc….ada nasi arab…ada SR (kitorang dpt diskaun 10%) ada kedai roti mahal..(ahhahahah xtau nama kedai…tapi semua staff kat sini cakap kedai roti mahal….ateee..kek yang besar buku exercise sekolah tue pun dah cecah 80hengget ++ tau…)


Ada jugak café….tapi selagi ko xdapat kad café…maka hentikan la niat murni ko tuk makan kat café..sebab kat café nie no cash money allowed….nak bayar sila pakai card café….


Pastue ada la 2 abang yang berniaga buka payung..tapi sila pastikan ko sampai kat meja abang tue sebelum kul 12.15…kot x..makan hati la ko tengok sisa2 lauk jerk tinggal….dah tue camna…camna den xkurus kat sini….ce kat opis lama tue…lepas makan…makan..lepas tue makan lagi…dan lagi….sampai bos pun tutup pintu bilik sebab xtahan bau sambal kicap goreng pisang….


Huhuhuhuhu xpa..demi tuk mendapatkan shape yang mantop….ku sanggup…. Ekkekekeke *walhal dah ketandusan tempat makan*


Xpa…xpa…jimat banyak duit aku….leh beli caldina cepat skit... la pas nie…lalalalalaalalallalalala





Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P

14 comments:

*SiRibenMerah said...

ok sian akak.. rindu..
tp kalo kurus melidi da mcm corpse pulak jadinya nnt~

eMMe said...

bagus la camtu beb... wa suke, penampilan imej baru lu , tu lom ade gambar lagi, juz imagine pun okey la kan, heheheh

semua sihat ke?
wa lindu same lu, lame tak masuk umah lu ni... hehehe...

Mimy Hamid said...

tak bawak bekal ke nok..sila bgn 4 pagi buat bekal..ada bran

SyaNa said...

kan bagus kalo opis aku pn ketandusan tempat makan
bleh aku diet secara berhemah
ini badan da mcm tong

Ena said...

salam eida..

windu nyeeeee...

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhhh dah turun 2kg, ok la tu. cepat kurus ckit, jelessss..akak gak yg tak kurus2, kedai mkn sebelah ofis je, pastu makanan sedap2 lak, bilanya nak kurus

Aujinz said...

mana.. mana kurus..mana .. tunjukkan.. koh koh koh.. XD

Mama Gee said...

laaaaaaaa mana gambar modelnyaa?
takde gambar takmo percaya lah...hehee

**kena rajin2 bawak bekallah bunda :)

Eye_nee said...

skeleton??...ngeeeeee.....dan mcm nak mintak kaki sgt ayat2 ko kat n3 ni yer....bawak bekal lah beb..bangun kul 4 pagi masak lauk bekal...cuma hati2 lah sikit masa nak masak tu..takut2 termasak sup tulang sendiri....parahhh...kihkihkih....

Softtouch [Hanim] said...

riindu ieda n family....jeles ok kalu u lg selim....

semoga terus berjaya di tempat br yer...

SURIA AMANDA said...

bawak bekal la pepel oiiii.....

ieda said...

alaaa nie bikinnn akk jelsss nie .. akak yg dah ketembunan nie ;)

ratu siput said...

silap ni.patut akak yg keje tempat ko ni.ehehe...

Bitt (double IS) said...

ooo pindah opis rupanya...hehhehe apa lagi bekal la dari umah :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails