Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, May 28, 2012

dia mai dah...dia mai dah.....

Hello buddies…..ish2..sungguh kurang kesopanan dan kesusilaan kan..



Dah la lama xbersiaran..skali berhello2 lak…ok2…maapkan aku…maapkan aku….


Assalamualaikum kengkawan……tue dia…dia mai dah


Rindu gilasss babasss nyer dengan dunia tanpa sempadan nie…huhuhhu


Skrang dunia dah xda sempadan..tapi kenapakah dunia baru ku bersempadan..uwaaaaaaaaaaaa


Meratapi nasib diri…


Tuk pengetahuan semua…now aku dah 3minggu kat tempat keja baru….huhuhuhu..kat sini..tenet sangat terhad….uwaaaaaaaaaaaaaaaa *menangis sampai bengkak mata* ok ober banyak…


Aku boleh baca blog korang….tapi xleh nak komen..baca semata2 hoke…gambar pun xnampak…WAT DE FISH CAKE…..menci..menci..


*gaji kali nie mesti bertambah2 barakah kot…sebab keja jerk kan..nak blogging pun xleh..apatah lagi nak berfb…uwaaaa sadis lagi…*


En dedi nak TAB…eh tetiba….*mesti en dedi skip baca part nie*






Hari pertama report duty….dalam offer letter tulis kul 8.30…tapi aku sampai kul 8.40..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa menci jammed…


I hate u jammed…kena lak hari tue…smart tutup..sebab semalam tue ujan lebat banget…well as u know la kan…menjawab la aku redah jammed…parking pun main redah jerk…sekali hamek ko…RM12… en dedi tolong pay back..bini mintak claim nie….


So far ok la…Cuma terasa macam budak2 baru masuk belajar hoke…kali nie..still dalam IT Cuma berbeza..aku kena support tuk financial system…pehhh system baru memang la…saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan….asyik la blur2 jerk memanjang…xpa..eida..xpa…baru 3minggu..ko tunggu la..3bulan nanti…mesti ko dah expert…acewah…verangan kan pree…*ayat yang selalu aku cakap kat en dedi..sampai dia naik tension dengan aku*


Banyak cerita yang tergendala nak di tulis kat ruangan pepelicious….dari cerita anak2 buah aku…besday party amy sweetdarling….perkembangan terbaru dinda aisyah….kepetahan kanda amani….ish macam2 nie….tapi tue la…nanti aku bawak beruk mat nyeh…oppppsss silap…tue haiwan trademark kerabat kalau di murkai..wakakkakakkkakakaka syhhhhhhhhhhhhhhhhh cousin ku..sila jangan komen apa2…




Ok la…xtau dah nak cakap apa…sebab dah lama sangat xhapdet kan…gini la jadinya….well yang pasti…aku rindu korang semua….sapa rindu aku…tolong donate belikan aku TAB please…lalalalalalalalal *cantik muka aku*






Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P


12 comments:

NeenaAnuar said...

I miss you too babe! just update walaupun citer basi sbb aku sendiri selalu update citer basi! hehehe...

atty's said...

Patutlah lama dah tak nampak ieda..
tak pun kerja kena utamakan..takecare dan selamat bekerja dtmpt baru ye.

Dee said...

adalah..tab murah..300++ beli jgn tak beli..hehehe...sib baik kat sini walau kena blok boleh gak komen..hehehe..

*SiRibenMerah said...

waaaaaaaaa..
rindu sgt kat akak smp nk nangis..
tapi bab mintak TAB tuh memang melampau laaa.. hahahaha~

Mimy Hamid said...

winduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..hukhuhk

Fieza79 said...

gitu la gaya nya bila di tempat baru cik kak...hehee..tkpe amik masa..

berblog je dri umah pun bole..publish siap2 entry tu..

Eye_nee said...

Nak TAB jugakkkk....kalau ada donate yg saki baki tu ko donate kat akk pulak yek....hihi...

Tunggu ko dah jd taiko kat opis ni dulu baru ko update banyak2 yer Noks..

Sampaikan salam akk kat MAk Tok yer...LUV ya....

Shu Shinju said...

hello bonda !!!

long time no see...

ieda said...

oooooooooooooooooooooooo

masuk kerja baru lah nie erkkk

bossssssssss ! .. tgk nie eida menTENET ! muahahahhaha

curi tulang ! .. lalalala

winduu kat anak dara akk tuu .. mane ?? manee .. x de pic ???

eMMe said...

hahaha... bile dah jadi cam tu..mmg tensen la..alamatnye..my comment kurang le takpa ur komen, cewah! hehehe.. selamat bekerja di tempat baru...

Mama Gee said...

Kat ner sebenarnyaa opis br bunda ni...?

ratu siput said...

tu la..kan dah suruh tanye aritu masa intebiu...ehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails