Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, June 7, 2012

k-pop ka popcorn???

mentang2 la skrang nie musim k-pop........

sakan en dedi nie....layan k-pop di puncak keriangan....


xcaya??????



ha tengok la sendiri.....






next year leh la kitorang masuk mari menari.....



hahahahahhahhahaha










kumpulan k-pop....pak menakan ngan anak menakan...













 ish2......tulun...tulun....









 apa kejadahnya......cubaan aksi apakah yang coba diorang pamerkan sebenarnya....









ahhahahahaha xmenahan aku tengok......






mati la kena sekeh kepala ngan en dedi klu dia baca N3 aku yang nie...hahahhahaha nie semua cubaan diorang nak amik gambar lompat...yang xmenjadi...
hahahahahahha ateee....camera tue...aku tekan punya lama...diorang dah jejak kaki ke bawah baru tercapture...acamnooo????








Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P




9 comments:

*SiRibenMerah said...

amboi.. sukaaaa depa noh.. leh p bercuti kt genting.. x hajakkk~

ieda said...

ya allahhh
ekekek x menahan akk tgk ..
en dediiii dedi ! .. ;))

Dee said...

eida..kena pilih yg capture shots byk2 tu..baru dpt snap..hehehe..

ingatkan shuffling..hihihi..

mamyharraz said...

dengan harapan ingat pic last tu aksi bonda ada ;P tihehe

apapun mesti dedy suka bila dia terbaca entry ni sbb pic semua kiut hehe

Ena said...

ehehhe...

-cinta soFiaSafiya- said...

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH
*gelak begulin*

dedi,dedi..kalau xwak lawak kan dia laa.....BOnda, dedi nampak ensem lebey skit kali ni....sebab berisi skit kot rsnya.....

akak, ensemlaa budak sebelah dedi tuh...tuhka anak kakak kak???

ratu siput said...

amboi2...bkn main gumbira si topi merah tu ye...cam bujang teruna.ehehe..psstt..jemput mai umah baru na...jum2.. :)

Mama Gee said...

ooooo sakat encik dedi ya.... hehee

Bitt (double IS) said...

akekkekeke memang konpem penat derang melompat tu! hhehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails