Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, August 30, 2012

lambat???apa ada hal..raya kan sebulan....

salam buat semua.......

rasanya belum terlambat kot..tuk aku ucapkan selamat hari raya buat semua....
maaf zahir dan batin......dari aku dan keluarga....


amacam raya korang best?????
aku?????haruslah best....start dari petang raya pertama sampai la ke hari ahad (last day cuti) beraya sakan..


dari sebuah..ke sebuah rumah kitorang beraya....


nasib baik...tahun nie buat baju raya banyak..kekekekkekeke




oppsss..masih ada 3lagi baju baru yang belum di pakai...xpa..nanti open house leh pakai kan..:P



dapat jumpa beberapa rakan blogger....maap pada yang xsempat nak jumpa...
seminggu cuti xcukup rasanya....


open house???? hmmmmmm ntah la..masih dalam kira2....kekekekek klu diberikan rezeki yang melebih2 nanti...insya-allah akan ada jemputan yang menyusul...
klu x....aku la menyusul kat umah kengkawan yang lain..kekekekkekeke







 penutup....gambar anak2 kesayangan tuk tatapan semua.....
kanda amani dan dinda aisyah......
"camat adi daye...."




Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P


9 comments:

SURIA AMANDA said...

Selamat hari raya...maaf zahir batin....

ieda said...

ya tuhannn comelnyaa budak berdua nie
winduu ngan kanda amani dan dinda aisyah .. semakin keletah tgk ;)

*SiRibenMerah said...

camat ari raye dak2 comel...
esok kita jumpe kat umah sis rasp yek~

Ena said...

rindunyer ngan si comel berdua ni.. eh! gamba bondanya mana? hehe

Dee said...

alolo..cutenya dua beradik tu..apapun..selamat hari raya..nti saya ajak dtg umah ye..lepas syawal..hahaha..

Zura@Iwan said...

betul tu..raya kan sbln...

samat ari raye....

huhu....tk dpt kita nk bedating noh.....jalan sakan eida anak banak nieh..hikss

# wahhh...byk bj raya noh...

Dilla Ady said...

chumels! ok, mau culik dua2..muahahahaha..

eLLy said...

akak masih ada satu baju raya belum di pakai ;)

sW33tdARLiNG said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails