Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, September 23, 2010

lebat tak????

apa yang lebat?????
ujan????? duit raya????? bulu mata ?????
ohhhhhhhhhhhhh semua salah..

sebenarnya aku nak tunjuk kat korang...rambut amani....
anak aku nie memang lebat rambut dia.....
patut la masa aku preggy dulu asyik berulang ke toilet jerk...
rupanya rambut dia lebat btoi.....
nie member aku yang cakap....dia kata klu asyik ulang kencing jerk maknanya rambut bb lebat..

tapi memang betoi pun....
xcaya......ok meh aku nak tunjuk skit..

nie masa hari pertama amani di lahirkan....


amani di hari pertama....rambut masa nie nampak terpacak2 kan...
ehehhehehehe tengok la..cam na aku bedong si amani tue..
hahahahahaha sian amani ye la..masa nie aku tinggal sorang2....
en shukri pegi amik mama aku dekat bus stand..bukit jalil....
tengah dok menahan sakit bekas jaitan kan...
huhuhuhuhuh asal bleh jerk aku bedong si amani tue...
amani pun menjeling hoke..aku nak amik gambar dia...
ada potensi jadi chamwhore nie... :P





nie masa hari ke-3....
rambut amani xsikat taw masa nie..
mama aku usap2 ngan tangan jerk...
amacam????? lebat tak????




best jerk amani tido kan......



amani silau mata bonda dia asyik dok amik gambar dia jerk...
klu dia leh cakap..kompom dia cakap...ish bonda nie...xtaw ke amani nak sleep nie....






amani dah xda rambut...
hehehehehehhe hari ke-7...rambut amani dah di korbankan.....




nie lak hari ke-37......cuba la tengok rambut dia....
tumbuh dengan jayanya.....
dah macam lepas pantang dah...rambut tumbuh cepat sangat....
jangan tanya aku napa puteh melepak cam buah kundur dah amani..
heheheh nie maktok amani punya hasil tangan la nie..
hahhahaha habis melepak kena bedak.....



ok la....kang letak bebanyak gambar amani kang ada yang muntah darah lak tengok...
cam aku sorang jerk ada anak lak kang orang cakap....huhuhuhuhu
nanti senang2 aku letak lagi gambar amani k...

19 comments:

SURIA AMANDA said...

xde sapa nak muntah..letak je banyak2 kak..Lisa suka..moga senang aura melekat..nanati amani ada geng

Eye_nee said...

ADuhai comey betul amani ni...ko jgn lak perasan akk nak ckp cam ko comeynyer...kihkihkih..per2 pon tahniah la Pepel...ko dah jd ibu skrang ni...selamat dtg ke dunia ibuibuan..mencabar uuuu...

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

wah..mmg lebat rmbt amani, cepat benar tumbuh... comel =)

POSH76 said...

mesti rambut dia cantik dah besar ni hehe

kak ina mail said...

tengok cam muka en. sukri.power gila rambut dia.hitam ikut rambut ko tak.

Diarihatiku1976 said...

yaallah ..lebatnya rambut ... tomei.. gerammmmm

ratusiput said...

me...mang lebat...cam anak2 akak dulu gak.mmg tak hengat sbb sik kena g toilet.letih.tp elok gak ko dh cukurkan rambut dia...bio sihat skit...eii..geyammmnye tgk amani...psstt cik kitol kate pas dia abis kontrak keje sana nnti baru bukak balik kilang berudu.ternak lg satu.ahaha...

Shu Shinju said...

amani comel sgt... aritu masa bulan puasa gi tgk da lebat rmbut amani... skrg dah pjg ape....

Amyna said...

Tahniah ehh pren..
Comeynya amani dah tu pandai pula jeling2 ke camera ehh..untie suka tu sayang.

psst!! rambut amani sangat lebat.. nanti leh simpan rambut panjang.uihh bertambahlah kecomelannya.. hi4.

Dee said...

wui..mmg lebat sungguh..org tua2 mmg suka boh bedak smpi putih2..kalo x, baik xyah pakai bedak..hahaha..

Eri-chan said...

wow lebatnya rambut amani....ko letak bebyk aku tak jeles beb..aku takde laki pun nak buat anak..akekekekeke..muka ko takde ke beb? ke ko malu? bek ko letak muke ko jugak..cepat2..

qellissa said...

lebatnya rambut amani..comelnya amani..mcm aunty qellissa...hahaha

Ena said...

comei!.. memg lebat.. heheh..

mana ada cakap camtu.. lagi suka sbb memg nak tengok amani kan.. yerla dulu dok tengok perut jekk so skrg nak la tengok baby nye.. tak puas la tengok nak tengok lagi.. heheheh.. baby kan comei.. ni kalo jumpa kena kiss jekkkkk.. gewammmm!! akak ni memg pantang nampak baby tau.. nak2 ngan bau baby tu.. fuhhh!! rindu..

-NiD's- said...

amani muka mcm Bonda...adeih ghambut dia chantiknya...tp sygkan ghambutni kena bUang....huhuhu

nasaoji said...

ala...belog kt, lantak le kt nak taruk bnyk maner gambo yg kt suka, kan kak?..nanti amani besau, leh dia tgk2..

eh..cam ank kt la...rambut lebat kemain!..baru 3bulan ++, ayhnya dah potong rambut dia, budak lain sibuk simpan rambut, dia dah kene potong sikit, tutup tinga punya pasai.. ;)

A D I A said...

alo lo lo comei nya amani :) ni amik nama sempena adamaya ke apa hehe. aku dulu pun kerap kecing n baby hafiyya mmg agak lebat gak rambutnya. tapi sayang nya nak botakkan. sebab anak buah aku lepas botak, rambut agak segan2 nak tumbuh balik.

eh aku patut buat entry entri dah ni.

ieda said...

cumeinya amani ... lena tiduur .. aah memang lebat rambut dia .. hermm dah di botakkan dahh .. heheh

suka tgk .. :))

mummysyafie said...

betul²..my MIL pun kalau bedak kan cucu harus dier bagi putih satu badan. katernya kalau tak putih nampak mcm tak mandi..kiter ni ngekot je lah yer...comel apa putih camni

NeenaAnuar said...

leh geng ngan auntie Nin niee.. rambut kite sama lebat! hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails