Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, September 1, 2010

suspender

Selamat berposa uolls……ada yang xposa sama cam aku ke hari nie?? ::P aku xpa…xposa xkena tangkap naik van mayat…..waka.waka..eh..eh….cewah skrang kan men punya xsen kan….xposa…nanti hamek ko…ganti la ko 30hari tanpa belas kasihan.. :P…hari nie aku ingat nak story pasal pengalaman bersalinkan amani….
Pehhhhh suspender hoke……..ko dah sedia lum nak dengar nie…klu lum sedia aku stop dulu kat sini jerk…tunggu sampai semua orang dah sedia nak taw baru aku story….bley??? kang penat jerk aku dok story mory skali korang xmaw taw pun…*sentap lagi…eh asal lak orang dalam pantang nie asyik dok sentap2 jerk nie…agaknya lapar kot..k lah aku nak g makan dulu…nanti aku sambung…:P…* N3 nak kasi orang hangen jerk kan…hahahahahhaha…..

Notakakikuberbunyi: Amani nie saja jerk taw….klu aku dok diam2 xda lak dia nak berbunyi…asal aku on lappy jerk mula la dia berbunyi…memang dia xkasi aku jadi peninternet tegar betoi la….walhal masa dalam tummy aku dulu hari2 aku dok ngadap tenet…huhuhuhuhu kini aku pasrah….

11 comments:

SURIA AMANDA said...

Lisa nak tau jugak pengalaman akak...x sabar ni..banyak kan gambar amani tau...pssstt...sakit x kak?

qellissa said...

rindu u sgt lah babe...how's amani? mesti cute kan cam i..hihihi..

Ena said...

eheheh.. jenuh la nak ganti balik 30 hari tu kan!.. tapi leh kurus apa.. ;D

cepat la citer.. tak sabar dah nie..

Haipp!! amani nie.. kasi la can kat bodan tu.. eh! bonda ker? ;D

-NiD's- said...

tak sabaq tgg nie NAK DENGAQ PENGALAMAN bOnda...mesti semPoilaaa....

zura@iwan said...

km pon x posa.....bln mgambang..kahhhhh

nnti share la ye pgalaman bsalin..

POSH76 said...

nak tngk gambo AMANI latest...mesti dia akan jadi kaki blogger cam mummy dia hehe

Dee said...

amani dh bosanlah tu..dia ckp dlm hati..mama aku ni..dr aku dlm perut smpi dh keluar pun asiklah ngadap tenet..ngadap aku udahler..hahaha..

ceritalah cik pepel..x sabar nk tau nih..

Mimy Hamid said...

yer ar ko anak nak susu tu...dah pi stop lappy..tegar tak tegar tunggu ko keje nanti ek..pzz amani rambut cam lebat jekk kat fb

Eri-chan said...

kau mmg bajet artis kan...dok saje suruh semua org tgu citer gempak ko..cepatla citer..mane muka amani ni? hehe

ieda said...

nanti letak gambar bb baru tu .. amani nama dier yer .. sedapp nama tuu .. jgn luper tepek dikk ;))

Lady of Leisure said...

lama tak nampak baby sihat?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails