Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, August 30, 2010

aku kembali....

hai uollss…..ya ampun rindu betoi aku nak berblogging….gila sangap hoke….

Almaklum la…xsempat nak get ready lagi..tiba2 dah terberanak lak kan..hahhahaha….motip ko terberanak….ye la beb…aku baru plan…nak amik line berukband sebelum balik berpantang kat kampong…dah tue tibo2…dah terberanak lak xsempat nak amik line berukband…hahahhaha maw xsangap kat kampong…kampong mak xda streamxy…apatah lagi berukband…huhuhuhuhuhuhu…

Banyak gila story mory yang aku nak share ngan korang semua nie…tapi buat permulaan nie..biarlah aku bebel tuk lepaskan rindu kat korang semua dulu k…korang rindu aku x?? ke aku yang lelebey emosi berindu-rinduan jadi kenang-kenangan nie….tolong la kata rindu weh…walaupun korang xberapa nak rindu pun sebenarnya…tapi ada aku kesah klu korang xrindu…*emosi orang dalam pantang.. :P* banyak story mory korang yang aku dah miss kan…xpa la…nanti ada masa aku selak belek2 la balik story korang tue k….

Ok lah…tiba2 amani dah berbunyi lak…saja taw puteri bonda nie…xkasi bonda nak merepek meraban lelebey….time bonda xngadap tenet elok lak dia tido kan..ish2…memang xkasi bonda dia jadi pemblogger tegar la nie..ok nanti aku sambung lagi k…daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku rindu korang semua…..muaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh…..

16 comments:

Ena said...

rindu ieda juga.. alooooooorrr bila nak tepek gambo amani nie? adehhh!

Shu Shinju said...

giler x rindu !!!!!!!!! Tersangat rindu sampai termimpi2 ni... tp, mimpi tu kasi secret la yer..hehehehe...

-NiD's- said...

BONDA....of kozlaaa rindu...rindu celOteh Bonda........

amanI syg, spotinglaa bg BONDA blOgging jap eh syg...ehehhehe

Eye_nee said...

Waduhhhhh Pepel..gue windu banget deh sama lu..semoga sihat yek..Amani ni kannn tak bagi chance kat bonde lu ek....

mama c'fa said...

hhaa amani nk bonda die disisi sentiase la tuh. hihihihih tertunggu2 pos kak purple ni n picca bby amani comel.. hih tcre yaa

POSH76 said...

windu giler kat hang.....tak sabo nak dgr citer AMANi hehe

mrs.ecam said...

amani ek...nk tngk gambo diye...heeeeeeee

Amyna said...

TAHNIAH pren..nanti upload pic amani ya!

kak ina mail said...

cepat kembali.tak kan tak habis pantang lagi.baby okey ke.

[z@ck] said...

hehehe.rindu sis juga =)
cepat2 cerita pasal pengalaman bersalin.

SURIA AMANDA said...

rinduuuuuuu..cepat update kisah Amani... x sabar ni...Lisa dah dapat anak buah baruuuu....

Dee said...

amboi..dh brp hari berpantang nih?

ieda said...

selamat kembali dik ..
cepat2 update banyak nak tahu citer nieh .. specially bb baru tuuu :))

Eri-chan said...

ya ampun...hahahaha..aku rindu dgn celoteh ko..lagi2 ko nye trademark ~ HOKE!..hahaha
cepatla letak gambar baby..ko ingat ko artis ke nak sorok anak2

Aujinz said...

macam mane leh terberanak?..

Iena said...

bole plak 'terberanak' yer... tu la... suka sgt berjalan n mkn banyak! hahaahhahaaa...

harus la rindu nok tp aku dendiam jerk... x macho r jiwang ngan ko... hehehehee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails