Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, August 6, 2010

suprise again..

salam jumaat semua......adoiiii aku sangat sleepy la pagi nie..
asal nyek pagi jumaat jerk sleepy.....asal hari jumaat jerk sleepy....
pas tue salahkan malam jumaat... :P......
haip2 dun go so far thingking hoke......
harus la skrang nie tiap2 malam aku xlena nak tido dah...sebab kesakitan kat bahagian bawah ari2 nie...
huhuhhuhuhuhu sabar2....xlama dah lagi kan.....
enjoy pengalaman nie...
bak kata k.dee....kepala baby dah engaged sebab tue sakit...
tapi btoi la rasanya..sebab memang dah dapat rasakan kepala dia kat bahagian bawah nie..
huhuhuhhuhuh bertambah2 nebes + xcited nie....


ok la...bukan nak story pasal sakit tue pun sebenarnya....
tapi nak share2 story hari tue...kat opis..tiba2....aku dapat satu parcel misteri....
nama aku jerk yang ada dekat bungkusan tue...
nama pengirim non hado.....
harus la mak nebes nok.....
member aku lagi kejam....elok jerk dia kasi bungkusan tue kat aku...
terus dia turun...takut ada bom katanya....
sengal kan... :P



hanya tertera nama penerima....
pakai pos biasa jerk lak tue...
klu pakai pos laju tue..dapat gak detect kan..nama pengirimnya...





dari siapakah parcel ini....
muka dah berkerut2....
klu en shukri tengok aku buat muka gini...kang dia suka urut kat dahi aku..
katanya cuba jangan dok kerut2 cam gitu...
hahahaha dah tue klu konpius harus la muka berkerut kan...
xkan nak konpius muka nak sengeh2 kot....


ok meh la kita buka bungkusan tue...
kita tengok siapa yang kena...
:P




aik....dapat kasut kah????
tapi saiz yang tertera kat kotak tue...xmuat ngan kaki aku dah skrang...
tue saiz sebelum aku ngandong jerk...
skrang kaki sudah kembang semangkuk dah....huhuhuhuhuhuh
kebetulan kan..kat sebelah opis aku nie warehouse VISS nie..
opismate aku siap cakap..eh xkan orang sebelah kasi ko hadiah kasut kot...
waka waka..eh..eh...



ok2......apakah isi di dalam kotak kasut e2.......






|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|





opsssssss....dapat pad la....
tuala wanita...
baru la aku teringat...member kolej aku dulu...
ada cakap nak sponsor pad nanti aku dalam pantang....
terus aku sms dia tanya...
heheheheh ye la beb..kang buatnya bukan dari dia..
xbran haku nak pakai kan...
ada 60 keping tue....
ha hamek ko....sangat menjimatkan....
ada lagi sesapa nak taja aku apa2 ke masa aku dalam pantang nanti..
ahahahahahahahah....




bukan sebarang pad taw...
nie BIO SANITARY PADS....
pad herba....tuk menghilangkan bau2an....




yahoooooooooooooooooooo dapat pad pree.....
ko ado??? non hado kan.. :P
aku ado....aku siap kasi opismate aku sebungkus...
sharing is caring kan..
apa korang nak jugak...xyah...nanti kang aku nak pakai pad apa masa dalam pantang...
no..no..no..no... *hahahah dasar kedek kan.. :P*



dan seperti biasa.....
gambar menggedik cam nie harus di sertakan sekali...
kan last N3....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



hahahahahahahahaha sengeh sampai nampak gg besar....
en shukri suka cakap gg aku besar taw..keji hoke...
hat besar nie la yang dia suka kan..kan..kan.. :P


kang ada lak hat melalak...cakap.hek eleh..dapat pad pree pun nak kecos...
arrggghh lantak la....aku dapat...taw la ko xdapat...biaq la aku nak tunjuk ...
ko xsuka kalu...sila BLAH....
*oppppsss tiba2 emo di pagi jumaat kan.. :P*


28 comments:

A D I A said...

hamboi dapat tajaan, cam retis pulak. duta pad ye. nanti sla kasi review pasal pad tu.

wah pic last tu pic trademark tu.

POSH76 said...

bnyk tu...murah rezeki hang bnyk yg sponsor hehe...tu belum baby lahir lagi hehe

Iena said...

mesti ko perasan ala2 artis skrg kan... siap ader tajaan bagai!
ok, aku nak taja ko... taja makan ko sepanjang pantang... lauknya adalah...
-sotong bakar ngan air asam...
-cumi goreng
-garlic prawn
-butter prawn
bla3... *semuanya seafood...

ops, ko dlm pantang xleh mkn seafood... so, tajaan dibatalkan! muakakkakakaaa...

Eye_nee said...

Uihhhh..dapat adiah lago..murah tul rejeki ko ek pepel....sukur...sukur...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ hahaha xyah jadi retis pun xpa kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ tue la rezeki jangan di tolak kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ hahaha xyah masuk AF dah nok....ko kejam kan..nak taja yang seafood ...lepas pantang bley?? :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ syukur2...rejeki jangan di tolak...

ikiqzana said...

best2.. dpt sponser pad. senang x yah beli2 lg.. x sangka sekejab jer ko nk bersalin yer ieda. seronok negok. :))

selalu jln kt dpn umh ko ieda.. tapi x tahu yg mana 1.. hihihi

NeenaAnuar said...

waah! dpt padd yer! soo dear... nanti waktu I pulang dlm pantang... jgn lupa sponsor kan I ngan pad herba nie jugak yerr! Ngeeeeeeeeeeeeeeee.... :D

SURIA AMANDA said...

Kalah artis nih siap kena taja bagai..oh tidakkk Lisa pun nak kena taja gak..tunggu turn Lisa eh kak pepel..nanti Lisa announce..project x menjadi jer ni..

Shu Shinju said...

wah...murah rejeki akak... pad tu bagus tau... shu pon dok pakai...;)

[z@ck] said...

wohoooo..
60 keping kot..byk tu
=)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ikiqzana ~ hehehe jimat kan...ala selalu lalu depan umah ka...ish..kat jln puj 1/11 umah no 5

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ ahhaahahaah tunggu sis dalam pantang nanti.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ usaha tangga kejayaan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ ya ka...leh la shu uat review skit pasal pad nie..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck] ~ tue la..klu bukan dalam pantang...6 bulan xyah beli pad..hehhehehehe

Dee said...

syukurlah cik pepel..org nak kasikan..eh..kak dee tgk perut mcm dh turun je..bila balik penang?

kak ina mail said...

tengok perut ko , cam dah dekat tu.hampehh tak dapat jumpa sebelum ko beranak.tengok ko dalam pantang jelah, kalau ada rezeki.

qellissa said...

best nya babe ada org taja 60 keping lak tu...i pon suka pakai pad ni ngan pantyliner dia..tak tau ar nape..da org kater bagus..i pakai jelah..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ rezeki kan...rezeki jangan di tolak..musuh jangan di cari..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ babe..nanti u buat la review pasal pad nie beb...i pun nak taw gak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ ye ke kak..dah dekat nyek..alamak dan2 rasa nak demam..hahhaha...e2 la kan..bila kita nak bercerekarama di bawah bulan purnama nie kak..

mummysyafie said...

macam artis lak u dear. siap ada orang sponsor bagai..jeles taw

Eri-chan said...

bestnya kau..tajaan PAD tu..
brand ni bukan murah beb..tapi kalau gatal2 jgn teruskan..hehe..kena jaga yg "itu" selamanya the most important body part!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ ahahaha orang kasi...harus la terima tanpa banyak soal kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ oooo ye nyek....ok2...aku akan ingat pesanan tue...lama ooo maw pakai..hahaha :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails