Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, August 6, 2010

G for ???????

G for..... g-string.......
haip2...bukan..bukan..please try again...
g for g-string konon... g-string pun xpenah pakai..nak cakap banyak lak....
:P
ok la bukan nak cita pasal g-string pun......apatah lagi nak tunjuk cara2 memakai g-string..
tidak..tidak..tidak....


kan skrang nie orang tengah dok kecoh2..
pasal burger baru mc'd tue kan...
makanya...harus la aku pun nak mencoba kan...
coba kaw coba...mari nyanyi lagu faizal tahir secara berjemaah.... :P

semenjak opismate aku dah masuk keja lepas berpantang tue...
semangat tuk kuar lunch adalah lelebey skit..
sebab ada geng kan....

makanya hari tue...lepas penat mencuci mata dekat jj....kitorang tapau la beger mc'd nie...



GCB....
napa lak dia balut nan ketas kan...
hari tue masa en shukri beli...letak dalam kotak...
memang kedek taw mc'd cheras selatan nie...




tengok gaya bungkusan nie..
dan2 teringat prosperty....
sedapnya kan prosperty....
xsabar nak tunggu taun depan nyer promo...




bentuk nyer pun sama jerk cam prosperty...
cuma rasa jerk lain...
lain sangat la...
perut suda lapa...mari kita makan...




amoih sampai terpejam mata mak yong makan...
sedap na ke mak yong...
tengok tue..sampai terkuar2 isi perut beger tue...
sayur banyak gila jenuh aku nak buang skit...




alamak ada paparazi amik gambar aku la...
dah habis beger baru perasaan ada orang amik gambar...

brapa bintang nyek nak kasi kat beger nie...
bagi aku daging dia sangat lembut....gigit terbenam terus gg besar kat dalam kepingan daging tue... :P
rasa dia plak...so far so gud la....
kira leh la di terima dek tekak aku nie...
sedap 4 bintang dari aku....
so apakah G anda...?????
g aku adalah........ goyang gerudi chicken beger....

hari nie nak lunch apa nyek.....lapo la....eh lupa lak..aku ada nasi tomato la...
ok la..aku nak makan dulu k...jumpa lagi..............




29 comments:

kak ina mail said...

sodap ke purple?.tak cuba lagi.amboiii tak tahan muka sodap ko tu.makan jangan tak makan, esok 40 hari kena berpantang.khe khe

Shu Shinju said...

Shu da try semalam..ok la...

G shu plak..

G for GEDIKlicious Chicken Burger...hehehe...

SURIA AMANDA said...

adeh....sajer jer kan..sib baik dah time makan ni ha..kalau x harus acik sentap nih..

Dee said...

kalo k dee mkn..mesti ada sos cili + black pepper..baru terangkat..hehehe..

qellissa said...

G for Glad...hahaha glad u dpt rasa GCB baru tu..hihihi..sedap x babe? x penah rasa lg GCB ni..tgk dr cara u mkn mcm mengancam sedap....huhuhu

A D I A said...

haru laki aku bwak GCB ni + fries (yg ko janji nak bawak tu la) ke spital. tak sedap pun! not my taste la kot.

G for gilataksedapburgeritu!

hentakbelipat said...

muke penuuh perasaan tuh nak menelan..kehkeh

intan_blur said...

nasib baik time aku tgk nih aku dah kenyang nok..klu x mau aku meleleh..aku belum cube lg..tp laki aku ckp x sedap..xtau la betul ke idak..tp aku nak beli jg..mcm sedaaaaaaaaaaaaaap jek

Eye_nee said...

G..For GELAK....
Poyo La ko... buat akk gelak jer baca N3 ko ni la pompuan Buncit...G-For g-string tak menahan btul la...dgn muka penuh stim makan tu..tak leh blah aku tgk...

POSH76 said...

ada yang komen sedap ada yang komen tak sedap tp bila tngok hang makan sambil pejam mata aku lak tirgoda huhu

ratusiput said...

dh try 3 ari lepas...em tak bp bestla so-so je...tp kalau prosperity...tetiap hari aku dok bertemu tangga kat mcd tu.ehehe...tp nak gak letak G utk gemuk gedimpul...ehehe..

mummysyafie said...

sampai pejam mata akak pepel ni makan taw..hihihih..lapar sangat je mama pepel

Eri-chan said...

G - geramnye-burger-ni-biasa2-sajek-takde-special-pun
dah mkn smlm sebab nak cepat lunch

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahahahaha tue muka lapo banget tue kak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ gediklicious xpa..jangan pepellicious sudah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ hhehehe nasib baik

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ btoi2...kena letak sos ngan blackpeper baru terangkat kan.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ hahaha jangan terpengaruh ngan iklan tue k.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ hahaahahah aku janji ke babe??? :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hentakbelipat ~ hahahaha harus...muka memainkan peranan nak tunjukkan xpresi...hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan_blur ~ hahahaha bleh la rasanya...so-so jerk

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahaha cun kan muka aku tue kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ heheh tekak memasing...ko jangan terpengaruh ngan xpresi muka aku tue beb.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ ha'ah kan klu prosperity harus sokmo makan pun xda hal punya

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ ye btoi...pejam mata tue sebab terlalu lapar menghayati makanan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ hahahah sabar beb..

NeenaAnuar said...

hahahaha... goyang gerudi tu yg tak tahan tu! apa lagi sis.. try lah masuk contest dia.. mana tahu menang! :D

Iena said...

achik suh aku berjihad... banned mc'd terus...
so, aku mampu telan air liur jer tgk ko mkn beger ni...

Deqna said...

hai mummy... nak wish kat sini pulak.. congratulations to the newly promoted mummy & daddy....

sape nama anak nie?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails