Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, August 5, 2010

kueh tradisional adalah yang terbaik.....

monin prenz......hari nie bersiaran seawal kul 7.45 pagi.....
biasa la...semenjak dah pakai drebar nie.....aku la jadi tukang buka pintu opis skrang nie....
kul 7.15 dah terpacak depan gate opis....


xpa bangun pagi adalah murah rezeki kan..kan..kan.. *cakap2 orang yang terpaksa kena bangun seawal 5.40pgi...huhuhuhuhu*

oklah..bebel banyak pun tarak guna.....
aku nak sharing skit ngan korang semua...
aku suka sangat makan kueh time bekpest......

kadang2 tue..beli time bekpest...sampai bawak ke petang...aku lupa nak makan...
*e2 kalau banyak sangat makanan la...sampai terlupa2....*



karipap sadin ngan kueh kacang.....
eh apa nama kueh kacang tue nyek..
aku panggil kueh kacang jerk...sebab kan dalam tue kacang ijo tue kan....





walaupun nampak buruk kan...tapi percayalah....ianya sangat sedap...
satu 40sen.....tapi berbaloi la ngan harga dia...
sebab besar kan...makan 2 kompom kenyang...sampai sejam...
hahahaahahah nampak sangat buruk lantak sejam jerk leh kenyang... :P
perasaan x..kat atas monitor aku tue..ada reben tue kan..
tue budak2 opis aku punya angkara la tue...
diorang g letak reben tue kat atas monitor tue..
tapi cam cantik lak..aku biarkan jerk la...







ha besar kan....
sampai terlindung screen kat belakang....
psssttttt sapa terror..agaknya kat screen monitor aku tue...tengah tunjuk apa nyek...
heheheheh :P




muka budak sembab....
meja bersepah dengan file projerk....
xsabar nak handover keja2 aku nie kat opismate aku...




cubaan tuk buat muka cun...walaupun aku taw aku xbrapa nak cun..cuma comey jerk lebey....
hauhauhauhauhauahuahu ok2 xlawak.....



notakakikuberbunyi: semalam aku xleh nak tido....hari nie sleepy btoi...ntah la..semalam rasa sakit sangat kat bahagian ari2 (bawah nie)...xleh nak bergerak langsung....nak tido pun xleh nak ngiring langsung....bergerak jerk sangat sakit..huhuhuuhuhuhu.....makanya hari nie datang opis dengan mata klu panda tengok kompom kata aku sedara panda....





12 comments:

Ena said...

weeeeeeeeee..
akak pun suke kuih kasturi tu.. sedap!!
karipap sardin.. rasa mcm nak buat la weekend nie.. heheh.. ntah ye ntah tidak la tu nak buatnya.. hoho

A D I A said...

datang awal leh la balik awal kan? eh takleh pakai ke konsep tu. tapi datang lambat tetap nak balik awal pulak kann.

iai tak suka kuih tradisional ni, tapi karipap tu ok la.

ratusiput said...

kat jb ni kuih kcg tu panggil 'rendang kasturi'...

Iena said...

aku tau... screen pc sdg menunjukkn FESBUK!!! btol kan?! sila ckp YER!!!

Cik Pah said...

slalu kuih kacang tuh kena makan panas panas.kalau di biar sampai thari jadik keras nnt..

ohh.. berfesbuking yer

Eye_nee said...

Itu Dua-dua Kuih akk sgt suke....Tp kat opis Akk ni...Mamak Saja yang ada..non ado org jual kuih bagai...ari-ari roti canai sgt la sedey....

Dee said...

first time aku dgr nama kuih tu kuih kasturi..yg aku tau kuih kacang je..hehehe..aku rasa karipap buatan aku sendiri yg paling sodap..liat x liat aku kena abiskan gak..hahaha..

kt screen tu compom FB..lg satu pasal sakit ko kt ari2 tu kan..baby dh engaged kot..mmg akan sakit kt situ..sabar jelah..

POSH76 said...

Pagi2 makan kuih mmg bess....tapi aku tak brp masyuk kuih kacang tu tak taw naper....tp karipap tetap aku suke hehe

Lady of Leisure said...

isk aku suka tau karipap sadin smlm buat kentang nanti nak wat sadin la aku ni hantu sadin..

mummysyafie said...

selalu nya beli kuih ni tuk alas perut time lapar. bila bekpes ringan je..perut cepat lapar..so sib baik ada tapaukan kuih

NeenaAnuar said...

eeeeeeee.... lamanyer tak makan kuih kacang!! my favourite tuuu!!

[z@ck] said...

ugh..teringin la plak tgok cucuq tu..T_T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails