Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, August 12, 2010

Selamat sudah

halu prenz......ehheheheheh amacam tiba2 den sopi tanpa kabar brita...
dengar dah beranak kan....
penangan berjalan sakan weh.....
memang xjangka pun....tapi nak buat cam na...my baby dah xsabar nak kuar...dan suruh bondanya..
cuti posa selama sebulan...fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....selamat mengganti posa la kan...

nie amik kesempatan on9 kejap...sementara en shukri on lappy nie....
kata tegar kan...hehehehehhe.....amani dengan maktok nya tengah lena di buai mimpi...

aku.....xleh nak tido..sebab sakit tetek...huhuhuhuhuhu
amani nak menyusu tapi puting xda plak..adoi la...tetek cam pamela
tapi puting xda...motip........terpaksa la kena perah..huhuhuhu sakit weh..sakit....

kesihatan aku...so far alhamdullilah..semuanya ok..cuma sakit skit2 kat perut la...
mama aku cakap sebab rahim razali nak mengecut kan...
yang lain semua alhamdullilah....ok2 sajork....

ok lah...xleh lelama..nanti sakit vontot lak dok atas sofa nie lelama kan...
nanti senang2 aku update lagi k....
aku share ngan korang pengalaman 09/08/2010 aku dengan korang...BESTTTTTTTTTTT gila...hahahhahahahahahahahaha....

last...thanks...yang sudi hantar sms..dan fb wish dekat aku..terharu i k....
hahahahah anyway sayang korang semua...
oppsss lupa lak...skrang aku masih kat kl....
tapi sabtu nie dah nak balik kedah...so sesapa yang nak jumpa dengan amani....awal bulan 10 nie amani balik kl k...
heheheheh bajet cam artis hoke ada orang nak jumpa bagai...
hehehehehhehe ok tato.....aku nak g tido plak...kata dalam pantang harus la berehat kan.. :P

23 comments:

Shu Shinju said...

wah..wah..wah..kak pepel kita dah dtg... cepat2 upload & story pasal amani.. x sabar ni...

-NiD's- said...

kakPEPEL...TAHNIAH..TAHNIAH...bestkanpengaLaman 09.08.2010 so,tahun depan blew lagik ni ngukir kenangan...
AMANi nak balik KOTA KOLA MODA saBtu ni erk..yessssssssssss Blew jmpak amaNi n Bonda....insya'ALLAH takdak araL sampailaa kamI....

Ena said...

Patut la sepi.. akak dah agak dah yg eida bersalin tapi tak tau nak cerita kat maner.. akak jarang on FB..

btw, Tahniah ye.. dah jadi Mummy.. cepat kongsikan pegalaman bersalin tu tau.. tak sabar nak baca dan nak tengok wajah comel Amani.. sweet nye nama.. ;D

Dee said...

tahniah..nti upload gambar amani eh..aritu tgk kt blog neena..putih..comel betul..

itu nips ar..kasi tarik2 selalu..nti baby leh ar isap..hehehe..

SURIA AMANDA said...

waaa...waka waka baby dah keluar...amani...sedap nama dia..gembol pipi dia x sabar nak tgok wajah2 baru dia lagi....mesti best kan...tahniah akak...

qellissa said...

tahniah babe..x sabar nk tgk muka amani...nt upload tau..tahniah gak sebab da jd ibu..weee..i 0pulak yg teruja...huhuhu

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

wah..tahniah ye. ni mesti kes baby nak raya jugak.sebab tu la dia kuar awl..

Eye_nee said...

Congret...congret....AMANI....very the suweet name....selamat Berpantang...

Iena said...

aku malas wish tahniah sebab dh byk kali wish... nanti ko bosan! hehehhe...

aku ngah x sabar nk tunggu ko citer pengalaman bersalin yg ko kate cam SEMBELIT tu... hahhahaha...

take care yer nok... ko jgn nk ngidam mkn mcm2 lagi... hengat sket, ko tu dlm pantang... mkn ikan kering ngn nasi putih jerla... berulamkan kunyit n halia. aku musim puasa ni mcm2 nok leh mkn time berbuka.. ops, xleh citer lebey2... takut ader org meroyan! hahhahaha

SyaNa said...

awat tak 10/8???
iman 10/7
wey mau cop anak ko wat menantu
hidung tinggi nooo cute gile :-)

Cik Yayang said...

Nama nya best ar...Qaireen Nur Amani..penangan Adamaya tul la...apa2 tahniah yer Yus..:-)

POSH76 said...

Tahniah beb..tak sabo nak tengok amani sedapla nama tu...hehe

Mimy Hamid said...

haloo artis bernama pepel...huuhhu..nokkkkkkkkkkkkk tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhh mak suka n teruja....tak sangka ko cepat...tulah ko kuat jalan...asik nak jalan je.......tu amani takmo duk dlm..dia nk tgk mana tmpt bonda dia duk jalan...nok miss u miss u...welcome back nk chit chat ngan ko ni

Eri-chan said...

wah purple hang dah bersalin naaa..aku taw sbb neena dan posh dah habaq...
owh cepat2la post muka amani..
ko jgnla ko bajet ko tu artis nak sorok2 anak lak..hehehe
pepun tahniah..selamat mengganti pose....
kenangan beb..phew seram aku dgr kisah org beranak sakit2 ni..dah.

mummysyafie said...

taniah dear..dapat baby girl

breast tgh bengkak ke? kalau nak kurang kan sakit tu cuba guna pam bateri. kesakitan nya kurang sikit dari yang manual

untuk redakan breast yang bengkak tu, cuba tuam ngan tuala yang diremdam dengan air suam.

Lovely Bella said...

Tahniah akak!!!! muaaahh buat amani.. :)

kak ina mail said...

Tahniah dik purple.nanti upload gambar baby ye.janganlah ko upload gambar masa meneran.khe khe.sepi tanpa blog ko.tapi jangan terlalu mengadap komputer, ko kan tengah berpantang.jaga kesihatan baik-baik.

mama c'fa said...

thniah kak.. hih bile nk uplod pica bby amani. hih

ieda said...

tahniah dikkk ... selamat berpantang ya .. huhuhuh sedih lah sikit kan x leh nak berposer tahun nieh .. x per2 .. janji bb dan purple sihat :)

"Fd_kZ" said...

tahniah kak .. akhirnyer.. masa yg ditunngu kunjung tiba.. (",) jgn luper cite2 detik2 emas tue.. huhuh
take care.

[z@ck] said...

tahniah sis =)

nasaoji said...

la, cam ne kt leh terlepas akak dah meletop ni.. ;)

papepun, tahniah yer..

baby kt dah 3 bulan, tp, masih tak cita lg pengalamn branak tu.. ;) - syok kann..

lama2 perah, tak sakit..;)

ikiqzana said...

best nyer org baru dtg.. :) tahniah yer ida. take care yer dlm pantang.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails