Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, September 29, 2010

bonda ngan amani

aduuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh penat weh......semenjak dah habis berpantang nie.....
hari2 ada jerk xtvt beraya mama aku dah aturkan...
al-maklum la...dia pun xdapat nak g beraya hari tue kan..kena jaga aku..
dah aku lepas pantang nie balas dendam la kan....


nie pun curi2 hapdet jap...sementara ada masa nie...
cewah cam bini perdana menteri lak gayanya kan...bzzzzzzzzzzzzz... :P





amacam kurus ka???? hahahahaha
jangan xtaw...berat badan aku dah start dengan no 4 taw...yahooooooooooo
skit lagi nak dapat berat asal...sebelum preggy dulu...
*muka amani cam malas nak layan bonda dia ja kan...huhuhuhuhu sentap...hahaha motip nak sentap ngan anak sendiri.. *




amani kena paksa kiss bonda dia...
sampai terpejam mata amani aku kejakan..





last2 amani tido sampai ternganga sebab tension asyik kena dera ngan bonda dia... :p
*tengok amani ada jerawat dekat dagu..amoih...gatai kan...kecik2 dah tumbuh jerawat..wakakakakak*



amani yang rambut terpacak dan muka bulat.......hehehehehehe..



semenjak dah ada baby nie...asyik2 nak hapdet kompom letak gambar baby kan...
hahahahahah ada haku kesah....kan... :P


nie namanya hapdet xbermotip....saja nak kasi meriah blog :P

40 comments:

Iena said...

selain tayang baby... bonda juga nk tayang emas dah cam gaya mami jarum tu! hahhaaa

Deqna said...

wah... dah kurus yer.. let me guess mesti berat 49 kan.. ahaha saje nak kasi bonda sentap...

dah kurus2 tu kang gi beraya jgn makan byk2 sangat kat naik balik badan dah elok2 40 an jadi 50 an..hehehe

sejak ada amani ni, en. shukri sudah tidak kelihatan di belog..harus ayahanda dia pulak sentap ngan bonda..

kak ina mail said...

Tahu pun nak update gambar baby.alah-alah dah boleh pakai baju gaun dah .bila nak datang rumah bawak amani ni.lepas ni kalau janji mesti betul ye.

POSH76 said...

takper aku suker tengok AMANI...banyak kali pun takper ambil berkat amin...comei la dia geram aku tengok hehe

Shu Shinju said...

amani comel sgt.. geramnye acu tgk dia... wah.... amani dah de rantai.... cam anak mami jarum plak...hihihi...

SURIA AMANDA said...

Wahhh..seronok acik Lisa tgok amani...comel..cantik...dah besar nanti cantik macam acik Lisa ye..hahahaha..lariiiiii...

zura@iwan said...

so sweet....bila nk rasa cenggini...hehe

Ena said...

alolorrr... comeinye amani..
kejap nampak macam bondanya kejap lg nampak cam daddy nya.. apapun totap comei..

SyaNa said...

aloloooo comel nye amani
kurus ko ye..jeles2 jeles

-NiD's- said...

BONDA chumilnyaa amani..tudia beshaq dh dia....muka potostat EN.SHUKRI...chumil..cumil......

Nazz@Purple said...

tomeynye...tahniah eh..

A D I A said...

ala la la comelnya amani dgn cekak ropol2 tu. haah la aku pun sama, asal hapdet je letak pic baby. tapi pic sendri pun letak gak :P

ratusiput said...

amboi rantai amani..byk tol buah2nye bergayut2...ehehe...mntak sbiji dua bole...ngah mahal ni...

qellissa said...

comelnya amani! cepat betol u kurus babe..

Eri-chan said...

wah baju kau cantik nyah..i likeeee...
amani, pas ni wajibla posing dgn mami dia jek utk update blog nye kesah...abis..en shukri takde nanti muka masuk blog..

Lady of Leisure said...

alala tomeinyer amani...
and bagusnya mama dia slim melim hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena~ ahhahahahahaha aku suka statement ko nok....wakakakakaka

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ ahhaha bukan..teka lagi...bonda sentap ngan daddy sebab daddy kat kl..bonda kat kampung..hahahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail~ ahhahahaha...pasti kak..nanti harus aku g bawak amani g klang...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ bleh..bleh..amik berkat k.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ hahaha maktok amani belikan..bukan bonda beli pun..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ uit...cam untie lisa lak... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ lambat @ cepat pasti ada satu hari nanti..insya-allah...amin..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena~heheheh leh lak men tukar2 kan..hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ hehehe copy paste daddy nyek...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Nazz@Purple~ thanks dear

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ pakai cekak nak kasi nampak cam gurl2 skit..ahahhahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ hahahahahaha maktok nyer kasi..amani trima sajork..

Dee said...

eh..anak sulung mmg gambarnya beribu..xpe..tayang je..suka tgk amani..comel..

Mimy Hamid said...

hamboii nok...emas yer anak ko..rantaiii...dasar bonda nya gaya kan la ni...nok..dah terserlah muka en shukri

Lovely Bella said...

huhuhu rindu dah lame x singgah sini...!!! waaa comelnyer.. mama die pun still comey!!!

mummysyafie said...

salam dear..dah kurus balik dah..tahun ni first time beraya ngan amani yer..mesti byk kumpul duit raya

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ ha'ah kan....memang hari2 klu boleh nak amik gambar dia jerk...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ hahahahah mama aku kasi nok..aku trima sajork...kecik tapak tangan stadium bukit jalil aku tadahkan..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ cibuk nyek xmenyinggah sini..huhuhu..hahah comey ke bonda amani nie?? hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ ehhehe kurus nyek...ala skit jerk...

ieda said...

hai dear .. lama akak x singgah .. huhuh baru update blog ..
alahai cute nyer amani tuuu ... cumei dgn hairband .. :))

amani ikut wajah bonda dia lahh .. coo cute :))

NeenaAnuar said...

gambar last tu muke amani sebijonn cam daddy dia lerr... ampunn bondaa! :p

nasaoji said...

anak kt pun pacak gak rambutnya...klu pakai gaun tu, siap kami mak pak sia gelak2 lagi, ghupe pondan, ater, muka sebijik cam pak dia.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails