Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, October 8, 2010

keja.keja..keja..

arggggggggggggghhhhhhhhhhhhh rindunya nak membebel kat sini...
rasanya dah lama sangat aku bawa diri...
cewah...bawak diri katanya kan....xda la...bukan membawa diri apatah lagi merajuk...
cuma sibuk skit la....al-maklum la...status dah bertambah satu kan....

rutin harian pun dah xsama cam dulu.....klu dulu masa lapang....ngadap internet...
skrang nie...masa lapang ngadap amani ja.......

huhuhuhuhu sebenarnya aku dah start keja dah....hari nie hari ke-3 dah....
xsuker....xsuker.........sepatutnya next monday baru aku keja....
tapi my bos tue...huhuhuhuhuhu dia mintak aku masuk keja awal skit...
sebab dia nak aku attend F&N nyer projek....
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasib baik la dia bayar kan...
aku nak tolak permintaan dia pun cam xbest jerk...
sebab bos aku tue ngan aku xberkira sangat...so cam xbest jerk la kan..aku xnak datang keja kan....nak xnak..terpaksa la jugak datang keja dengan hati yang lara......

badan jerk ada kat opis hati ngan ingatan ngan hati dok kat umah....
minggu nie mama aku jaga amani dulu...dia ikut aku masa aku balik hari tue...
next week baru start hantar amani dekat umah pengasuh....
mama aku nyer bespren jugak...so xda la worried sangat....skit2 tue biasa la kan...



dah masuk opis...so dapat la aku tawaf umah korang semua...
rindu nak baca korang nyer story...



rindu budak debab nie....
"hai untie2 n uncle2....nama saya amani...amani hari nie kena dok umah ngan maktok..
sebab bonda ngan daddy dah kena p keja.....
sian amani kan kena tinggal....nanti esok amani nak ajak bonda ngan daddy p jalan2 la...
untie2 semua xnak jemput amani p umah ka......?? :P"


28 comments:

qellissa said...

Selamat kembali bertugas babe!hi amani, comel Amani pakai skarf!

SyaNa said...

hehehe selamat merindui anak :p
cute nye la amani ngan hairband dia tu

Ieda Al-Habsyi said...

hohoho! welcome back! amaniiii comel! :)

Shu Shinju said...

Amani comel.. acu rindu sama kamo!!!

Selamat kembali bersiaran to kak yus..hehe..=p

Eye_nee said...

Salam beb...
Lu dah dipanggil bonda itu incik Sukri panggil Daddy..panggil la Ayahda beb..baru nampak purbakala...mata amani sebijik mata ko pepel...veri the photostate gitu...

ratusiput said...

alololololo...sudah kena kerja ka???sti meroyan sik nk balik je ...rasekan!ehehehe...(jahat)

kak ina mail said...

Purple akak pun rindu kat akak.comelnya anak ko.purple , ko nak hilangkan susu yang kat lidah tu, ko gosok ngan towel.sihat ye anak ko.

Lovely Bella said...

Waaaa debab.. debab.. sgt comell!!!!!! eeey geram rs nak cubit.. leh ke akak? ehheh akak bleh x bg tips cmne akak menurunkan 12kg..? heehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ huhuhuh malas babe...nak keja...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ adusss....memang rindu pun...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ieda Al-Habsyi ~ cam aku x nok?? hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ nanti amani balik kampung amani jumpa acu lagi k..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahaha kena la seimbang kak...kebaratan dan ketimuran..hahaahaahah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ uwaaaaaaaaaaaaa ko kejam...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ ha'ah slalu buat cam tue la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ hahhahaah kena ada pengeras....maw ka?? wakkakakakak

Ena said...

comei sungguh amani.. auntie ena geram bangat nie... ;D....

eida.. akak dulu kalo minggu pertama tu anto kat owang.. meleleh jek.. huhu.. pastu ok la..

A D I A said...

wah gigih ko masuk awal office ye demi tuntutan tugas. syabas betti.

sementara maktok dia ada ok la, lepas ni kena hantar umah pengasuh dah. takpe kawan member mak ko kan, jangan risau sgt k.

-NiD's- said...

kakak SELAMAT KEMBALI bloGGing..

saya rindu penulisan kamu...eheheheh
amani u Look so cute.....muahhh

NoRMie said...

comeinye..amani..

nUR_rOsALiNdA said...

Congratss!!!!~
Dah ada junior dah ko ek~

Mimy Hamid said...

bonda dah rindu amani...heheeh tgk betapa besor kuasa amani...iskk bestt la nokk..sonok je..tgk amani jelir lidah suh ko buat keje..hehe

Eri-chan said...

amani kena ok dgn maktok..
pasni atas meja mama dia mesti ada gambar amani...mama dia nak tgk tiap2 masa 24jam kan...kan...

ieda said...

heheh welcome to work dikkk .. musti winduu tinggalkan bb kannn :))

Lady of Leisure said...

alah lah lah comelnya amani niiiii

mummysyafie said...

ecehh..comel nya amani ngan hairband tu..

selamat kembali ke alam pekerjaan..hihihi...

NeenaAnuar said...

amboi2 amanii.. siap jelir2 lidahh yer! hehehe.. cute! ;D

nasaoji said...

dah koje..cepat je masa..eh, gomen dah dapt cuti branak 90hari oo..hehe..

kak, lidah amani tu putih susu kan?..tu kalu tak bersihkan, takut jd kerak susu lak..sakit tuk baby...

susu badan ke susu tepung amani?..klu susu tepung, sulam ngn air masak, insyaAllah, ilang putih tu..kalu susu bdan tp masih putih tu ada, cer cuci ngn napkin jer lidah amani tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails