Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, October 13, 2010

aku iron lady..bukan iron baju

hahahahah tajuk cam vangang ja kan....

sebenarnya aku nak share2 ngan korang nie....
rutin aku di hari keja skrang...
sebelum g keja..hantar amani g umah pengasuh....
pehhhhh gila mencabar taw....
ye la...sebelum nie aku xpenah berdua jerk ngan amani naik keta.....

nak xnak..terpaksa la menggagahkan diri jugak....
al-maklum la...tempat keja aku ngan en shukri kan..lain2 haluan..
makanya xdapat la nak bergedik soh dia hantar kan...

umah pengasuh amani lak...dekat ngan opis aku..makanya memang aku la yang kena hantar kan... xyah nak osom memang aku yang kena la....ko osom la banyak kali pun..kompom ko tatap kalah...batu ka burung ka..air ka...huhuhuhuhu sedey.... :(

xpa...bila lagi nak membuktikan...yang aku iron lady....nangis wife obama klu tengok kegigihan aku.... *pangggggggggggggggggggg dush2.....*



muka cam stress jerk kan...
hahahahahahahaha
*abaikan bibir aku yang kononnya bak delima merkah tue yer...dah ropa cam pengisap rokok tegar dah bibir kan...ish2...scary...xsempat nak letak lipglos la...*



anak aku nie...jenis nak berbedong sokmo...makanya..xkan la aku nak letak carseat kot kan..
dah tue...ko berbedong bagai...camno...
hasilnya...letak bakul sonang cito...
tunggu dia dah besar skit nanti aku letak dia dalam carseat la...


nie la bakul tempat amani lending kat dalam keta....


dun worie..bakul nie static jerk...xda gerak2...



nie namanya setting lari...
sambil drive gedik nak amik gambo..
alamatnya...nampak sana skit..nampak sini skit...



sian amani...
nampak kepala skit jerk...



gud gurl...tido jerk...senang aku nak drive...
amani nie klu dapat aircond...lena jerk..
anak haku sangat demand taw...no panas2 please....
jenuh la daddy ko nak..klu umah xda letrik nanti....
eh asal lak daddy jerk yang kena kan......hahaha ye la..bonda mana larat nak kipas ko kan.. :P


28 comments:

kak ina mail said...

perempuan semua iron lady.boleh jaga anak, boleh pergi kerja.cepatttt.respek pada diri sendiri.cian amani panaslah.kau tepeklah kat tingkap yang penghalang panas tu.

ratusiput said...

eheheh...itulah pengorbanan seorang ibu namanye.hrp2 anak2 kite akan igt sme tu esok....iskk2 amani...sedapnye ko tido...

Eye_nee said...

Yo yo oo jer ko yer sambil drive nak mengediks bagai amik gambar..cepat betul melebatnyer rambut sitenit tu Pepel...

ieda said...

itulah yg allah berikan kelebihan kpd kita org perempuan nie yus .. hehehe
relax jer amani .. mummy sempat layie amik pic sambil bawa keter , bahaya tuu ..:))

Lovely Bella said...

hehehe... iron lady.. teringat citee komedi thai.. sume auwww2 u... hehehe :) amani muaahh!!

zura@iwan said...

wahhh...smbil drive bleh posing lg ye..hehehe..

ok la tu...mula2 kan..lama2 besa la drive bw amani..hehe...

SURIA AMANDA said...

yeeehaaaa...akak dah jadi iron lady...Lisa jer lom lagi,...

::PoRcUpiNe:: said...

alololololooo
cumel nyeee c amani tuuuu....

sgt2 behave yerrrrrrr.....

-NiD's- said...

hihihihih......comeijaa amani dok sebelah...baikk jew dia erk...
mama VOUGE smpat g becapture.....yaBedaBedu...

Lady of Leisure said...

bukan saja amani i pun kalau naik kete kene ekon terus layu je mata kekeke

Ena said...

alahai.. sweetnye anak bonda nie.. dah nampak makin babap tu.. gewam lak aunti na ni tengok.. bagus la kalo amani suka berbedung.. tu maknanya senang nak urus nanti.. InsyaAllah.. mudah2an kan ieda..

Cik Pah said...

oklah tuh,, bonda dah penat penat peknen dan melahirkan pepel baby. daddy pulak lah kene kerja keras lepas nih kan..

Iena said...

tetiba terkagum ngan ko nok...

*tang bibir cam perokok tegar tu tak tahan nok. tergelak sengsorang aku

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hehehe suspect la...eh cilap..respect la...kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ nasib baik aku xjoin amani tido sama dalam bakul tue nok..hahah :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahaha aku ngan kamera xdapat di pisahkan...rambut amani harus la cam bonda dia jugak kak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ menyempat jerk kan..drive pun nak posing.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ nie komedi melayu hoke..hahaha :P *amani muahhh2 balik kat untie bella..*

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ kata iron lady kan..hahah harus sempat buat semua.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ ur turn will be next..insya-allah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

::PoRcUpiNe:: ~ like bonda like daughter la.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ hahaha vogue la sangat kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ u bleh kawan dengan amani la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ dagu dah berlapis dah ha kak..heheh mudah2an..senang la nak uruskan dia kak..amin..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ pas baton kat daddy plak la kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ hahahha sila kagum... :P..btoi la nok scary aku tengok lebam semacam jerk..

Mimy Hamid said...

nok inilah kaseh ibu..phewitttt ko bukan lagi ada iron di badan tapi...semangat waja zat besi sumer...mak tabik springg

POSH76 said...

hang mmg supermummy la good idea tu...tabik toing! toing la....hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails