Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, October 21, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris? =)

pehhhhhhhhhhhhhhhhh tengah malas2 nak hapdet...tibo2...
mak kena tag uollsssss.......kena tag dengan siapa.......my new blogger prenz.....dengan ucapan bila kita maw berjumpaan ha...?????
paris i'm love...... gila la kan....harus teruja ok...
tengok tag nie....

gila ko..ingat senang ke..orang nak buat tag...pas tue kasi hadiah dari paris....
pehhhhhhhhhhhhhh terrbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkk la...

xdapat g paris..dapat barang dari paris pun jadi la kan...
apa ko ingat senang orang nak kasi ko cenderamata dari paris...



menara eiffel *harap2 btoi la nie ejaan nya..* yang telah menarik2 minat aku....
pssttttt en shukri..jom g paris...hahahahahahahah fengsan en shukri klu aku ajak ke paris kan...
nak ajak g bercuti kat gold coast pun xnak nie kan plak paris... *wah apakah...demand sungguh permintaan sang isteri yang comey lote nie...*



tapi sebelum korang dapat barangan pree dari paris tue....
harus la ada term n conditionnya hooke...
apa ko ingat mende pree senang2 ke nak dapat pree...
harus la ada syarat2 peraduan kan.....

1. bt entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)"
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog
www.nadiafarahida.blogspot.com. -done


2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye. - done

3. menjadi follower blog yang anjurkan giveway nie.... -done

4. tag 3 org blogger

- iena cikkakikusukaberjalan
-mimiziouslicious *terbaik la nak mengeja nama ko nie nok....*
- acu si sharing is caring


lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag! -done


5. dan last sekali,
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye. - done

ok senang jerk kan.....easy payment gitu...
oohhh sebelum terlupa...tarikh akhir contest nie.....
20.11.2010, 12.00 PM -saja kasi kecik..nak kasi korang xnampak..so aku leh la bolot sorang2..hahahahaha
gila keji kan..

hadiah dan cara penilaian pemenang...sila skodeng kat umah tuan penganjur yer....tuk keterangan lanjut...
kang aku karang bebanyak kang....
korang xbaca lak kat umah tuan penganjur tue..ahhahahahahaha....
*tanak mengaku yang aku malas taip...tapi nak hadiah kan..tapi malas nak menaip...*
ok..penutup kata..gud luck to me....




12 comments:

Shu Shinju said...

hoho...saye kene TAG...

kak..jom gi paris...:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ jom2....

-NiD's- said...

wah g PARIS....nak itottt...blew???

A D I A said...

free gift dari paris aku tak mampu nak bagi, free gift dari parit (perak) anytime aku leh bagi.

*nangis*

Dee said...

good luck cik pepel..

Lady of Leisure said...

wah paris gitu... gud luck tau.. hheehe

ieda said...

bestnya nak joint jugak lah ... heheheh tgh kumpul FM .. :))

Ati Masrif said...

bestnya..moga berjaya bolot sorangg..

atty's said...

gudluck ..ye..
kalo g paris jgn lupa beli fm tuk kty ye.hehehhehe

ratusiput said...

akak mmg badi kalau kena wat tag...keras la jawabnye tak jawab2..ehehe...

Mimy Hamid said...

sediakan kamus paris yer...gosh...haram tak tau englishh

mummysyafie said...

gud luck dear..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails