Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, October 15, 2010

barat vs timur

siapa bilang gadis melayu xmenawan....xmenarik hati...
cewah..hapie semacam jerk di pagi jemaat nie adalah feliks kan...
tiada sebarang xtvt riadah yang berlaku semalam ye.....
*psssttttt 100hari lum abis hoke.. :P

ramai yang tertanya2....dan konpius sebenarnya...
dengan panggilan aku ngan en shukri tuk amani...
hehehehe sebenarnya...memang kitorang dah plan...
aku nak sangat anak2 (anak2..apakah...:P) aku panggil aku dengan panggilan bonda..
en shukri lak dia nak bahasakan diri dia daddy....

mama aku siap sound lagi...ish xkena la..daddy ngan bonda...
sorang omputih sorang melayu...
daddy ngan mummy la.... baru ngam..katanya..

bukan setakat mama aku jerk sound gitu..ramai jugak yang sound cam tue..
tapi ada haku kesah...hauhauhahauhauahua
still dengan panggilan bonda n daddy.....

jawab aku senang jerk....kitorang nak kasi belen..timur n barat....
hahahah sebab tue sorang panggilan kebaratan skit...sorang panggilan sangat ketimuran kan...
ahahahahah fair n square...



amani with daddy....*masa nie still dalam pantang...tapi dah pandai tersenyum dah anak bonda nie kan..*
kata kebaratan..harus la cekci kan...hahahahah


daddy nie malu amani taw...semua kengkawan bonda nampak daddy xpakai baju...
eeeeeeeeeeee shame2 la daddy nie.... :P



bonda....sangat mami jarum...hahahahaha see..korang ingat ada ke orang barat cam gini..
xda kan..kan..kan...
hahahahahaha kata ketimuran harus cam mami jarum...


bonda berkain batik....
al-maklum la..masih dalam pantang lagi time nie....
kena la pakai kain batik..
gila koo.....sebelum nie aku sangat xreti pakai kain batik...
44 hari dalam pantang terus juara berkain batik....
habis 44 hari...gud bye kain batik...hahahahahaahaha



amani dah bosan jadi model tuk bonda la....

makanya....biarkanlah. amani....
buat keja peberet amani lak...




|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




tido la apo laie....


notakakikuberbunyi: huhuhuh di tinggalkan en shukri selama 3hari..dia kena ostesyen ke singapore..huhuuhuh nasib baik mama aku ada tuk temankan aku ngan amani....


28 comments:

A D I A said...

bonda n daddy ek, belasah je janji ko suka hehe. aku paksa laki aku dipanggil daddy, padahal dia nak dipanggil ayah. lelama dia suka lak daddy tu. hamboi tgh pantang berantai bergelang bagai ye, very ketimuran u.

Mrs weck said...

alaaaa..comey sangat!!!! gerammm..! hehe..mrs purple kita pun dah smakin kuwus nampaknya!

Ohh..panggilan apa2 pun ok je.. sangat cool! Bonda n daddy! hehe.. sama je maksud dia kan.. hmm..sian amani kne tggl ngan bonda..jgn notty2 tau! hehe..

Ena said...

heheheheh..

comei sungguh amani cayang nie.. aunti ena un gewam nak kiss2.. nasib baik lam nie tau.. kalo tak abis merah2 pipi.. hehehe..

sama la ngan akak nie pun taksuka gakberkain batik camtu.. tapi ok la kalo ieda leh pakai sampai 44 hari.. akak idok ler yang oiii.. selang seli ngan seluor gak yang.. heheheh.. bukan apa kain batik tu besor akak ni kan kecik.. kao pakai asyik sapu umah jek.. tak pepasal tersadong .. mrmmm.. ada je alasan.. hehe

kak ina mail said...

Sapa yang seksi ni amani ke ayah amani.cian amani , kecik kecik dah kena dera jadi model.jeles , rambut dia lebat.

zura@iwan said...

hahaha...sbr je la bonda & daddy...mmg cm x ngam sket la...tp x per asalkan dia kenal mak & ayah dia...hehe...

sayangtikah said...

hahaha....mcm ai lah...1 org putih...1 org itam...wakakaka (berkata benarlah wpun ianya menyakitkan...hehehe)

-NiD's- said...

BONDA & daddy.....MASYUK JAA janji amani ada pangilan untuk parents okeh....akak menten jer erk... tak kembang tak Koncop...jeles aih....hihihihhi apakah rahsianya..

Mimy Hamid said...

daddy amani seksi seksa ..hahaha...takpela nok yang penting nama panggilan ibunda untuk bonda tu bestt nokk....oh amani napa la ko comel..rasa nak geget

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ ahahahha kata timur kan..harus la babe.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mrs weck ~ ahahah dah kurus kan..kan..kan..*ayat paksaan nie...*

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ kena paksa pakai kain batik kak..sebab nak menungku...huhuhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahahah e2 la malu amani taw..hahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ ramai yang cakap cam tue..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sayangtikah ~ hahahaha i like...wakkakakakaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ rahsia kecantikkan ku..hahahahah gila perasan kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ hhaha tengok bonda amani la nok...

SyaNa said...

hahaha bagus jawapan ko
aku plak islamik & kemodenan
hahaaa
umi & papa

POSH76 said...

aku suka la idea korang berdua ni....paling aku suka bonda..aku ingat ko saja main letak2....amani pun suka posing cam bonda dia

SURIA AMANDA said...

pedulik la orang nak kata apa...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ hahahaha kena ada pro n kontra gitu kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ hehhe aku suka ngan gelaran bonda tue..nampak sweet sangat..hahah :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ :)

Iena said...

bonda... bonda keturunan raja mana?

bonda keturunan raja kelembai anakanda...

*larikssssssssssssss... hahahhaaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ ahhahahahahhahahahahahahaha pengaruh siti kelambai hoke...hahahahahahahahah adoi senak perut aku..gelak guling2..

A.I said...

lantak pi la nk panggil apa. boleh aje..bonda ke, mummy ke, umi ke..janji ada maksud 'mak'. heh heh..

kowang mcm tgh pegang anak patong!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A.I ~ hahah aku suka jawapan ko kak...
anak patung botak... :P

Eri-chan said...

wah amani sgt comel atas pangkuan daddy...
bondanya pun kemain beraksi comel memangku anakanda yg comeLLL..hihi

nasaoji said...

blasah jer panggil aper, asal, anak kt yg nak panggil..

kt lg syok, sufi lam perut, konon nak bahasakan mama or mummy, tp, en. N amat tak stuju, dia kan alaala kg gitu..hehe..

jdnya, spnjang lam perut duk la bahasakan "ibu n baby"..alih2 dah kuar, first time nak pasing baby suh kt pegang, dia leh ckp, "nah, p kat mumy ke mama ntah"..

citt..hangin jer kt...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails