Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, October 18, 2010

bila sudah kenyang...

dah lunch?????????? ke ada yang posa?????
bila perut dah kenyang..mata pun apa lagi kan..harus la.... kuyu semacam ja...

makanya apa lagi kengkawan....moh la kita mencari surau tuk lelap barang seminit dua.. :P
hahahah mentang2 la bos xmasuk opis hari nie kan...
asyik la mengantok jerk..
haip2...ada anak kecik memang la ngantok hoke...
malam tido terganggu gitu... *alasan baiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkk punyoooooooooooooo*


tuan puteri en shukri tengah nak beradu.....
nie la tempat tido amani...buat sementara waktu nie..
aku lum tidokan dia atas katil dia lagi...






nie masa dalam pantang...
amani tido...aku kat sebelah bertungku...
2 kali sehari...pagi n petang...
xleh miss hoke.....pagi2 kul 6.30 mama dah kejutkan soh bertungku....



tengok amani tido....
aku pun dah nak pejam mata jugak...



baik punya tido...sangat nyenyak kan....
sampai ternganga..penat btoi anak aku nie...
adoi....sleepynya siut..dah la xda mood nak buat keja nie..
jangan salahkan aku yer...sila salahkan monday...kenapa dia blues...
*xmemasal monday di salahkan...*


k la...nak g cari tempat tersembunyi jap....nak rehatkan mata dalam sejam dua.. *hahahah ober...*


28 comments:

-NiD's- said...

uwaaa...saya tak posa..tp perot still lapaq...uwauwauwau..adakah ini petanda pert suh sayy bediet...hukhukhuk....

BTW chomeilaa tmpt tidok amani....ish..ish..geram laa tgk budak masham nie..mulat-mulat....

Iena said...

kesian monday... x sesudah org jadikan ia sbg alasan malas n xder mood utk bekerja...

SyaNa said...

aku pn ngantok ni
mmg ade anak ni asyiiik ngantok je kan
hahhahaa

kak ina mail said...

cam ni baru best.comelnya tengok baby.kau rasa kalau akak berbaby sesuai tak.pinjam kelambu tu cam best je.

kak ina mail said...

kempeslahh perut kau. bertungku sampai sekarang.tak delah cam perut akak, cam pregnant 2 bulan.jelous akak.nak tungkulah.

SURIA AMANDA said...

seronok kan..hidup dah lengkap dah..dah ada anak sendiri..psssttt...Lisa mcm dah ada tanda2 berita gembira jer..tunggu lagi seminggu ye..confirm akan Lisa canangkan..

Eye_nee said...

syiokkk nyer tgk Amani tido..nyenyak sampai terbuka molut dia..rasa cam nak cium jer...

POSH76 said...

alala tomeinyer amani bobom...tadi pun aku bobom jab jadilah...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ hehehehe..diet2 jangan xdiet...heheheh dah bulat dah budak tonet nie.....heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ nasib la monday blues kan..cuba isnin blues...xke kesian orang nama isnin...hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ hahah alasan baik punya kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahahah bleh2...nanti sesama kita ngandong kak..hahahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ menunggu berita gembira dari mu lisa.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ nanti aku g umah ko..leh cium nyek..ahhahah :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ amani ngantok la mummy posh.. :P

Shu Shinju said...

monday2...sian kamo....

ratusiput said...

monday gak yg bersalah...ehehe...

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Geramnya tollllllll tgk baby, babay kecik cenggini bau dia best kan, original perfume...cam nak ada baby gak tapi xnak beranak..sakit huhu...

Insyaallah..nanti akak gtau kalo jadi..ni tgh train Solehah bottlefeeding(ada ke istilah ni haha) sebab dia memalam mesti breestfeeding huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju & ratusiput ~ hahahah nasib ko la monday.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Tie-Ibu wawanisolehah ~ hahaha aku suka word bottlefeeding tue..hahahahaha

Cik Pah said...

takde makne nak lelap barang seminit dua.. bagi 1/2 jam baru best..expecially lepas lunch..huhuhuhu

Lady of Leisure said...

bestnya nengok kelambu diaaaaa... nyenyak nampak dia tido dalam tu hehe

ieda said...

waa cutenya amani tidur tuu .. sweeet jer .. anak2 ieda punn mcm tuu kalau tidu semua ngager mulut .. tapi masa kecik lah .. bukan ker budak2 semua mcm tuu .. kan .. :))

qellissa said...

comelnya tgk amani tido..baby time2 gini mesti syok nak cium2 kan..

MAMASYAZA said...

amboi syoknya tgk amani sleep, nyenyak ja
akak dulu, kalo time nak bertungku, mula la ngantuk, tungku tu kejap aje, lena tu yg lebih.
kena preggy la lepas ni..boleh berpantang 90 hari

Ati Masrif said...

time tengahari mmg mencabar mata..hihi

mummysyafie said...

monday blues kan..semalam aku mmg takde mood langsung. status kat fb macam² je tuk hilangkan mengantuk

Mimy Hamid said...

baby kalau tido sgt syahdu tak tau napa kan...rasa senyap sunyik je..tapiii awas klau suara nyaring kaur...hamik ko bonda

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails