Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, October 27, 2010

neno...neno..neno....


drebar ambulance tue bukan aku...klu aku rambut harus la purple...
hahahahaha......



kecemasan..kecemasan....

ketepi...ketepi...gergasi sudah kembali....
oppppssss sowie salah lirik...i bukan lagi gergasi seperti dulu....
now i dah slim...hoke..slim....
sila percaya....



kecemasan..kecemasan..tayar sudah bocor loooooooolllll


ok lah..baru masuk keja dah start meroyan xmemasal kan..
aku pangggggg diri sendiri kang....


sebenarnya....uollllllllllllsssssssssssssss aku nak mintak..
no phone korang.......al-maklum la... aku dah tukar phone baru..
ulang sora phone baru...
makanya no phone korang2 semua terhilang plak...
yang mana yang aku save dalam memory card ada la..yang mana save dalam phone memory memang ke laut la...

ya ampun ye..bukan aku sengaja nak menghilangkan no phone korang...
tapi phone aku tue la.....buat hal lagi..
dah xpasal2 aku dapat phone baru...
ahhahahahaha yeyeyeyeyeyeyey thanks phone..sebab ko buat hal..aku dapat phone yang baru...
ulang sora...phone baru uollssss....

opppsss tetiba meriak....nie nak mintak no phone ke..nak bagitau ada phone baru nie....
lalalalalalalalaalalal hati girang....
xyah tunggu sampai 100 hari la..baru leh dapat phone ...tettttttttttttttttttt


notakakikuberbunyi : dun worie aku xkan publishkan komen yang bagi no phone korang tue yer....adiyosssssssssssssss amigossssssssssssss......

33 comments:

Eye_nee said...

No i dan Datin Miskiah sama...sila ambil perhatian yer..heheh..

Ieda Al-Habsyi said...

hahhhahaha! perghhhh tayang la skit henpon baru ko, aku jeles ni, jeles ni, heheheh :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

datin miskiah. ~ hahaha dah save dah....:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ieda Al-Habsyi ~ ahahahaha ko kena tunggu pantang 100 hari dulu klu nak phone baru...

kak ina mail said...

purple : no hp akak ko ada kan.ko tukar handphone ke tukar no.handphone.ko tepek gambar amani pegang handphone ko lagi bagus.

ratusiput said...

wah dhla mc smalam pastu arini dpt tepon baru...jeless..

Ena said...

mcm2 la eida ni kan.. heheh..

ieda said...

ish2 bikin suspen jerk .. heheheh
aah lah kasi upload sikit tepon baru tuu :))

nUR_rOsALiNdA said...

No fon aku ko ada tak?
Kalau x de sila buzz aku ek
aku bg no aku kat Ym

zura@iwan said...

brp kali mau ulang daaa...hahaha..

mn phone baru nk tgk? hahaha...

nk phone no kak jugak ke?

mummysyafie said...

selalu jadi macam tu kan. saya pun arituh terhilang gak. walhal rasa dah save kat sim kad

Lovely Bella said...

ehhehehe akak nih ade2 jerk nak cite kan..

sayangtikah said...

blm 100 hri ko dh dpt phone baru....ko tgu la lps 100 hri lak mesti ko dpt phone lagi besoooooo sb yg baru tu kecik jer....hahahaha

Eri-chan said...

sila tayang fon baru kau ~ mood sentap tp x jeles..hahahahaha

Lady of Leisure said...

pergh bestnya dapat henpon baruuuuuuuuuuuuu...

Ati Masrif said...

ehh no fone kak ati xde yek...hehe mmg takde pun

amboi dpt hp baru..tayang skit

Lovely Bella said...

akak yang slim... bella ada tag utk akak... wajib yerk kak.. heheheh paksa nih..

qellissa said...

no hphone i ader lg tak? jgn ilang tau!(hehehe tetiba jerk...)
bestnya dpt phone baru!!i pon nak jugak!!

NeenaAnuar said...

kite takmo kasik tahu sis!! :p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...
This comment has been removed by the author.
PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ ahaahahha....penangan mc la tue..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ nanti amik gambar amani posing ngan handphone baru...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nUR_rOsALiNda ~ orait bebeh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ hahah bagi la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ kita xsave dalam memory card...huhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ kata blogger tegar kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sayangtikah ~ lepas 100 hari kita g holiday la..hahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ hahahah :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ best2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ bagi la kak..heheh :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ besttttt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ kita cari kat celcom la cam nie..:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails