Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, October 18, 2010

float yang flet....

monin uoollllss.......cam na..hari nie... ok ke ko????

pagi2 nie...pala otak xdapat nak pokus sangat tuk buat keja....
so apa lagi meh la kita layan gambar makan plak..
dah lama kan..aku xhidangkan korang ngan makanan kat umah aku.. :P




nie menu aku lunch last week kat JJ....





nescafe o suam....
al-maklum la...haku masih berpantang ais...huhuhuhuhuhuh
nak kempiskan perut punya pasal..mak sanggup hoke....



tengok nasi goreng nie dan2 rasa lapar lagi...
huhuhuhuhu nasi goreng spicy....sedapppppppppppppppppppp



ribena...nescafe ais..n nescafe o suam....





nampak siap ada float tue....gila kentang kan.....
konpius aku..aku mintak air nescafe o tarik ke apa nie...
agaknya cafe tue memang cam gitu la...air nescafe harus berfloat bagai....



ok la...tengok gambar makanan bebanyak nie...terus terasa lapar...
huhuhuhuhuhuhuh hari nie bawak bekal cokodok pisang n goreng pisang..air tangan mama aku...
heheheheh mama aku kat umah aku...memang setiap pagi...terhidang bekpest yang enak2 la kat umah...nie yang buatkan aku sayang mama aku nie..:P

28 comments:

Eye_nee said...

hebat ko berpantang yek Pepel...akk ko ni masa anak sulung dulu jer takut2 nak sentuh ais...yg kedua brani2 takut nak sentuh ais sebelum 100 days..yg ketiga ni...amik ko Iceice baby sebelum 100 hari...

SyaNa said...

ayoyooo aku da la pose ni
sabar..sabar

-NiD's- said...

hihhiih...haruskan NESCAFE O SUAM...demi kecantikkan...akak dan-dan lapaq..dhlaa tak bekpest g nieh...=)

POSH76 said...

saja jer taw kasik aku meleleh nak time lunch ni...bagus hang pantang ice mesti perut kempis punyer...takper beb nak pakai lamakan hehe

kak ina mail said...

dah lama tak merasa float A&W.Amboi nasi goreng , terus jadik lapar pulak.

zura@iwan said...

hahaha...tu biuh2 dia tu..kakaka

nasaoji said...

baru nak marah akak, minum ais dah???..mujur tak..heheheee...

kasi kempis itu perut...go go chaiyuk...

A D I A said...

aku abis je 45 hari terus minum ais. menggigil aku sepjg 44 hari tak minum ais ko tauuu.

nescafe terlbih tarik tu, sure angin je perut pastu.

Shu Shinju said...

wah..bestnye... bangun pagi bekfes tersedia.... kalau shu pon nak camtu...:)

Ena said...

huhu..

betul la.. tengok menu terus rasa nak mamam.. eh! akak pose,, huhu.. sabar2..

makdara TERdiva said...

oooo..minum ais bole buncit eh????
patutla..huhu!

ratusiput said...

uis berpantang lg...tahniah2...sti cun melecun pasni... :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahah gila xhebat kak..mama aku tue..dah macam ketua bintang 3 hoke..hahaha scary aku...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ heheh posa ganti ke wey??bagus2..aku nie ntah bila nak mengganti nya ntah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ huhuhu e2 la...panas xpanas..kena la jugak... huhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ ahhaah harus la beb..lama nak pakai tue..hahahahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ nasi goreng tue sedap kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ minum buih la kita.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasaoji ~ e2 la..tengah usaha keras nie..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ pehhhhhhhhhh aku lum lagi amik ice....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ hehehe meh la umah akak..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ alolo akak posa nyek...xpa nanti ida makan kan tuk akak..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makdara TERdiva ~ harus...kurangkan ais xnak voncet hoke...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ banyak gila lagi mende yang aku kena pantang kak...

qellissa said...

uish leh tahan ker babe tak minum ais cuaca panas2 cenggini..hihihi..

giler kentang ar float nescafe tu..igt AnW rootbeer je ader float..muehehehe

mummysyafie said...

aku tak suka float..ntah naper kalau minum mesti macam loya. kat A&W je leh masuk

MAMASYAZA said...

akak mmg tgh lapar ni..
nasik goreng mmg faveret akak

Mimy Hamid said...

nok tgk nasi goreng mencabar tekak aku...aku pantang tgk nasi goreng...belasahhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails