Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, October 19, 2010

dapat jugak sebelum meneran..

pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tajuk xhengat kan....
mata dah sarat cam pakai rantai rambu ramba dah....berat gila...perut dah kenyang...
kena lak ujan tengah menggila kat luar jendela.. *pehhhh ayat xhengggggggggggaaaaaaaaattttttttttttttttt paliiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnggggggggggjjjjiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmattttttttttttttt (cam iklan celcom dak????*

ok la..merepek meraban sempena ujan nie pun tarak guna kan....
xdapat nak segarkan mata pun....

makanya meh sini aku hadapkan korang ngan menu...
yang aku teringin dalam erti kata lain....mengidam....

scroll ke bawah dengan aksi paling sopan...



*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

dah habis sopan ke nie uolllsss??????



durian...ohhhhh tidakkkkkkkkkkkkkkkkk
aku bukan penggemar durian...
bukan aku teringin nak makan durian...
tapi.....


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|





eh durian lagi....
no..no..no......
en shukri cakap sedap isi durian nie
tebal...manis secukupnya....
dia siap paksa aku soh rasa skit...
eeeeeeeeeeeeeeee please..please...kamu jangan nakal..sambil kedip2 mata yang paling manja kat en shukri...
hahahahahahahahahaahhaha
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^




memang cari penyakit hoke...
kata xmakan durian..tapi dok hadap gambar durian sesaja kan..
eh tadi nak tunjuk durian isi kuning..
nie nak tunjuk durian isi putih lak...
nampak cam keras kan...
dan percayalah..memang keras pun...
budus babun taw orang yang jual durian nie...





en shukri yang tengah melayan karenah bini dia...
eleh masa nie aku tengah ngandong...ikut jerk la..
ceeeeeee skrang mintak...agak2 dapat x......
hauhauhauahuahuahuahuahau
apa xdapat...u hantar i balik umah mama i skrang jugak...
eh xpa..i ada keta..i leh balik sendiri...
allaallaalalalal..panggggggggg sebab cubaan membuat lawak yang xbrapa nak lawak...
apakah????



ok la....sebenarnya dari durian tue...
aku sangattttttttttttttttttttttt teringin nak makan....

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#





cokodok durian..yang bulat2 cam aku....



sedapnya....... maap la..aku nie bab2 presentation memang failed without test *ayat apakah ini...*
eh...biaq nampak xcantik..tapi sedap....
sapa lagi nak cakap sedap klu bukan aku kan....



dan seperti biasa...aku pun xtaw kenapa aku letak bebanyak gambo cokodok nie..
adakah sebab aku tengah lapar..time2 ujan gini...huhuhuhuhuhu


nie la menu yang aku teringin sangat nak makan sebelum aku deliver kan si amani tue..
pehhhhhhh nasib baik sempat makan weh...ko x...harus meleleh air liur anak aku....
hari sabtu n ahad makan cokodok durian....
hari isnin beranak..terbaiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkk dari purplelicious homecook btoi....
hahahahahahahahahahaha


k la..aku nak g buat amal ibadat kat mata jap....
kesian mata nie...ternanti2..amal ibadat dari aku....
ok peace no war......


25 comments:

ratusiput said...

akak pun tak makan durian.tp kalau aiskrim perisa durian ke makan lak...ehehe..

zura@iwan said...

dapnya buah doyan.....kak x minat pon tp mkn gk kalu ada...kaka

Tie-Ibu wawanisolehah said...

x penah makan lagi cekodok doyan..best ke?? banyak mana nak buh doyan..nak mtk resepi boleh..haha x agak2 kan..resepi cekodok pon nak mtk haha

ieda said...

uik .. ieda kalau makan durian memang suke .. anak pun sama .. tapiiiiiiii x tahu pun ada cekodok durian .. perghhhh nampak sedappp tuuu .. nanti nak cuba lahhh ...

uik mana lak nak cari deyan niehhh :))

mummysyafie said...

yang..aku suka durian, kalau ngadap mmg tak bleh lan benti. tapi lepas tu terus semput..hihihi...

Iena said...

arh mesti aku hengat kejadian ni... sebab ko sebok dok canang nk mkn cekodok durian... x psl2 aku request cik esah wak kan cekodok durian gak kat aku... sedap terbaik wokkkkkkkkkkkkkkkkk

*ko mmg kuat pengaruh dlm kembangkn badan aku...

Ena said...

memg sangat comei la cokodok durian tu.. bulat jekk..

nasib baik dapat yeh!.. ;D

Eye_nee said...

Ni ha hakak ko ni Hantwo doyan ko...deskem doyan ker..tempoyak ker....pulut cecah kuah doyan ker...bubur kcg campuq doyan ker...pendek kata berasaskan doyan aku balun....

mier@merr said...

durian best...lebib best klu ada pulut..n santan..up sket...tmbh gula.. waaaaaa....sedatakheeeeeeennnnnggaaaaaatttt

Lovely Bella said...

huuhu.. bella x mkn durian.. pening nanti.. hohoh... cian atuk yang ade dusun durian.. tp cekodok tuh cam menarik tertarik akak mmg da bom!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ give me five la kak..samo la kita...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ ahahaha rezeki depan mata...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Tie-Ibu wawanisolehah ~ hahahah ko jangan buat aku tersedak kak...hahahah...ko buat sama cam cokodok pisang cuma nya ganti la doyan ngan pisang..habis cito..selesai masalah dapur..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ heheh cuba2..nanti dah jadi kita makan sama2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ orang yang semput memang xleh makan doyan bebanyak...kan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ hahahah e2 la kan...peristiwa sebelum meneran katanya...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ comey cam chef of the day la kak..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ ko memang hantu doyan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mier@merr ~ hahahaha palinggggggggggggggggsedaaaaaaaaaaappppppppp

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ dik nun..hakak ko nie memang da bomm hoke..hahahah :P

Ati Masrif said...

ati dah stop suka durian sementara waktu sejakk kena sakit yg mengiler lepas mkn durian tapiiii cekodok durian ke tempoyak ke makan...hihihi

Eri-chan said...

giler mantap gambar durian..kau dengan Neena suka ya letak gambar2 durian kasik hati sakit...apakah...

Lady of Leisure said...

wah unik la yg durian putih tu rasanya seumur hidup tak penah makan lagi durian putih hehe

POSH76 said...

Aku pun tak suka durian tapi kalau dah disua brp kali mau gak sebijik dua hehe

Mimy Hamid said...

durian bukan panas ke nok untuk ibu mendandung.??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails