Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, October 29, 2010

trimaaaaaa kasihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

motip tetiba trimaa kasih kan...hahahahahahaha
wei2...sila jangan gelak dulu k......
hover taw...lum apa2 dah gelak...
mak sentap hoke.....


sowie la uolllssss....semalam aku xsempat nak menjelajah umah uollls.....
bz....semalam aku kena attend meeting dekat fnn kl...
hari nie baru la sempat nak hapdet umah sendiri...

nanti dah pree2 skit aku g uat lawatan sambil belajar kat umah uollss k...

tadi tengah2 dok menggodek fb cousin aku...
tiba2...ternampak gambar yang sangat menggamit memori....
pehhhhhhhhhhhhhhhhh memang kenangan silam aku dan dirimu....*oppsss ternyanyi lak...*




aksi mama kesayangan aku....
dia leh layan rambut pelusu paksu aku....
terbaiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk la alleycat...oppppsss mama norma....


aku tengok gambar mama aku tue...
baru la aku taw...
kenapa...why...why...kenapa.....
dan kenapa...

nak taw...



btoi.....nak taw nie..


ok2....meh la kita tengok....



*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*




btoi ke nak taw nie???????????


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*









baru aku taw...kenapa rambut aku cam gini................
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pandai2 korang la cari aku yang mana ye......
sapa teka dengan btoi..aku belanja roti canai...
cepat2 sapa maw...sila teka dengan btoi... :P




wei..sudah2 la tue gelak...hover taw....
aku sentap kang.....
cit....jeles la tue..rambut aku cam alleycat....eh alleycat yang rambut cam aku taw... :P



30 comments:

ratusiput said...

ehehehehehe...ekekekekeke...hihihihihihihi.....ala comei apa...cute...rebonding ar beb...

Shu Shinju said...

ala..yg tgh2 pakai baju coklat tu.. sebelah adik pakai gaun merah putih...hihihi...betol x?

Ena said...

ehehhe.. ingatkan gambo yg pertama tu eida tadikkk.. larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!
heheheheheh..

jgn mare!! =P

POSH76 said...

sportingla mama ko ni...tapi thg pikiaq naper ko ada rambut afro pelesu tu yer...ala ko yang kat tgh2 tula muka innocent gitu hehe

kak ina mail said...

comeinya mama ngan rambut pelasu tu.akak tengok rambut ko lurus je, tak cam mama. Amani dah lama tak bersiaran, kenapa.

Cik Pah said...

wakakaka.. sentap ker bonda pepel? hati kering jer boleh publish gambar camtuh..

ko yg baju warno oren sebelah adik comel pakai gaun merah putih..

aku nak roti telur ngan roti planta 2 keping yerk..hehehe

-NiD's- said...

AKAK Yg duduk ataih tangga tuh tengah-tengah pakai TSHIRT OREN...hihihi..comei lah...
lah MAMA akak ker tuh....mati-mati ingt akak yg berambut kembang tuh....hahahhahahahha gelak gulin-gulin nie...spOtin habesh laa

Eye_nee said...

Walaupon rupamu tak pernah kulihat..tatapi rambut mu tatap manjadi pojaan ati ku...uih Ahmad Nispu sgt dah ni..Alaaa..ko yg duduk muka skema dgn rambut kembang..berseluar biru bju oren lag..kontra caler tu wei....

SyaNa said...

hahahaaa wey ko ni kan
sekeh kang
*punye lawak smp rasa nk sekeh ko*

rATu kEBaYA said...

aduhai purple... pencarian yg paling senang.. akak tak jumpa lagi dah gelak2.. bila dah jumpa rambut kembang baju oren dtgh2 tu.. terus bergegar 1 opis ni.. hahahaha

sampai tertutup adik kat belakang purple tu.. sian dia...

Aujinz said...

hahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahaha....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ wei ko gelak kak..hahahah...skrang dah tertutup xnampak dah rambut tue..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ hahaha pandaiiiiiiiiiiiii

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ hahah sentap kang... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ rambut pelesu tue paksu aku punya..dia pakai masa anual dinner co dia....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahah akak..mama eida rambut lurus la kak..hehehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ hahah dalam hati ada taman ok...wakakakka..ok set..bila maw makan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ hahahah uit2 jangan gelak lelebey taw...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahaha roti canai satu tuk ko kak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ hahaha wei motip nak sekeh aku..hahaahahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ hahah sila tutup pc skrang...wakakakakka...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz ~ sadap uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :P

Lovely Bella said...

bella rase akak yg baju oren tuh kan.. kan.. kan... btul x.? cepat x sbrr ni nak mkn roti canas 10 keping.. hohoho..

NoRMie said...

hahaha... dalam banyak2 bebudak yg dok kat tangga tu.. budak baju coklat aku berkenan sangat.. hehe.. roti canai satu!!!!

qellissa said...

nk gelak ke taknak, nak gelak ke taknak..conpius ni..hihihi...
gelakk sikit je bleh tak?
cun tu rambut u dolu2..sekilas ikan dilaut i dpt teka mana satu u babe..hihihi

NeenaAnuar said...

hahaha... caya lah maktok amani.. cool babehh! :D

sis pun cute giler kat dlm gambar tuu... sama lah dulu2 kite pun camgitu gak rambutnyer lebih kurang! :D

zura@iwan said...

ala eida yg kt tgh...sdg duduk tu...hahaha

Mimy Hamid said...

errkk..nok aku dah bantai gelak giler...ko ni lawak tak hengat...sampaikan lah salam..terima kasihhhhhhhhh....hahaha...cayalah mak tok amani..suke suke..

SURIA AMANDA said...

walau dah lambat tapi lisa tetap nak gelak....hahahahahahahahha......ko jgn sentap kak...mmg lawak...hahahhahahahahaha....

mummysyafie said...

yg tgh makan baju oren tu ke..hihihihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails