Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, October 29, 2010

mencabar kaki cik purple

N3 nie xda kena mengena dengan iena kakikusukaberjalan tue yer....
hehehehehheehehe....sila jangan salah paham...:P


aku nak tunjuk dengan korang semua...betapa mencabarnya kaki aku yang gayat nie...
eh ada ke kaki gayat??????????
sat nak cari dalam kamus dewan sat....



skrang kan aku hantar amani dekat umah pengasuh..
grandma amani...*bukan nenek sebenar....heheheheheh*
dia membahasakan diri dia grandma dekat amani...

eh grandma amani tue penulis novel taw......nanti aku story later k...

umah grandma amani tue...dalam kawasan kampung....
pehhhhhh memang nyaman la....pagi2 sejuk jerk......umah dalam dusun buah2an...memang terbaikkk la....

tapi bukan e2 yang aku nak story kat uolllsss....
aku nak bagitau....kat umah grandma amani nie....
ada jambatan gantung...uollssss...
kagum x..kagum x..?????
xpayah pegi sabah @ sarawak nak cari jambatan gantung...hahhahahahahaha
ok xlawak....:P

cam best jerk kan...dalam kl ada kampung cam gitu kan...heheheheheheh
eh tue kl ke??? ntah xpasti plak aku...




nampak jambatan gantung tue....
aku nie dah la gayat..dengan jambatan goyang2....
adoi...gigilllllllllllllllllllllll kaki mak uolllsss....
rasa nak merangkak jerk tunggu la amani pandai merangkak nanti..
let's go amani kita merangkak bersama2....
:P




umah grandma amani..yang beratap biru tue la...
jambatan tue pendek jerk pun...
tapi still gayat hoke.....en shukri lagi sengal..klu aku naik jambatan tue dengan dia..
dia bleh henjut2 atas jambatan tue...
apakah henjut??? wakkakakakak tettttttttttttttttttttttt




grandma amani tengah dukung amani..nak bawak balik umah dia...
heheheeh nasib baik la..pagi2 grandma amani datang amik kat seberang ...
so aku xyah la pegi hantar tapi petang masa balik...aku kena la amik amani kat seberang sanun....
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takutttttttttttttttttttt.......





amani dah nak sampai umah amani..aku leh layan amik gambar lagi....


ohhh sebenarnya..bukan xda jalan raya sampai kat depan umah grandma amani tue..
tapi aku yang xnak ikut jalan tue...
jauhhhhhhhhhhhhh n jammed bangetttttt...
kena lalu pekan batu 9...pehhhhhhhhhhh memang terbaik la jammed dia kan...
so untuk mengelakkan jammed tue...
terpaksa la lalu short cut..yang sangat mencabar nie...
dekat memang dekat tapi tue la...
jambatan tue....mak gayattttttttt...
kena lak tengah ko lalu...tetiba time tue jugak la..motor pun nak lalu...
adoi la...aku rasa nak terajang motor tue jatuh dalam sungai....





nampak x kaki mak gigiillllllllllllllllllllllllllllllllll
*nie nak tunjuk kaki gigil ke nak tunjuk kasut wedges cam si eri-chan tue...*
hahahahahahahahha :P


k la.....hapie weekend uollsss......

*penutup agak sengal di petang jumaat...*

27 comments:

zura@iwan said...

wahhh...sgt adventure si amani nk sbrg ke rumah pgasuh dier..hahaha...

kak ina mail said...

Nak tahu siapa penulis novel tu yang merangkap grandmother amani.Mana si Amani tu.Purple cepatlah siarkan entry yang neena pergi rumah ko tu.akak tak boleh buka URL blog dia dari office.kena blocked.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ gigilllllllll kaki...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ next N3....minggu depan la kak..hehehhe :P

Mimy Hamid said...

memang mencabar...jauh ke nok...area mana ni?? ewah kasut ko macam si eri chan...brand sama ke

ieda said...

hahahhaha kelakor lah .. sampai gigil nie .. bahaya ..
kalau ieda pun gayat jugak tapi x lah sampai gigil nie ... heheheh

Eri-chan said...

unsur2 nak tjk wedges baru kat aku kan..kan..motip sgtla...

aku suka je naik jambatan gantung..ko pun sengal nak naik tu jgnla pakai wedges...mmgla gegel hoke....

henjut?kamu jgn nakal atas jambatan tu...kekeekekek

Lady of Leisure said...

ada nampak loceng gelang kaki gak heheheh

Ena said...

sape la gerangan novelis yg dimaksudkan tu kan.. cepat sambung citer.. hehe

wah siap sebrang sungai lagi amani yeh!.. HEBAT TU.. apala bonda ni Amani tak gayat pun.. hihihi

-NiD's- said...

wah BONDA...uniknyaa pengasuh amani umah siap ada JAMBTAN ganTOoong....beshnyew...... ...

btw WEDGES u chantiklaa jeles i tau..hihihih

NoRMie said...

hahaha.. ni nak tunjuk kaki gigil ker.. nak tunjuk kasut ni.. haaa.. cepat ngaku..

MAMASYAZA said...

sah2 nak tunjuk kasut, tapi akak berkenan la kasut camtu
anak2 akak pun kalo jumpa jambatan gantung camtu, sah2 teruja nak henjut

ratusiput said...

aaaaaaaaaahahahaha..lawa kasut..?

Zezebel said...

Salam kenal.
saya kalau jumpa jambatan gantung pun gayat juga. kat sabah pun ada banyak ni.

intan_blur said...

beb..nak tunjuk kasut raya ke beb..ekkekekekke..lawo..lawo..lawo

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ area batu 9 nok...aku nyer brand murah sajork nok..vincci..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ eheheh gigil...maybe sebab kasut tinggi sangat kot..hehehe :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ hahahah aku memang sengaja nak tayang wedges tue nok...hahahah :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ ahahha kantoi... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ heheh tunggu.....bonda nie memang penggayat.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ hehehe jangan jeles....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NoRMie ~ hahahha syhhhhhhhhhhhhhhhh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MAMASYAZA ~ hahahaahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput~ wakakakak...motip nak tayang kasut kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Zezebel ~ salam thanks dear sudi singgah sini..e2 la kat sabah banyak kan jambatan gantung...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan_blur ~ haahahha taw sudah...

NeenaAnuar said...

jeless tengok wedges tu! cantikkk okkk.. :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails