Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, September 23, 2010

oranje beraya

selamat hari raya uoalllsssssssssss.....
dah nak bertemu deepavali dah aku baru nak hegeh2 ucap selamat hari raya kan....
xpa la....dah katanya beraya dalam pantang...mana sempat nak wish hari raya kan...
*alasan terbaik.... :P*

raya taun nie adalah raya yang paling bermakna buat aku....
raya pertama sebagai seorang ibu...pehhhhhhhhhhhhh lain btoi feeling tue..
walaupun aku terpaksa beraya dalam pantang tapi apa ada hal kan....

raya tatap raya......duit raya amani tatap kumpul...hahahahahahahah....
feeling nak beraya tetap ada...walaupun xleh nak kuar beraya....

taun nie raya non hado baju raya.....hehehehehehe
en shukri pun sama....non ada baju baru....
pakai baju raya haji last year jerk.....almaklum la....xleh nak raya sakan....
tunggu taun depan balas dendam buat baju 12 pasang...wakawakakakaka.....



keluarga purplelicious.....aku xramai adik beradik....
3orang jerk...arwah kakak dah meninggal...makanya tinggal la aku ngan abang aku jerk....


nie lak orangje family.......
dah ready ke nak tengok....


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



terasa sempurna hidup dengan kehadiran cahaya mata yang pertama.....




amacam dah kurus lum??????
hahahahahahah dah kurus kan..kan..kan..kan...

raya pertama jerk melaram baju raya.....raya2 seterusnya.....
kembali ke uniform orang berpantang la...huhuhhuhuhu nak tengok...nak..nak...???

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


hahahaahah nanti dekat next N3 la aku letak.... :P










27 comments:

-NiD's- said...

ORENJE famiLi......ah cunNyaa...
jeles nie, BONDA slIm meLim......bTW bOnda memang cun habehlaaa...walaupn dalam pantang..

Ena said...

hehehe..
yg penting raikan raya tu kan ieda.. ;D

meg nampak lurus la yang.. kalo dah abis pantang mesti lagi kurus nie.. tak sabar nak tengok gambo dah abis pantang pulak..

tapi naper awamni siki nooooo gambo nye.. hehehehe..

feel dah jadi ibu nie memg lain kan ida..

Eye_nee said...

Sempat jugak bergamba dlm2 pantang tu...akk dah merasa Pepel..bukan sekali tp 2 kali ko beraya dlm pantang....tu yg akk curi2 minum air oren sejuk tu..mana boleh tahan..sekaliiiii bentan ko...mak bakar batu tungku..bertungku semula...amik ko..degil sgt....padahhhh.....hihihi...

p/s: ko jgn ikut perangai akk hokeh...

qellissa said...

selamat hari raya babe..seronoknya beraya dgn si kecik..mesti byk collection tahun ni..hahaha...u look thin lah..

SURIA AMANDA said...

Oh tidak...ko dah kurus gilos kak..kagum Lisa...Lisa jer bam bam...

Shu Shinju said...

da kurus..da kurus...:)

ratusiput said...

peewwwwwwwiiiiiitttttttt....dh kurus skit ni...comei2....siap l pasni...pasang bdn la ye....wah sungguh jeles....

SyaNa said...

banyak dapat dit raya???
jenuh nk kire la ek
kekee

kak ina mail said...

amboi serba serbi oren.cam dah kembali pada asal je badan ko .sumpah anak ko cun.ikut sapa ye.sekarang tak nampak lagi tunggu 3 atau 4 tahun.

ikiqzana said...

oranje baju raya tahun ni.. tantik suker negok. tambahan lg dah ada baby baru mesti seronok kan ida.

Dee said...

baju before beranak pun leh pakai lagi..slim ar tu..jeles2..comel betul amani tu ye...kalah makpak dia..hahaha..

Iena said...

dah siap berkebaya ko nok! jeles mak neh! ops lupa... org pantang kan mkn nasik ngan ikan kering bakar jer... mmg r x lalu! *dengki sbenarnya

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ heheheh xsempat nak buat baju pepel....jadi la orenje.. :P heheh slim la sangat..mana ada slim lagi nida..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ ha'ah e2 la kan kak...yang penting rai kan...hehehhe....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahahah ko jangan kak..sampai ke hari nie aku lum sentuh lagi ais..huhuhuhu..bertungku lak sehingga ke hari nie masih bertungku...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ hehehe kutip duit raya... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ lisa kurus dah la..jangan gila..hahahah :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ dah kurus nyek.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput~ hahaha lepas nie melaju aku turun jb sebab ko kata aku kurus kak... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ hahaha rezeki...rezeki..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ ikut aku la kak..cun..hahahahahha...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ikiqzana ~ memang best sangat.....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ ahahhahaha siut jerk kan... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ ko memang kan..:P

Eri-chan said...

ko nye angle bediri tu yg buat ko kurus....ko leh kata ko kurusla kalau ko dpt body cam zianak zaing pas beranak kembar gitew..ade beran?

A D I A said...

caya la purple, slim mlim dah ko. siap leh kai kebaya lagi. jeles ai.

tapi aku tak gain weight banyak masa pregnant, so badan adalah kembali normal skrg kecuali tempat kilang susu itu.

*larikkkk*

NeenaAnuar said...

pantang tak pantang... raya tatappp haruss berjimba kann! hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails