Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, April 27, 2009

ABC dan CENDOL dan jugak MOIST KEK...

makan dan makan lagik....






ini adalah perkara biasa dalam hidup aku..makan jerk...sampai budak2 opis aku dah sound makan jerk ko nie ayik makan jerk...kan..tapi badan xnaik2 jugak..alhamdullilah..nasib baik la kan...itu adalah kelebihan aku.....korang nak taw ke..rahsianyer....slim world..hahhahaahhaha mana ada wei...aku mana mampu nak pegi tempat2 mahal cam tue...giler apa ko nak habiskan duit gaji aku dekat slim world tue...idak ler maw aku nok...






eh dah melalut lak kan...actually aku nak story pasai ABC dan cendol yang aku makan akak opis aku punya..(maknanya bukan aku la yang beli...hahahahaahahhaahahhahaahh gelak syaitoooonnnn.....) wei korang jangan salah anggapan ok...dah akak tue soh aku makan aku makan la...mama aku cakap jangan bazir...itu semua amalan syaitooonnn...huahuahuahuaha.... so korang enjoy jer la..pic2 nie semua k....




ini adalah cendol....sedap kan..saja nak buat korang meleleh ayor liur...









macam2 bahan ada dalam cendol tue..sampai naik takut syiott aku nak makan...ada cendol (harus la kan..dah nama pun cendol..kang klu xda cendol kang...apa lak nama eh...dah nama laici kang lak...)..ada red bean...dan jugak ada jagung...

ha kan aku dah cakap...macam2 ada..dah macam astro dah cendol nie....tapi sedap la jugek.....bleh la kan dari xda...huahuahuahuhu...



nie lak ABC....dah macam gunung kinabalu dah tinggi ABC tue...



nampak x pic akak yang toleh arah lain tue..ha tue la akak yang baik hati soh aku makan ABC tue...dia cakap ABC tue manis..so dia xseleraaa nak makan...so aku la yang menghabiskan ABC tue...



ha nie lak...sajerk nak close-up skit cincin kat jari akak tue..hahahahahaha promote cincin nampak kak...hehehehehe


dan yang last pic nie lak..member opis aku jual..moist kek...harganya adalah RM10 sajork...dan rasanyer sangat syorga.......sodap seh...btoi aku xtipu.. tapi aku pun belum beli lagi..hahahahahahahah tapi aku dah rasa taw.....kalau korang nak jangan la malu2 order la.....P/S tuk JUNIE..aku dah tolong promote moist kek ko nie..kasi aku 2 pree...wah terlebey suda...nak smpai 2..giler ober aku nie...


ha tengok la moist kek nie...sedap siut....



5 comments:

| Krsty Pinky | said...

hang ni eida,mmg buat aku kebulur nk mkn ais...
xpe2...tgu aku pas pantang..siappp!!!
hahahaa...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

come join me drink ABC and cendol...how's ur gurl???

Nurtasliah said...

akoo kalo dok mkn ABC ari2 masuk spital laa aku ari2 gak...huhu...

amita said...

yummy2x...
nurtasliah....ko nape kalu mkn msk spital??
ko ada diabetic ker??? cian ko kan........

amita said...

ko ni mkn sume org nyer....kan????
bile ko nak citer benda makan yg ko punyer sendirik???????
dah la tuh benda pree nak sampai 2......
haloba sungguh!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails