Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, April 27, 2009

oooo....laksa shack....


tengok menu dulu k....yummy...yummy.....

hari tue aku dengan akak dekat opis aku nie..dah kekeringan idea nak pegi makan dekat mana kan...so dengan tidak teragak2..kami pun membuat keputusan nak pegi makan dekat laksa shack dalam jusco cheras selatan....tapi masa nie..belum gaji taw..cewah..dengan penuh confidentnya kaki kami melangkah ke dalam restoren nie..nampak cam besh jerk kan...sebenarnya bajet aku nak makan yang below RM10 la..sekali tue kami dah duduk dah datanglah pelayan tue bawakkan menu tuk kita orang kan...jap g hamek ko...over taw price dia...ye la..memang la xsampai RM50..tapi sebabkan belum gaji...aku rasa cam mahal jugak...huhuhuhuhuhuhuh aku sangat miskin...sob..sob..sob...sila derma ke akaun no...0506......hahahahahahahahah ala korang nie aku nak bergurau pun tangkap serius lak...real-x k... kami pun buat la order masing2...



aku minum ais lemon tea...bandung cincau tue lak kak mita punya...sangat sedap...


muka aku yang tengah menahan lapar...sila abaikan muka aku yang sembab tue..dan mata aku yang lebam tue k..


dalam 10 minit tunggu makanan kami pun sampai..so selamat menjamu selera tuk kami...muka masing2 sangat ghairah mengadap makanan masing2..heheheh nampak macam kebulur ke???




sampai xangkat muka kak mita layan makan laksa....sedap btoi la tue..korang xcaya ke..sedap..try la...




walaupun aku adalah lapar tapi aku haruslah mengontrol cun ok..hehheheheh(sila jangan dengki lelebey kat aku..nok..) sempat tengok camera..nie la namanyer camera shock...pantang nampak orang pegang camera maka aku dengan serta merta akan smile.....











makanan dah nak habis baru ko nak bergambar kan kak...hehehehhe xpa la asal ado...ko ado???huahuahuahua



muka orang gembira dapat makanan....







bila dah kenyang baru la excited lebey nak amik pic..muka orang senang hati dan senang perut..








nie bil yang aku makan tue. sila tonggengkan pala korang kalu xnampak nyek...tidak la mahal sngat bagi orang2 yang berkemampuan..tapi bagi orang2 yang kurang berkemampuan macam aku..harus la cam mahal taw..lagipun masa nie lum gaji.kiranya masa nie aku menghabiskan simpanan2 terakhir beberapa hari sebelum gaji la nie....huhuhuhu sob..sob..sob...































3 comments:

amita said...

waaahhhh.......ade muke mummy kite larrrr....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kim salam mummy nyek...tiqah dun notty2 taw..

Nurtasliah said...

sorila geng...aku penggemor Sushi King aje...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails