Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, April 28, 2009

BESAQNYER..............

hahahahahahahaha tajuk entry adalah sngat menarikkan perhatian pembaca2 sekalian....cewah gimik cam ramai jerk yang baca blog aku nie kan..huhuuhu ayat adalah sangat poyo..real-x la babe..aku nak berangan cam buah berangan pun xleh ke...xpa..xpa..aku bebas meluahkan apa yang aku rasa kan..sebab di sini adalah blog aku..wah ada gambaran riak di situ..sila abaikan kata2 riak aku itu...actually N3 nie berlaku last sunday hari tue...


masa nie aku dengan my hubby g low yat...ye..ye..yee...aku dapat hadial ...nanti aku shoot pic hadiah tue nyek..xsempat nak shoot lak..



penat aku menawaf low yat tue dari bawah ke atas..atas ke bawah..so aku dah sound hubby aku..yang aku dah haus giler babeng...ye la..seharian dari pagi taw..pagi tue aku g bersokan main badminton bagai dekat sg buloh..next N3 aku letak k pic aku kat court badminton bersama2 dengan ahli kongres aku yang lain..



so tanpa berlengah kami pun menaiki lif turun ke tingkat bawah low yat tue.. lepak dekat kedai ...apa ntah nama kedai tue aku lupa la..tapi ala2 kopitiam gitu.. tapi aku order mende lain...aku ternampak satu benda yang BESAQ..dan sangat menaikkan nafsu makan aku..hahahahahahahahah nafsu makan ok...korang jangan salah anggapan kat aku taw..




ha nie la yang besaq tue...siap ada gambaq cicakman 2 tue kat box tue...ini adalah gambaran luaran..





ha kan aku dah cakap besaq kan...korang xcaya..gambar nie mcam lain macam skit kan..hahahahahaha wei jangan la dirty minded sangat...tapi aku rasa cam gayat lak nak makan mende alah tue..depan hubby aku..kang nampak lak kerakusan aku kan..hahahahahahahahahah


ha disertakan sekali ayor fresh oren..nan whitped potato..ha yang nampak jam tue adalah hubby aku..dan yang baju putih tue lak hubby my besh buddies...masa nie kitaorang berempat...member aku beli laptop..sebabkan aku dan hubby merupakan budak IT yang kurang celik IT..(nie aku jerk taw..hubby aku cerdik IT ok.aku jerk kurang celik..IT) so member aku mintak la jasa baik aku dan hubby temankan dia cari laptop..mintak pendapatan...konsepnyer....
ok la perut dah kenyang...hadiah dah dapat...kita pulang dulu..kerana aku dah nampak bantal wangiku kat rumah dah melambai2 memanggil aku pulang...otq balik tue..kitorang singgah kat kl sentral dulu..hubby aku nak beli tiket..tiket apa???nanti akan aku maklumkan kat korang...mana leh bagitaw sekrang nnti smua benda aku masukkan kat N3 nie..next N3 kang melopong lak aku..aku tunggu kat keta jerk sebab hubby aku malas nak masuk parking...aku la jadi mangsa dia jaga parking...lebey kurang 10minit hubby aku datang..dengan muka yang sedikit kecewa dia cakap kaunter closed...nnti la datang beli...this friday la kita datang beli ye..
masuk jerk dalam keta aku lena sampai ke rumah...masuk jerk dalam umah..aku laju2 jerk mandi dan terussss zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sehingga tidak sedarkan diri...salam nan hubby pun x..sempat aku dah ngantok siut....mana sempat aku nak bersalam2 bagai....nak salam pun xsempat nikan pulak nak berasmara...apa la korang nie...

2 comments:

mamaally said...

UIK DASAT TAW INI OLANG...1901 POM TERINGIN KA..HISH..TAK PUEH LAGIK MAKANG SOSES KAK MIOW KA??HUAHUAHUAHUAHUA..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahaahahah sosej kak miow xckup besaq la....hat nie saiz dia len mcam skit..huahuahua

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails