Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, April 16, 2012

pengganti jawatan dedi....

nie bakal penganti dedi kot....
*klu ganti bonda....fb..blog..fb..blog jerk la kejanya...*







 muka serius....cam besar sungguh problem nak kena settle kan...










 moncong tue yang mahal tue...leh buat penyangkut baju...
gaya cam stress xjumpa solution jerk...











 penat duduk atas kerusi...kita lepak atas toto lak....aduh...cam na nie....line down la...:P












 baring la plak...sakit pinggang dah.....








nie la pengarang jantung hati bonda....dedi..ngan maktok....pssttt kesayangan maktok kot nie....pantang aku kuat sora skit kat dia..kompom maktok marah aku balik....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr







Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P







16 comments:

mamyharraz said...

olohlohhhhh comelnya muncung diaaa ;P

samalah dgn kakal ank sy pengarang jantung nenek tu =P kita tinggi suara je kt cucu.. the nenek mulalah hangin dgn kita balik huhhuu

-oP_ida- said...

AMANI coMeiiii......

budak bijak nih

Ina Khairina said...

besa la tu....tok2 ni org kata syg cucu lg dr ank sndiri...

nak tergelak dgaq mak tok ceta amani xmau salam dia takut mak tok blk kg,hehe

mamaNoriz said...

sekali pandang mcm muka pelakon Mya sara tu lah... comel tul!

*SiRibenMerah said...

bukti dia tgk gambar bawah, matok dukung dia.. ahahaha.. amani sayang, tamau nangis2 yek.. best kan kita kawan2 ramai2.. kalo nangis je camne nk main sama2 kannn.. sayangggggggg amani byk2..

rasp said...

alololololo tomei nye diaaaaa....
ye bonda tak leh marah2 dia...
ramai nak backing amani tauuuu lalalalala...

SURIA AMANDA said...

wakakakaka...lawak la amani ni...meh lempang skit...

kazmyra afkar said...

oloh cutenya muncung si amani.. kenapa bonda tak join nan cheese mlm tu, kalau tak dpt tgk si amani tu.. rugi2...

Gieyana said...

cute sgt amani! Mmg gigih bkerja tue.....

POSH76 said...

adohai mmg ada gayala amani...comel sgt..muncung tu yg mahal!!

LYAfrina said...

bersungguh amani ngadap tu.. hehe.. byk keje yer?

ieda said...

ahahhaha last2 baring ... amaniiiii amaniiiiiiii ekkeke
bonda konperm x marah nye cayunk ko buat lahh ape punn ;))

ratusiput said...

fuhhh menantu...ngah pk nak up entry apa kat blog ke...?ehehe...bkn main muke kompiden je kan...

Softtouch [Hanim] said...

alololo comeynya amani..muka dia ye ye je tgk lappy tu..pndai!

Mimy Hamid said...

amani cheecky...dia ni ada je aksi nakal dia buat..jumpa depan mata kelakar budak kecik ni...mak tok dia bebel aje..hahaha keletah amani ni...panjang akal...aku gelak beb mak tok asik citer pasal amani itu ini...ttp la dia sygggg

♥MAMASYAZA♥ said...

sama gak cam anak2 akak, pantang on laptop, terus merungut depa pun nak guna jugak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails