Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, February 12, 2010

JJCM lagik

ok..xmo cedey2 lagi...
mari kita jamu selera plak...
hehehehehhe walaupun dah bersawang penuh dah umah aku nie..
siap terbersin masuk sini..hahahahaahah almaklum lah dah penuh habuk kan.. :P
tapi masih ada tawan2 yang sudi jengah...thanks korang...
tanpa korang siapalah aku...(cewah ayat cam artis ko....pewwwiittttt....)

aku taw mesti korang pun dah naik hangen dah..asal datang sini jerk...non ado cito baru...
almaklumlah..sekrang nie..aku berpenyakit M yang amat kritikal sekali...
bukanya aku xbuka internet..tapi aku asyik dok ngadap game kat FB tue jerk..
kompom skit hari lagi aku leh buka cafe n ladang sendiri..hahahahahahahahaha
gila tegar kan....

aku nak login kat blog pun dah malas betoi...
tapi aku akan cuba merajinkan diri aku lepas nie..
sebab aku taw...aku dah banyak yang terpending nie...
hhehehehehehhehehe i'm cowie...

ok2..meh aku freshie kan korang dengan juice belimbing...n air kosong... :P
kita sejuk2kan badan dulu k...



juice belimbing aku punyo...sodap...sehingga ketitisan terakhir aku hirup...pehhhhhh
air kosong mak buyong punyo...


keow tiow tomyam ... terasa kepekatan dan kepedasan kuah tue...
pehhhhhhh merembes peluh jantan mak noks...


nie hidangan tengah hari aku...


pandangan atas..nasi goreng USA mak buyong....
hahahah jangan tanya aku kenapa nasi goreng USA nie nampak
begitu feliksss sekali...


tapi tatap habis di makan oleh mak buyong... :P



p/s: esok dah start cuti CNY...malam nie balik kampung..yahoooo sedara2 aku ajak g jalan2 kelantan...huhuhuhhuh tapi en shukri macam tanak jerk..uwaaaaaaaaaaaaaa nyampassss aku taw...




6 comments:

Aujinz said...

hahahhaha...

welkem bek..
nie lame bebeno mung nak apdet belog..
buat ape?..
berkebun???

Ena said...

heh3x.. bace n3 nie nak tergelak pulak.. td n3 sedih.. bagus2..

memg menu2 tu wat perut jadi lapaaaaaarrrrr.. ho3x.. nak jugaaaaa.. heh3x.. over la puloks! heh3x..

POSH76 said...

sodapnyer lunch ko....ko kene makan bnyk2 taw for the baby hehe

gi kelate jln baik2 taw....hehe

Dee said...

terliur tgk tom yam tu..jln2 ke kelate mmg syiok..tp kalo xdak sen..ilang syioknya..hahaha..happy holiday ye yus..

NeenaAnuar said...

wahh.. bestnyer gie jejalan cuti nie.. kite jerk yg akan terperuk kat umah.. uhuk.. uhuk.. :(

anyway.. sis take care taw.. suruh en. shukri berhati2 dijalan raya keh... enjoicee your holidays!!

intan_blur said...

waaaaaaaaahhhh..ko punye entry yg nih...memang mantopppla ida..kasi org kempunan jek pagi2 nih...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails