Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, May 23, 2011

bukan tanak....tapi...

salam pagi isnin......masuk hari nie...adalah hari ke-6 line internet di opis down...

makanya sebab tue lah...aku xdapat nak hapdet bergambar...
hapdet menaip panjang berjela boleh la..tapi aku taw...bukan ramai yang rajin bonar pun nak baca kan.....

sebab tue la...aku sepi skit 2-3 hari nie....dah berkali2 report dekat telekom...tapi still xda apa2 progress....

tuk semua yang sudi join GA dari aku tue..tunggu nanti aku listedkan peserta k...


emosi skrang kurang stabil skit....kadang2 gembira...kadang2 sedey sangat.....kadang2 rasa nak marah...kadang2...arghhhh banyak btoi kadang2 nyer....

so nanti bila line TM dah up aku update secara laju k.....


20 comments:

Nazz@Purple said...

memang lambat sikit..sabar ye..aduan anda pasti akan diselesaikan..

eMMe said...

Wa pun pelik dgn lu, nape la lu lame tak update, kalo tak, lu la org yg paling laju update wa jumpe, hehehhee...hope lu hepi, okey!

ratusiput said...

amboi emosi berubah2 ni...ade amani junior ke...wakakaka...

SURIA AMANDA said...

patut la dah lama x bersiaran....sapa kata takde nak baca...ish..kome....

Cik Pah said...

kita bertukar ke unifi.. laju sket

intan_blur said...

tm memang lembab beb..dulu ofis aku makan masa 2 bln tau..dorang kate tunggu tiang baru lah..tunggu byk line lah..mcm2 hal..so skrang ko sabar jelah smpi pjg janggut ko..hehhehhheheh.. ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

kat ofis akak pun camtu le, sakit jiwa

sW33tdARLiNG said...

oohh berjaya baca sampai ke penghujung walaupun tak bergambar... :)

ieda said...

haaaaaaa mood mcm2 nie .. kang amani nak ada bb baru ekekke :)

ape2 punn miss u dik !!

rATu kEBaYA said...

sabar ye.. jgn terlepas bw ye.. hehehe

A D I A said...

lebat betul rambut amani ye. eh salah topik.

Eye_nee said...

sepjg mana pon geng gua tulis..gua cuba baca beb...bukan selalu pon geng tulis pjg2..harap2 tenet opis lu kembali pulih...

etiey.com© said...

ya tuhan... samalah dengan opis gua nih... sakit jiw anak wat kerja ntah ape2 jadi hakkakak tp klo blogging suka jek! hakhak

makdara TERdiva said...

datang bulankah??? hehe

rasp said...

dah le tengah emo...
line tenet plak buat hal....
sabar je lah...

wassup sis? roger2 lah if u need a shoulder or an ear ya...

Dilla Ady said...

sori dear lame tak jengah sini...

dilla pun da seminggu tak bersiaran...takde mood..huhu

cepat2 line tu okeh, pasni leh tenet sampai lebam..

wahida said...

nok, bohsan la n3 ko tak de gambar...i want amani!!

EZAN IDMA said...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan akan diberikan kepada semua peserta Nama Baby contest dan akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar sekali lagi alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my

maaf lambt :)thanks :)

mummysyafie said...

kenapa emosi kiter macam sama plak ni eida. meh nanges sama2 meh..aku pun sedih tahap jiwang ni..sensitip lately.

Softtouch [Hanim] said...

bila line xok mmg xde mood nk update blog..lepas ni ieda marathonlah update blog..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails