Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, April 13, 2011

ibarat....pepatah aku mengatakan

hapdet tanpa gambar ibarat


lauk tidak bergaram.....*takut darah tinggi..*
air tidak bergula... * kencing manis kah???*






dan yang paling penting....











malam sejuk tanpa suami di sisi.....*wakakakakakakakak lariksssssssssssssss....*


ok mood "weng" sebab nak hapdet tapi gambar xleh nak transfer lagi...
tensionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nie namanya...
orang nak hapdet ko nak hapdet.....




notakakikuberbunyi: semalam amani demam....balik keja..bawak dia pegi amik ubat...skali balik umah nak kasi dia makan ubat....ubat demam dia berjaya telan sebab doc bagi perisa strawbery demand anak aku..nak yang berperisa sajork...kena tang ubat selsema....dengan jayanya amani muntah habis sofa...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....en dedi sila lap..sebelum bonda join amani muntah.....

43 comments:

Cik Pah said...

kalau nak bagi anak makan ubat mmg umpama nak berperang tau.leteh.. nak kene standby kain bagai

Ena said...

hehehe...


pandai amani kan.. kan untung leh perisa stoberi.. :D

alorrrrr.. muntah pulak.. sian..

Dee said...

moga amani cepat sembuh ye sayang..ieda..ko beli card readerlah..leh transfer gambar..

Shu Shinju said...

rasa cam halimunan jer bila bonda hupdate xde gambo...huhu...

amani cepat sembuh yer sayang...

POSH76 said...

kalau ada gambo baru syiok....sian amani tak sihat...la ni mmg musim tak menentu...kena hati2..

mekchu said...

mmg tak berseri.. kurang2 sekeping.. gmbr tak de kaitan pun tak pe... mekchu tetap layannnnn

etiey.com© said...

apa ni nok>? story je... pandai pulak berperibahasa hehehehehe

Eye_nee said...

tiada gambar...bagai skyjus tanpa gula...heheh..cepat sembuh Amani yer..

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

bila anak demam, omak sekali demam..risau!

eMMe said...

wa baru jenguk lu, sian wa dgr pasal amani lu, hope everything will fine, lu lari wa kejar, hahaha...

atty's said...

sian amani, harap ari ni tak demam lagi ..

MiYOKO SuKi said...

bonda amani, kasi amani mkn ubat ye...jg die leklok.....

wahida said...

anak aku si adik dulu pun susah nak bg mkn ubat...sampai nak kena daddy dia pegang tgn kaki bagai sbb dia kuat meronta..

tapi skang tak lagi..mungkin sbb dia dah besar kot...

mummysyafie said...

sama la kiter..nak wat autopublish tapi gambar kat lappy di rumah..

ratusiput said...

ceh anak muntah ko panggil dedi ekk....ahahaha...

eLLy said...

yeszaaa memang sejuk klu suami tiada di sisi ;p

rasp said...

cam tak berseri n3 takde gambor kan hehehehe...
alololo cian amani tak sihat...
smoga dia cepat sembuh...

Wahidah said...

part bg baby mkn ubat tu apayah sket..sedangkan org tua pun susah nak mkn ubat.,apetah lagi babby kan.

wah rajin dedi tlg lapkan yea..:)

Softtouch [Hanim] said...

amboi amani kecik2 dah pndai taste tau..kwn dia kat cni pun sama ssh benor nk bg mkn ubat..kene kepit..

Joy said...

hehhee..variety sungguh peribahasa tu ;)

azzey said...

amani pun dah pandai advance...cayalah amani comey..:)

klik HB

Pepel BoNda AmaNi said...

Cik Pah ~ yeah tue la...tapi grandma *bbysitter* dia cakap kat umah sana elok jerk dia makan ubat...huhuhuhu

Pepel BoNda AmaNi said...

Ena ~ ekkeke tue la kak...siap ada perisa bagai kan...nade2 kan...

Pepel BoNda AmaNi said...

Dee ~ ha'ah eida nak cari card reader la nie..hari sabtu nie la kot baru dapat g beli...

Pepel BoNda AmaNi said...

Shu Shinju ~ kekeke halimun nyek...tenkiu acu...insya-allah amani kuat..pasti cepat sembuh...

Pepel BoNda AmaNi said...

POSH76 ~ huhuh tue la..worried jugak nie...

Pepel BoNda AmaNi said...

mekchu ~ yeah...mekchu rock...tetiba kan.. :P

Pepel BoNda AmaNi said...

etiey.com© ~ huhuhu n3 xda motip kan..eh tapi nak bagitau amani demam..huhuhuhu

Pepel BoNda AmaNi said...

Eye_nee ~ kakkakaka ko demand kan skyjus nak gula lak.. :P

Pepel BoNda AmaNi said...

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ ~ yeah....sebab tue anak dah nak kebah mak lak sambung demam...

Pepel BoNda AmaNi said...

eMMe ~ huhuh tue la..wa pun risau anak wa demam...

Pepel BoNda AmaNi said...

atty's ~ semalam malam cam dah kebah skit..tapi pagi nie cam dedar balik badannya....

Pepel BoNda AmaNi said...

MiYOKO SuKi ~ yeah tin..tenkiu...

Pepel BoNda AmaNi said...

wahida ~ tue la beb...naik hangen gak aku...sabar jerk la..

Pepel BoNda AmaNi said...

mummysyafie ~ eida gambar masih dalam camera xleh nak transfer lagi sadis kan sis...

Pepel BoNda AmaNi said...

ratusiput ~ kakkakakaka aku takut skali ngan aku muntah kak... :P

Pepel BoNda AmaNi said...

eLLy ~ akkakakaka kan...kan..kan...

Pepel BoNda AmaNi said...

rasp ~ tenkiu sis....insya-allah...harap2 hari nie semakin baik la demam dia...

Pepel BoNda AmaNi said...

Wahidah ~ en dedi kena la..kang bonda amani lak join amani muntah..kekekke :P

Pepel BoNda AmaNi said...

Softtouch [Hanim]~ kekkeke tue la hanim..nak yang ada perisa jerk..tue pun dia leh buat geli2...kekekkeke

Pepel BoNda AmaNi said...

Joy ~ hahahahha yeah....

Pepel BoNda AmaNi said...

azzey ~ kekkekeke amani demand kan..

Mama Gee said...

mmg tak besh...
nk kena letak gambar gak aaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails