Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, April 19, 2011

Mata ini

mata.....dari kerana mata...bisa membuatkan hati seseorang cair...
kerana pandangan mata jugak bisa membuatkan seseorang jatuh cinta...


tapi kerana mata milik puteri ini.......
buatkan bonda selalu bangga memiliki mu sebagai anak bonda...





pandangan mata yang bisa membuatkan bonda lembut hati di kala bonda tengah marah...





renungan dan jelingan yang selalu buatkan orang geram dengan pemiliknya...
tapi yang paling penting.....bulu mata e2...selalu buatkan semua orang iri hati dengan pemiliknya....
bukan orang lain..kadang2 bonda pun jeles ngan bulu mata anak bonda nie..kekekekekkekeke...



ok saja nak hapdet sempena 2tahun usia blog purplelicious-love nie...


20 comments:

POSH76 said...

Untungnya tak yah pakai fake eyelashes hehe

MiYOKO SuKi said...

da POWER of mata....mmg sgt2 berkuasa tinggi.. :)

Joy said...

mata nye redup aja kan...tp eyelash tu sgt mahal.lentik

rATu kEBaYA said...

cantik mata tu.. tak yah dah pakai contact lens kan... bulu mata tu sapu je mascara yang ada fiber.. mesti bertambah panjang

SyaNa said...

hepi bday blog ko :-)

iskhhh iman tgk mata tu konfem cair
hehehhe

ratusiput said...

pinjam bulu mata amani.senang aunty ciput takyah bli fake eye lash.kang jd cam amiza adnan mata bernanah lak...ehehe..

Dilla Ady said...

eh, tersame lak..ai pun kedengki giler ngan bulu mate anak sendiri..tak ciplak sape punye agaknye..

mak ayah die ketot2 jek bulu matenye..

hepi bday tuk blog bonda pepel!

InaAchik said...

aunty ina pon jeles ngan mata amani ni!

Eye_nee said...

dari keranaa Mata..yang mempunyai kuasa..wohhh..aku tergoda...aku tergoda..terpesona...Lagu ini versi 50an dahulu ya...cantik sungguh matanya ya...bonda juga cemburu????...huh.!!!.bonda mu ini Amani..sama kamu juga dia bilang cemburu....(sila baca mengikut lenggok 50an)

Ena said...

heheh..

memg sangat memggoda kan mata amani.. dah la redur je padangan matanya, kena plak ngan bulu matanya tu..

akak pun jeles ngan bulu mata anak akak tu sbb panjang..

eMMe said...

jap je dah 2 tahun, hepi aniversari, jom lawan mata dgn aunty nak tak amani, heheheh...

rasp said...

i pun jeles tgk bulu matanya sis...
gorjes!

hepi blogversary sis!

Dee said...

happy anniversary..terus berblogging..and to amani..matamu yg cantik itu bukan saja boleh mencairkan hati bondamu..hati ibu2 yg lain jugak..keep smiling dear :)

adna^madhiha^ said...

alahai mcm mata anak kita la bolat jer..kita tag awak masuk la ga ni hari ni last day okey

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

hepi anniversary blog :)

takde makan2 ke? hikshiks!

Cik Pah said...

HAPPY BIRTHDAY BLOG PEPEL ..

moga bertambah berjaya dan kaya..

-oP_ida- said...

dr MATA turun KE HATI.....mata AMANI memang menggoda......auwwwww

Mimy Hamid said...

mata dia cantik kan...auwwwwww lentik nyaa amani

Softtouch [Hanim] said...

comelnya amani..betul kalu kita tgk mata anak kita tgh marah mmg kita boleh cair tau

mummysyafie said...

sama macam wawan gak..jeles tengok diaorg ni. meleting betul bulu mata amani

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails