Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, April 1, 2011

aktiviti bulanan

petang jumaat yang gelap..tapi belum tentu nak ujan lagi....
kemalasan berganda tuk buat keja....
sebab mood holiday sudah meresap ke jiwa..... :P

tadi lunch pegi jalan2 dekat JJ sekali leh lak ada hapie hour...
JJ nie pun cam taw2 jerk semua orang dah bergaji...
kan main berhapie hour kan..


en dedi jugak yang xhapie sebab dapat bini...
setiap bulan nak kena beli baju walaupun selai...

eh tue pun dah kira bersyukur besar rahmat taw en dedi sebab vini ko yang vogeh nie
xkisah beli baju murah2 pun....
janji ado...kot nak yang berengset jerk kang...xke haru...
ada lak nanti kat part PCB dalam slip gaji tue en dedi tukar...
belanjawan baju vini yang tamak haloba nak soping sentiasa.. :P


ala apa salahnya dulu masa belum kawen...bonda terpaksa beli baju sendiri guna duit gaji..
sian duit bonda..makanya skrang bonda kena la soping pakai duit dedi lak....
duit dedi xpa...xyah kesian....

baru murah rezeki en dedi lagi pas nie...


ok lah....xmo cakap dah..sebab dah penat dah cakap...
eh apa korang ingat nak menaip nie xperlu cakap ke..
perlu hoke...aku taip jerk aku cakap..aku taip jerk aku cakap taw...
baru cukup sifat rasanya...

klu menaip pastue diam jerk..dah rasa cam bisu lak aku.. :P


sebenarnya aku nak tunjuk kat korang nie...





kalender bulan march....
ha..yang merah2 tue..adalah HOLIDAY..lalalalalalalala
tuk bulan nie..nanti aku tepek nyek.....
dah habis bulan baru gedik nak tepek kan budak luv pepel nie.. :P




notakakikuberbunyi:mintak2 la esok en dedi xkena pegi keja...klu dia kena keja jugak...aku bawak amani lari...kekekekekekeke lari p soping lagi la...lalalalala ko pegi la sana keja sorang2...biar vini habehkan lagi duit... :P



10 comments:

atty's said...

kat kajang ni 2 kali dah ujan..
sekali pagitadi ..lor ni petang ni pun ujan lagi hah

Shu Shinju said...

MINTAK2 LA EN.DEDI KENA KEJE ESOK...HAHAHAHA...JGN MARAH BONDA...:P

ratusiput said...

ckp dedi suami dapat pahala beso kalau perabis duit utk bini tau.muahahaha...

♥MAMASYAZA♥ said...

en. abah kalo nengok akak slalu beli baju, mula la menjeling sakan, hehehe

Ena said...

akak ni rasanya dah lama tak soping.. wuwuwu..

mekchu said...

mmg patut ada penghargaan utk diri yg kuat keje setia bulan.. baru la lebih efisien.. hak hak...

Eri-chan said...

wah sgt suka shopping time happy hour tau...

Softtouch [Hanim] said...

xpelah en dedi bila isteri mu itu berbelanja...sbb dah nafkahkan...redha jelah...heeeee..

besnya tetiap bulan holiday...

mummysyafie said...

eida..akak ni lagi la. last week akak kerja wikend...tiz week hubby plak...mmg takde masa langsung taw

ieda said...

ala berbelanja bukan selalu sekali dlm sebulan kannn :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails