Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, April 6, 2011

rabu..khamis..jumaat cuti yahooooooooo

yahoooooooooooooo dah hari rabu...esok last keja...lusa dah kat kedah...
orang2 penang jangan lupa....perjanjian korang nak bawak ahkak makan2 taw...



aku nak tunjuk kat korang....
ada sorang budak nie kan....

bila malam hari..dia sangat xsen kalau dia tengah tengok tv...























ish tepi la..amani nak tengok iklan tue..
kekekkekeke tengok iklan jerk pun......
paling suka dia ngan iklan...
nak2 lak klu iklan tue ada budak2 kecik kan..
kan main dia sengeh sorang2...

napa amani..nanti nak jadi model iklan jugak ke??? kecik2 bonda bagi izin..
dah besar...cannot la...


sekali pagi orang semua dah bangun...siap2 nak g keja...

tengok la..anak dara aku tido......





|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




kekekekekekkekekekekekekek
cee pokus kat kaki tue...
cewah kan main kan...
nyenyak sangat tido..sampai aku amik gambar pun xsedar...
walhal ada flash ngan berbunyi lagi tue..almaklum la..pakai semak phone kan...
kain merah tue...kain bedong amani tue...yeah..amani still berbedong taw..masa nak tido malam... tapi kang tetiba tangan dia 2-2 dah kat luar la...cuma sebelum tido tue jerk kena bedongkan dia...baru dia nak sleep...




sangat best tengok dia tido...
amani nie memang kaya dengan bantal..
ateee kabu maktok banyak kan..leh la xsen ngan bantal..
bantal dia jerk ada 6 batal tido.... 2 bantal pelu...eh kat umah grandma ada lagi 2...ha...8 ok bantal anak aku....



dalam nyenyak2 dia tido kan..sekali masa en dedi buka pintu ngan g start enjen keta...
terus dia buka mata ok...dan2 menerap nak g ke pintu siap nangis......
sangat obses dengan bunyi enjen keta hoke anak aku nie...*ok nie memang bonda ngaku gen bonda sangat kuat...ekkekekekekekekkekekek*
wakakakakka bajet kena tinggal la tue....
amani..amani..kamoo la pengarang jantong bonda....



43 comments:

Dee said...

gen2 ko banyak dah lekat tu cik pepel..hihihi..balik penang..kemsalam ngan geng gonjeng2 tu ye..hihihi..

tidur mcm org kaya..harap2 dh besar kaya betul2 ye..

-oP_ida- said...

yeaa akak nak balik sini erk..
yahOOo xsabaq nak Jmpak bOnda..nak Kiss Pipi kanan kiri DagUK skali..hahahahha

ya ALLAh amani weh....unti tgk hang lena syg oI, rasa mcm nak Join lena skali..... ni leh kawan ngan kakak sofia..kalO lena MEmutaq 360darjah...hehhehhehe

a'ah anak kecik nie laa BUAH HATI PENGARANG jantung..nak-nak g tgk keletah dia...besttt sangat

-oP_ida- said...

yeaa akak nak balik sini erk..
yahOOo xsabaq nak Jmpak bOnda..nak Kiss Pipi kanan kiri DagUK skali..hahahahha

ya ALLAh amani weh....unti tgk hang lena syg oI, rasa mcm nak Join lena skali..... ni leh kawan ngan kakak sofia..kalO lena MEmutaq 360darjah...hehhehhehe

a'ah anak kecik nie laa BUAH HATI PENGARANG jantung..nak-nak g tgk keletah dia...besttt sangat

Joy said...

syok btul lama bercuti...amani tido pun ada gaya ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

geram tgk amani, makin bulattt tu

syanasaid said...

ni kes sebok nk main la ni smp kena bedung ek
bile di amati kaki time tido tu, terserlah la sopannye..hahaa
kalo iman, bgn pagi kepala da ke tempat kaki..lasak oo dia tido
terpusing2
kadang tu time tido dok terpusing2 last2 nangis sbb ttibe terduduk..hahaa

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

wah! nak cuti2 malaysia ye amani dgn bonda pepel..jeles auntie tawwwww :P

etiey.com© said...

OLOLO GERAM DENGAN BUDAK BAM BAM SORANG NIH! SAYANG AMANI... MAUCCCCH

Cik Pah said...

lebat betul rambut amani tuh kan..ngan mata bulat dia.. ikut kan mata ko ngan laki ko.. takdelag bulat sgt..

selamat bercuti.. blog update tak ?

Eye_nee said...

Alalalalala...comey muka dia tido...sedapnya kalau dapat cium pipi dia....geram sgttt tgk Amani ni...

Mama Gee said...

laaa..kaki jalan ke amani nih...hehehe...

bestnyaa nk pi jalan2...nk hikotttt

atty's said...

alor awat balik penang minggu ni ..minggu depan kty mai penang..

Ena said...

anak dara mu itu memg sangat comei lau.. tingin nak jumpa dier.. eh! ngan bonda dia sekali la.. bila la gamaknya tu.. :D

ieda said...

alor2 amani ... amani .. cayunk bucuk aunty .. eiii geram tgk amani .. nie dgr bonda amani duk citer2 pasal amani nie .. dah besar kan .. bila tgk amani sama jer anuty geram tgk darissa anak hanim tuu .. :))

ekekek genetik bonda sure lah ada .. anak bonda kannn :))

ratusiput said...

mmg kompem gen bonda ko kuat amani oi...ahahaha...bkn main bantal byk...tido cam kat hotel ni sedap...

MiYOKO SuKi said...

yahoo.....bole jmpa amani dan bondanye....

geng2 penang, plan pls.... :)

apa2, roger ye.... :)

sW33tdARLiNG said...

tgh mimipi sepak bola tuuuu

Dilla Ady said...

balik penang ye..sonotnye..

bagus amani pakai stokin lagi..elak kembung ni eida..

rasp said...

nak itutttt balik penang...
tengok amani tidoq syiok tul....
cam nak join kat seblah dia je :D

NeenaAnuar said...

memang lah.. kalau tengok budak2 tido.. kite rasa cam ya allahhh.. sedapp menggila kann.. rasa cam kite pun nak terlayang sekali...

haha.. sib baik ko ngaku kannn ade gen ko disituuuuu.. ngagaga..

btw kirim salam kat org penang yerk.. dan selamat bercuti.. have fun and take care! :D

PutRee SeJiNjaNg said...

alo..lo...lo comelnya amani..geram tau...

mummysyafie said...

kejap je dah besar dier yer eida..bila nak tambah lagi ni? larikssss

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ amin...masin la mulut ko kak hendaknya.. kekekek :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-oP_ida- ~ jom lena jom..ngantok nie..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Joy ~ yeah cuti adalah best....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

♥MAMASYAZA♥ ~ makin sarat nak dukung dia skrang...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

syanasaid ~ ekkekekekekek amani kadang2 termeniarap masa tido..kekekkeke

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ ~ cuti la untie....bosan dok kl...kekekke

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

etiey.com© ~ sayang mummy jugak..muahhhhhhhhhh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ kenan mata pelakon hindustan kot ..kekkekeke

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ geram jerk apa rasa datin jumpa rrr klu berani..kekekeke :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mama Gee ~ amani dapat masuk keta diam ok..klu tengah menangis..kekekekeke

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ mama eida nak g umrah kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ tue la kak..bila la agaknya kita nak jumpa kan...nak jugak jumpa irfan ngan kakak anis yang super duper cute tue...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ untie turun kl...rojer2 la..leh la jumpa ngan amani...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ ekkekekeke motip tido hotel...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO SuKi ~ yeyeyeyey dapat jumpa untie tin...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ ekkeke motip sepak bola gitu caranya....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dilla Ady ~ ha'ah still pakai stokin si amani nie...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ kat dalam tilam amani xmuat..kat atas sofa bleh..maw ka untie?? kekekek :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ kakakakakaka yeah aku ngaku jeng...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

PutRee SeJiNjaNg ~ untie tilla pun comey jugak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ aahahhaha on progress...:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails