Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, April 27, 2011

dimulakan dengan bismillah.....

selamat hari rabu........
maap la kengkawan....aku sangat2 bz start dari khamis hari tue......
xmasuk opis pun...so masa tuk BW adalah sangat2 terhad...
hari nie baru start masuk opis...so apa lagi..harus la...dengan gigih menghapdet dulu sebelum start BW.....


setelah di peram agak lama dalam camera gara2 cabel tuk transfer gambar ilang kat eport....
makanya setelah hampir 2bulan baru la kuar kisah cuti2 malaysia aku...
*bajet ciput...taun nie jalan2 dalam malaysia sajork....*


kali nie lokasi yang menjadi pilihan dan idaman kalbu adalah sabah bahh....*nama jerk orang malaysia sabah pun lum penah jejak lagi.....dah sampai sabah nie...cukup la...13 negeri dalam malaysia aku dah jejaki....*

flight pegi 9/3/2011 kul 6.50pagi.....bertolak dari umah kul 4am...mintak tolong adik ipar aku hantar ke KLIA...

kali nie try naik firefly plak...*ateee tengah buat promo kan masa tue..kompom la pilih yang promo...kekekkekekekek*




muka amani di pukul 5.45am....mogok jerk kan...dah masa nie masa tido dia...
budak nie yang paling xcited nak berjalan..kul 3am dah bangun hoke....
kekekkekekekekkekeke ateee macam mana muka tue nak senyum....ngantok la tue kan...



check in time....



makan la tali buggy tue nak......janji jangan nangis sudah...kekekekkeke


sepanjang perjalanan ke sabah....amani hanya tido 1/2jam sajork...uwaaaaaaaaaaaaaaaa
tension bonda hoke......bonda nak lelap pun xleh........
dia xcited btoi naik flight...anak..oooo anak....





kekekkek 3 line...tarikan graviti...hahahahahaha klakar la amani nie...





amani yang sangat ceria.....
*slalu kan susah kan korang nak tengok amani smile....dalam nie banyak la gambar dia smile....suka sangat la tue dapat berjalan...*






sengeh xperlu kata apa2...





ewah2 pose merengam sangat kan.....
*tue tangan maktok......bukan tangan bonda...bonda xpakai gelang banyak2 cam tue..maktok jerk banyak duit beli gelang banyak2...kekekekekekkekeke...*





kesayangan daddy.....


sampai di bumi sabah tepat jam 9.30am......
masa tuk memulakan operasi.......



nantikan operasi seterusnya..........

17 comments:

Shu Shinju said...

amani comel... muka ada senyummmmm....

Eye_nee said...

Baper episod citer Sabah ba ni baaaah....amani yg sengeh2..sgt comey hoke...

Dee said...

anak k dee si fifi tu tidur je spjg ke labuan and kk dulu..hihihi..rambut amani..lawak ar..trojan 3..hihihi..

wahida said...

anak ko muka ketat pun sgt comel okeh...aku rasa nak peluk dia skang!!

Mama Gee said...

seronoknyaa si kecik dpt naik beloon...

ratusiput said...

bkn main gatai ko amani eh dpt naik kapal terbang..ko berangan nk jd awan dania ke apa...aunty ciput je dh 31 tahun lom pnh naik kapal terbang.sian kan.

Ena said...

sangat comei taukkkkkk... pandai yeh amani.. :D

etiey.com© said...

hih bonda ni.. apa tarikan graviti.. comel ape.. hehehe

eMMe said...

waaaaaaa....wa nampak amani senyum....wa pun balas senyuman itu, hehehhe..sori, wa lame tak visit umah lu...wa harap lu semua okey2 aaa....

rasp said...

steady lah amani nie sis...
tido tak cukup tapi maintian senyum and tak meragam berjalan....
leh bawa jalan lagi le cenggitu :)

ieda said...

amboi2 .. geram tgk amani tuuu .. eiii kecik2 bonda bawak naik flight yaaa
haaaaa ngaper x tanye aunty amani nak ke sabah leh anunty nak kirim FM ekekekke :)

♥ Che NamNam ♥ said...

alahai chumelnyer Amani tuh...lentik nyer bulu mater mu nak oii...!!

Wahidah said...

wah dh genap la siri penjelajahan cuti2 mesia yea...pasne leh p asia lak la yea..:)

mekchu said...

ini dah besar pegi casting jadik stewardess.. tak pun pilot.. suka sgt dia naik kapal terbang tu..

mummysyafie said...

sib baik amani tak nangis bila naik flight. sumtimes baby akan rasa tak selesa coz tekanan udara tu berkurangan kat atas.

Dilla Ady said...

tak penah gi sabah..huhuuh

alolololo...chumel jek dak amani senyummm...sengeh2 dapat naik flight jalan2 ye..

Softtouch [Hanim] said...

sy lagilah ieda xpernah pg Sabah...sukanya amani naik katebang yer..sengeh lebor je dia yer..geram tgk..gigit boleh x?heee

lamanya sy xtgk blog ieda, sy pun skrg blogging ke laut..xde mood ieda..sbb keje punya pasal, smeua bnda sy buat smeua xbest...skrg tgh amik mood nk kembali berblogging..heeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails