Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, April 6, 2011

topic hangat di pasaran kini

petang rabu yang gelap......
guruh berdentam dentum dam dam dum..bunyi mercun

nak ujan gamaknya...tapi guruh di langit..air tempayan di buang jangan...
kekekekke tetiba berpalsampah bagai lak kan.....


hari tue..kan sangat hangat topic pasal pemandu wanita merbahayakan....
eeeeeeeeeeeee kenyataan yang di keluarkan oleh...laki si zizie tue la...
sapa lagi klu bukan BUNG tue kan...

dia yang mengeluarkan statement kata pemandu wanita nie berisiko...
huhuuhu aku sangat2 membantah dan protes habis2an dengan statement dia tue...


mujur bini dia pun xsokong kenyataan dia tue....

dan sebagai bukti....



nie masa aku nak ke opis...
dan jalan nie adalah satu lane sajork hoke...
tapi cee tengok..pemandu2 yang SANGAT BERHEMAH tue.....
xsabar nak potong barisan...
dan ketahuilah...mereka adalah LELAKI...






punya xsabar nak g keja....
satu lane sampai jadi 2 lane...
eeeeeeeeeeeeeee geram aku....


pemandu wanita bukan apa..diorang nie kebanyakkan berhati2...
sebab tue bawak keta slow motion jerk.... tapi bukan aku la..
statistik banyak membuktikan kebanyakkan kemalangan maut tue...melibatkan pemandu lelaki..pikir2kan...dan selamat memandu...




26 comments:

MiYOKO SuKi said...

tp, ada gak sesetgh wanita yg selalu memotong line...

contohnye cam sy..oopsss....mengaku kt sini lakkk.......

kadang2 tak suka ngan org potong line niii....tp, bile wat sendiri, sendiri mau igtlaaa... :)

Dilla Ady said...

mandai jek kan kate pompuan memandu merbahaya...kite kan berhati-hati..biar lambat asal selamat..hihi

rasp said...

iyelah...mostly yg accident tu adalah lelaki kan....

ratusiput said...

betul2.mmg lelaki yg ske memandu merbahaya.pepandai je ckp wanita kan.nak kena si bung tu.

Softtouch [Hanim] said...

tulah kan..sy xsetuju ckp org pompuan bwk kete merbahaya...hello....lelaki lagi bahaya tau.

bestnya amani nk cuti2...nnti kim salam kat mak tok yer..

ieda said...

aduhh x leh bukak pulak hhuhu

memang protes terus lah dik kenyataan bung tuu ekekke .. dia x sedar ke bini dia pun bawak keter !

NeenaAnuar said...

ko patot amik gambar pemandu tu sekali beb.. pastu publish kat sini kasik dia glamour! haha..

SURIA AMANDA said...

betul3....

azzey said...

Gud job! anda tlh membuktikannya...Hidup wanita...:)

PutRee SeJiNjaNg said...

betul tu yunk...kat kuch ni mmg dah jd satu hobi buat pemandu yang suka potong line...sakit hati betul kan...

wahida said...

sebenarnya lelaki ke pompuan sama je..terpulang cara pemanduan masing2...

Eye_nee said...

Alah Wak Bung pandai komplen jer..masa Wak Bung overtake Bini tua kat simpang 3 mahkamah Syariah dulu tu sbb nak test drive Zizie... tak kan dah lupa...hehehe...

mummysyafie said...

oh ye ke..nanti kater lady driver yang tak cekap

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO SuKi ~ yeah sama la..klu orang potong kita hangen jerk kan..tapi ce kita buat..kekeke buat2 muka xbersalah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dilla Ady ~ kekeke kita kan jiwa lembut..hahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ sangat setuju denganmu sis....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ hahahaha tue la..memandai jerk kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ ha'ah kan...laki lagi la..suka cucuk2 belakang keta klu tengok pompuan yang bawak keta kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ tue la...tapi nasib baik bini dia sangkal habis2an kenyataan dia tue...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ ekekkkeke xdapat beb dia kat depan..xkan aku nak turun keta kot..kakakakakaka

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ betoi..betoi..betoi....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

azzey ~ yeah..hidup kaum hawa....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

PutRee SeJiNjaNg ~ kat kl nie pun banyak sangat gitu yunk..nak2 lak hari keja...memang la...sakit jiwa jerk tengok...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wahida ~ ha'ah tapi aku pemandu bermadah..kekekke :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ kakakakakaka...dia lupa tue datin...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ tue la..lady jugak yang kena kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails