Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, January 6, 2010

@ Menara Kuala Lumpur

hai tawan2....gila lama xberkomunikasi nan korang kan...
*ceaaaaaaa ayat amik hati baikkk punyo..* biasa lah aku kan skrang nie mood 'swing' skit kan..
kejap ok..kejap ko...
hari nie mood aku baik skit...ceria jerk......
*tercapai hajat nak makan jambu air..harus la ceria sokmo..*

nie sebenarnya sambungan dari jalan2 dekat dataran hari tue...
lepas lunch kitorang pegi ke....












menara KL...
(bajet nak kasi suprise..tapi tajuk N3 dah terang2an letak menara kl kan...)



posing dalam pondok telepon...
dalam gaya malu2..kambing


tumbuk skit dik...



~peace~...
ahahahahah bajet2 ayu versi ayu raudhah la nie..posing lentik2...tangan gitu kan..

budak2 yang penat aku nak kepong...
adoi cam peluru ok...sat jerk kat sana..sini..letih aku...


kami di hadapan tangga menara kl...


tengok la cousin cinonet aku tue..dengan xberbaju...
ish2..anak sapa la nie...
nasib baik ko comey ok dik...


mula2 memang plan nak naik ke menara tue la..
jap lagi tengok umai aihh...umat gila kentang ramai..
berduyun2 beratur..kosa aku nak nunggu lagi kan..
sudahnya..kitorang pusing2 jerk la kat dalam tue...
makcik2 aku beli cendaramata skit kat atas tue...



~aku capture gambar nie dari dalam kereta...cantik kan..~

next destinasi adalah jalan TAR...(tapi non ado gambar la kan..)
gigih ko bajet pelancong asing apo nak berposing dekat jalan TAR tue..
segan aku siut...aku kan purplelicious versi pemalu...
*sila muntah skrang..aku paksa nie..mana aci aku jerk asyik muntah2... :P*

makcik2 aku soping sakan dekat jalan TAR...habis jerk diorang bersoping...
balik umah..mandi manda...tuk keluar makan sate n lepak2 dekat putrajaya plak...


6 comments:

NeenaAnuar said...

memang tantekkk gambar menara KL yg sis amik tuu...

Ena said...

Bst gak kan g menara KL tu.. Ok la tp lau g time ujan.. menunggu la nak tengok view` KL.. `putih jer sume.. tp lau cuace baikkk.. puas ati kannn.. sume nampak.. Hiksss

iedaLUVsham said...

beshh nyer korang pusing2, nasib bek ko tak amik gambo sate, kang terliur aku, hehehhe!!!

applemintlady said...

dh 21 taung duk pj skli pun xnek ag mnra kolompo tuh..bughok xprangai ite??

POSH76 said...

jakun jab aku yg org key ell ni pun tak pernah gi menara..nampak cam bess ajer hehe

aku pun tingin nak muntah2 cam ko tp bukan sbb tngk ko posing2 sbb aku pun nak baby...hehe

Dee said...

penah naik dh menara kl ni..best..apa kata ko dinner romantik2 ngan hubby ko kat restoran berputar tu..fuyoh..mesti best..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails